Şimdi Ara

Superonline vdsl mi Türk Telekom fiber mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, Superonline vdsl 24 Mbpsye kadar 75 gb adil kullanım mı yoksa Türk Telekom fiber 24 Mbpsye kadar 35gb adil kullanım mı seçmeliyim. Superonline vdslde sorun yaşarmıyım malum altyapı türk telekom. adil kullanım eşit olsa direk türk telekom diyeceğim ama öyle değil.

• binanda turk telekom fiber kutusu varsa superonline vdsl yi kullanamazsın
  • Yani fiber varken bu vdsl takintisini anlamiyorum olmayan adam dua ediyir fiber gelsin die zaten arkadasin dedigi gibi ttnet fiber alt yapisi olan yerde solo turknet vodafone vdsl gibi alt yapi kullanamssin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz saçma bir konu olmuş hiç açıklama yapmadan TT Fiber.

• vdsl takıntısı değil vdslin adil kullanımı 75 gb, fiberin 35 gb. yoksa direk fiber derim fiyatlar da aynı
  • superonline genel merkezinden aradılar, vdsl verebiliyolarmış benim sitede. aynı zamanda türk telekomu aradığımda sitede fiber var dediler.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    nasıl saçma türk telekom fiber 35 gb AKK, SÜperonline vdsl 75gb AKK, gayet karşılaştırılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geomatix G kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom fiber kutusundan vdsl veremez Superonline bir yanlışlık var fiberin olduğu yerde VDSL de ADSL de olmaz.

• Sitenin güvenliğine sordum süperonline bağlatmak istiyorsanız adsl bağlatırsınız dedi. Peki adsl ve vdsl bağlatılamıyorsa ne yapacak diğer firmalar. Süperonline kendi fiber altyapısını kullanıyor, Türk Telekom altyapısını kullanmıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.