Merhaba hocam telefon ayarlarında dokunmadığım kısım kalmadı. Sıfırladım yeniden kurdum yine sorun devam ediyor. İşin ilginci başka hiçbir wifi'da bu sorunu yaşamıyorum. Örneğin işyeri wifi'ında saatlerce bağlıyım böyle bir problem olmadı hiç. |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (116. sayfa)
-
-
Bilemiyorum ama bana garip geldi, sonuçta durduğunuz yerde wifi ya çekiyordur ya çekmiyordur, siz yine de bir araştırın, kolay gelsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ekip gelince fiş çekilir demişsiniz ama onlar kontrol ediyor modemi. Fişin çekili olduğunu görürler. Biraz daha anlatır mısınız, anlamadım 😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herhalde kontrol ediyorlar modemi bizim buradaki amacımız ekipleri modem değişimi için eve çağırmak onlar gelince eski modemim çok kötü çekmiyor dersen ve modeminide gerçekte eski modemlerdense yeni modem veriyorlar gelen ekipler gördüğüm kadarıyla iyi niyetli insanlar oluyor. Aynı şeyi eski tip tvplus kullanıyorsanız da yapabilirsiniz. O zamanda küçük daha yeni kutu bırakıp gidiyorlar.
-
arkadaşlar bağlantım zaman zaman kesiliyormu anlayamıyorum modem açık 21 gündür aboneyim fakat 2-3 defa 21 günde internet çalışma sürem sıfırlandı fiber 1000mbit, gecenin geç saati olduğu için kontrol edemedim fakat çoğu senaryoda benim için büyük problem bu ttnette hiç kesilmiyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Ekim 2024; 14:1:21 > -
TT ve SO firmalarında alt yapi hızı sorgulanamiyor malesef. Turknet ve Millenicom da sorgulatinca su mesajları aldım.
TTNet ( VDSL altyapinizin desteklediği hız 63 MBPS )
Milenicom ( Adresinizde Türk Telekom 62 MBPS Hız altyapısı mevcuttur.
100 MBPS paketim vardı asla bu hızı göremedim ortalama ise 25-35 mbps hız alıyordum wifide. Ethernet kablo ile hiç bağlanıp hız denemesi yapmadım.
Altyapi 63 MBPS destekliyorsa benim 100 ve üzeri MBPS Paketler almamın anlamı varmi. Telekomdan paketteki hızları alamadığım için superonline a geçtim. 2-3 yıldır SO dada aynı sorunu yaşadım.
4 aya yakındır yayladayim adanaya gidince net baglatacagim fiber.
telekom ve superonline arasında kararsızım.
WiFi 6 modem istiyorum hangi marka model istemeliyiz firmadan alternatif varsa.vdsl 63 mbps hiz diyor WiFi 6 modem calisirmi.
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 ve üstü hızlara geçince wifi6 ile ücretsiz modem değişimi yapıyorlar mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnternetimde ufak bağlantı sorunları yaşıyordum. ZTE ZXHN H3600 V9 modem ile değiştiler.
Şundan vardı çok eskiydi, ilk zamanlardan kalmaydı.
Modem olarak ise bu modemi kullanıyordum. İkisi de değişti.
Onun yerine bunu taktılar ve modemi ZXHN H3600 V9 ile değiştirdiler.
Sizce iyi mi olmuş ? Hiç anlamıyorum bu işlerden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 15 Ekim 2024; 17:6:50 >
-
Çok iyi olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: KacaKTVİnternetimde ufak bağlantı sorunları yaşıyordum. ZTE ZXHN H3600 V9 modem ile değiştiler.
Şundan vardı çok eskiydi, ilk zamanlardan kalmaydı.
Modem olarak ise bu modemi kullanıyordum. İkisi de değişti.
Onun yerine bunu taktılar ve modemi ZXHN H3600 V9 ile değiştirdiler.
