Şimdi Ara

SÜPERONLİNE REZALETİ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 ekim ayında süperonline abonesi olmuştum 24 ay süre ile. ilk 3 ay bedavaydı yinede 2 fatura ödedim ilk 3 ay içinde. bu neyse. şubat ayında hattımı iptal başvurusunda bulunmak istedim bayi bana 400 küsür cayma bedeli çıkar dedi. bende vazgeçtim o sırada. şubat ayından itibaren ilk 3 ay bedava kampanyası bitti. 25 nisanda hattım kesildi sözleşmeniz iptal edilmiştir diye telefona mesaj geldi. bu mesajdan 2 gün sonra bayiiye gidip cihazlarıda teslim ettim ve kullandığım ayların kampanya kapsamındaki ücretlerin çıktısını aldım ama hiçbirşey anlamadım. müşteri hizmetlerini aradım sistem hatası olduğu söylendi önce. arıza kaydı filan aldılar. 1 hafta sonra bana döndüklerinde '' şubat mart nisan faturalarını düzensiz ödediğiniz için hattınız iptal edilmiştir'' dediler . sonuçta ben ödemiştim dediğimde bizde böyle dediler ve daha aradan 3 ay geçmeden avukata vermişler. bütün bunlardan sonra 800 lira cayma bedeli çıkardılar bende ödedim. 800 lira cayma bedeli etik mi? şimdi ben tüketici hakem heyetine başvurduğumda mahkeme beni haklı gösterirmi? bu yazdıklarımı dilekçeye eklememe gerek var mı?

• 800 tl cayma bedeli çok yüksek. Yararlandırıldığınız indirimler toplamını geçmemesi lazım. Btk nın bu konuda verdiği kararlar var. Onları inceleyin btk ya şikayet edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BTK REZALETİ
    6 yıl önce açıldı
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Kablonet Nakil Rezilliği
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.