Şimdi Ara

Superonline Tavsiyelerinizi Bekliyorum SS'Li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, Superonline 8Megabitlik bir paketini kullanıyorum.Devir işlemi gerçekleştirdim.Fiber altyapısı var ancak binada kutu olmadığı için fibere geçiş muhabbetinin uzun süreceğini söyledi yetkililer.Bende VDSL paketlerini inceledim biraz.24 megabitlik bir pakete geçmek istiyorum.Önerileriniz nelerdir acaba.Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.Şuan ki D/U değerlerimin SS i burda.

Edit:Kullandığım paket 60 lira bu fiyattan daha ucuz ya da bu diyatta birşey olursa sevinirim.

Superonline Tavsiyelerinizi Bekliyorum SS'Li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaslk334 -- 3 Ekim 2016; 1:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu an en uygun turk.net

150 gigabyte adil kullanım kotalı 60 lira ve taahhüt yok

tek istenen kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı
  • Turknet pismanliktir. Superonline 24 mbit i tercih et. modem, kurulum, aktivasyon, kargo , bilmem kablo çekme derdi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline fiber bağlanana kadar türk.net al taahhütsüz. Superonline fiber gelince akk siz 25 mbit (99 tl) olanı alın bir komşuyla ortak, doya doya sömürün.
    Superonline vdsl hiç cazip değil.
  • Teşekkür ederim ancak şöyle bir durum var Superonline'da 1 yıl daha kalma sözüm var o yüzden süperonline tarifelerinden herhangi birisi olmalı.Yalın kullanıyorum birde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.