adana kullanmış oldugum fiber internet taşındığım yerde olmadığı için iptal etmediler, tahhütlü dediler. bizde zoraki adslye gectik. 2011 yılının 9. ayında başlattıgım tahhut 2013 yılının 9 . ayında bitecekken adsl ye geciç yaptıgım için taahhüdümün uzadığını yeniden 24 aylık taahhüdümün oldugunu ve 2014 yılında taahhüdümün biteceğini söylediler.
halbuki ilk taşıma işleminde böyle birşeyden bahsetmemişlerdi. böyle şeymi olur. bulundugum yerde fiber yok diye adsl ye gectik sırf taahhüt cezası ödemeyelim diye. geçinde yeni taahüt de bulunmuş oluyormuşuz. Ve işin ilginci müşteri hizmetlerindeki yetkili siz telefonda buna onay vermişsiniz sözlü demesi. en kısa sürede o kayıtlar incelensin. bunun sonucu olarak süperonline karşı adli süreci en kısa sürede başlatmak istiyorum
çok sinirim bozuldu. ne yapılabilir arkadaşlar buna. btk ya şikayet vara şikayet ettim
Hocam. Surec geregi urunler arasi gecis yapmisin cagrinin dilenmesini iste cagri sirasinda okay verilmise hat sahibi tarafindan gecmiş olsun Tt den biliyorum