Sizce iyi mi olmuş ? Hiç anlamıyorum bu işlerden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
superonline altyapı güncellemesi yapıyor eve kadar cat6 olanları fiber optik kabloyla değiştiyorlar sizde de aynı işlem yapılmış hayırlı olsun.
-
adamlar en azından çalışıyor telekom vs gibi yan gelip yatıyor demek ki
-
Merhaba arkadaşlar Huawei LG8245X6-50 modem kullanıyorum, odalarda wifi bağlıyken verim alamıyorum. Yeni aboneliklerde ZTE H3600P modem verildiğini okudum. Bu iki modem arasında hangisi daha iyidir? Pek anladığım konular değil.
Bu konunun ilk mesajındaki ayarları mutlaka deneyin
-
Zte h3600 kapsama alanı ve hız açısından çok daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: mrvv.
Merhaba arkadaşlar Huawei LG8245X6-50 modem kullanıyorum, odalarda wifi bağlıyken verim alamıyorum. Yeni aboneliklerde ZTE H3600P modem verildiğini okudum. Bu iki modem arasında hangisi daha iyidir? Pek anladığım konular değil.
Teşekkür ederim.
Superonline'ın verdiği H3600 modemi kullanıyordum. Bağlantım FTTH 100 mbps. Evin 2 uç odasında wifi 6 uyumlu cihaz olsun olmasın hep sorun yaşıyordum. En sonunda dayanamayıp H3600'ü çıkarıp 5-6 yıllık Tp-link in ucuz markası Mercusys Mr 50g modelini taktım. (Kullanıcı adı ve şifreyi öğrenmiştim önceden) Taktığım routerı tam olarak aynı yere koydum, 6 tane antenini yanlara doğru açtım. Ve sonuç: Evin en uç noktasında bile rahatlıkla tüm cihazlarda wifi bağlantısı rahat rahat kullanılıyor.
merhaba, ben de Superonline taahhütümü yenileyip 1000mbit internete geçiş yapacağım ama modem konusu kafamı çok karıştırıyor. Ortada ZTE ve Huawei'nin Wifi6 modemleri mevcut ve geçiş yaparken ben modem de talep edeceğim için ( eski Huawei HG255 model 300mbit destekli modem kullanıyorum ) hangisini seçmem gerektiği konusunda kararsızım. Benim için önemli olan evden çalıştığım için kesintisiz bir internetin olması ve hız dalgalanmalarını yaşamamak. Bu yüzden Deco M6 da kullanıyorum ama laptop Wifi6 desteklediği için belki yeni modem ile deco kullanmaya gerek kalmaz. Bu açıdan kullananlardan tavsiye dinlemek isterim.
-
Dostlar İstanbul başakşehir Kayaşehir de 1000 mbit hızında internet altyapısı varmış birazdan evime gelip kurulum yapacaklar en iyi modem hangisi ben hangi modemi istemeliyim
@tanjugunduz Herkese iyi akşamlar. Sizlere cevaben genel olarak bir karmaşayı düzeltelim.
Arkadaşlar ZTE firması tarafından üretilen, H3600 ile H3600P router cihazları aynı cihazlar değildir.
H3600 wi-fi 6 802.11ax standartında AX1800 hız verirken H3600P modeli AX3000(~2,5Gbit) hızını desteklemektedir.
1000mbit kullanıcılarına kesinlikle H3600P versiyonunu öneriyorum.
Teknik detayına aşağıdan bakabilirsiniz.
Diğer taraftan Turkcell'e TP link firması tarafından tedarik edilen alternatif bir router daha vardır. EX530v modelidir, AX3000 destekler. ZTE H3600P ile yonga setleri hemen hemen aynıdır. İSS ler tedarik zincirinde sorun yaşamamak adına alternatif bulundururlar. Her iki routerı da tercih edebilirsiniz.
www.zte.com.cnZXHN H3600Phttps://www.zte.com.cn/global/product_index/smart_home_en/home_router/zxhn-h3600p/zxhn-h3600p.htmlservice-provider.tp-link.comhttps://service-provider.tp-link.com/uk/wifi-router/ex530v/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X