Şimdi Ara

superonline limitizsiz cazip bir kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=15&d=isik-hizinda-internetle-keyfini-katla&t=0

fiyatlar bana baya uygun geldi smile a göre geçmeyi düşünüyorum. ama orda ev telefonu taşıyanlara dio. biz de ev telefonu türk telekomun gene o kampanyadan faydalanabiliyormuyum yoksa ev telefonunu super online a mı taşıycaz şimdiden teşekkürler

• cevap yok mu?
  • sabit telefonunu taşıyana demiş. telekomdan super online geçmeniz gerektiği anlaşılıyor. ya da 5 tl fazla ödeyip telefonu taşımayacaksınız.
  • Fibersever İnternette sörf yapar, sohbet eder. E-posta alıp gönderir. Fibergezer İnternet üzerinden film izler, müzik dinler. Sosyal paylaşım sitelerinin müdavimidir. Fiberkolik Full HD film indirir. En sıkı online oyunları rahatça oynar.

fiberkolik 100gb akk var, 1 tane hd film indirir evet
  • Bulaşmayın derim. Olmayan taahhüt uydurup hizmet iptali sonrası fatura çıkarttılar. İspatlayamıyorlar ama faturayı ödemeyecekseniz yasal işlem başlatalım diyorlar. Sıkıştırmamız sonucu mebla ile ilgili fatura çıkarttılar. Tüketici hakem heyetine başvurmaya hazırlanıyoruz. Bu firma sizi üyesi yapabilmek için kapınızda dört döner, müşterisi olduğunuz firmaya karşı sorunluluğunuz olan faturaları sorunsuz ve zamanında ödersiniz. Gün gelir hizmeti iptal ettirmek istersiniz. İşte o zaman çirkefleşirler. Yakanızı bırakmazlar. Gider ayak şuna bir geçirelim mantığıyla yaklaşırlar.

Neyse çok uzattım. En iyisi uzak durmak. Hele bu firmaya taahhüt falan... Ama deyim
  • teşekkkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.