Şimdi Ara

Superonline & TV+ Görüntü kalitesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline'a yeni geçtim henüz 1 ay olmadı 50 mbit. 125 akk'li limitsiz limitli fiberdeyim ..

Sorum ise şu olucak aranızda ilgili ve bilgili bir arkadaş var ise cevaplarsa çok sevinirim .

Bu ay doğal olarak akk'yi aştım ve hızım 3 mbit seviyelreine geri döndü bununla ilgili olarak kullandığım tv+ görüntü kaliteside çamur gibi olmaya başladı kaliteli görüntü alamıyorum . (bildiğiniz SD )

Bunun nedeni hızın düşmesi ile mi alakalı yoksa başka bir etken varmı ?

Saygılarımla.

• modemden olmalı... akk dolsada TURKCELL TV+ bundan etkilenmiyor... modem ara yüzden bi bakıver ip atamasında ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

modemden olmalı... akk dolsada TURKCELL TV+ bundan etkilenmiyor... modem ara yüzden bi bakıver ip atamasında ne durumda

IPv4 adresi atanmış hocam sorun yok akk dolunca görüntünün berbatlaşması aklıma bundan başka bir şey getirmemişti. :/
  • aylık 10 tl ye akk siz gece tanımlattır. indirmelerini geceleri yap akk den etkilenmez kotanda dolmaz. 00.00 -00.06 arası akk ye takılmadan özgürce indirme yaparsın.
  • retkitosman kullanıcısına yanıt
    Yuksek ihtimalle ayarlayamamislar akk dolsada tv+ etkilenmiyir bendede doluyor ama 4k kanal dahi aciliyor onu gecdim youtube uygulamasindan full hd video acabilitorum hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip çakışmasından bile yapabilir... kontrol et... port yönlendirmede kullanılan ip ayarladığında oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeNTiLMeN

aylık 10 tl ye akk siz gece tanımlattır. indirmelerini geceleri yap akk den etkilenmez kotanda dolmaz. 00.00 -00.06 arası akk ye takılmadan özgürce indirme yaparsın.

Gelecek ay aynen yapıcam onu hocam Bu ay gafil avlandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu uydu görüntü kalitesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Yuksek ihtimalle ayarlayamamislar akk dolsada tv+ etkilenmiyir bendede doluyor ama 4k kanal dahi aciliyor onu gecdim youtube uygulamasindan full hd video acabilitorum hala

Aynen bende öyle düşünüyorum .. Şikayet oluşturdum bakalım ne diyecekler ? :/
  • quote:

ip çakışmasından bile yapabilir... kontrol et... port yönlendirmede kullanılan ip ayarladığında oluyor...

Konuyla ilgili mesaj attım hocam :)
  • retkitosman kullanıcısına yanıt
    fing diye uygulama var onunla ip dağılımına bakarak aynı ip alan var mı bak huawei router nedense arada bir turkcell tv cihazının ip adresini başka cihazla çakıştırıyor... düzeltmek için port yönlendirmeden bir kereliğine boştaki ip adresini gireceksin... sorun bitiyor... hatta çakışma olduğunda modemin ara yüz bile göçebiliyor...
  • quote:

fing diye uygulama var onunla ip dağılımına bakarak aynı ip alan var mı bak huawei router nedense arada bir turkcell tv cihazının ip adresini başka cihazla çakıştırıyor... düzeltmek için port yönlendirmeden bir kereliğine boştaki ip adresini gireceksin... sorun bitiyor... hatta çakışma olduğunda modemin ara yüz bile göçebiliyor...

Hocam kontrol ettim fakat aynı ip alan device hiç yok :/ SOL 'ise hâlâ geri dönüş sağlamadı .
  • natıip başlangıcı kaç? 20 ise tv için bırak... o şekilde yapınca hd yayonlarda bile görmtüde bozulma olmuyor... + ayarında görntüyü 1080p yap... daha iyi görüntü veriyor... vede gpon cihazla modem arasındaki kabloyuda yokla mıknatıs tutmaması gerek... kablo ne kadar iyi o kadar düşük ping demek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.