Şöyle uzun Bluetooth ses bombasi tarzında bir modem verdiler umarım sorun yaşamam eski modemde internet kutusu firmasında wifi de Hepsiburada ve bazı siteler açılmıyordu. Bu cihazda tim siteler açılıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (117. sayfa)
-
-
Arkadasimada bu modemden vermisler tp linkin. Hiz testi yaptim 750mbit gordum. Ama bazi cihazlar 2.4 ghzde calisiyor. O yuzden sadece 5ghz yayin acmak istedim. Ama modem ayarlarinda ayar yok. Misafir wifi da acsam ekstra ssid de secsem hic bana hangi tipte yayin istedigimi sormuyor. Superonline sitesinden kilavuz indiriyorum. Oraya gore bu secenek var. Ayni menuye giriyorum takilanda yok. Firmware ile kapatmislarmi bunu anlamadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemi wifi 6 ile değiştirsinler istiyorum ama bir türlü eve ekip yönlendirtemiyorum ki. Hız ve kopma sorunu yaşıyorum ama arayıncs sistemde kopma 0 görünüyor o yüzden ekip yönlendiremem diyor . Ekip gelse belki wifi6 ile ücretsiz değiştirecek.
Modemin fişini çek arıza kaydı oluştur. sonra fişi tak ekip geldiğinde durumu anlat.
-
Telefon WiFi'a bağlıyken tuş kilidine geçtiğinde wifi kopma sorununu bir türlü çözemedim. Telefon kaynaklı olup olmadığını anlamak için farklı bir telefon bağladım onda da tuş kilidi olduğunda wifi simgesi gidiyor internet kopuyor, ekranı uyandırınca geri geliyor. Kafayı yiyeceğim yapmadığım ayar kalmadı.
-
muhtemelen WiFi uyku moduna geçiyordur. Ağı unutup tekrar bağlanın evdeki ios cihazlarda da biz de böyle sorun olmuştu, ağları unutup geri bağlanın, olmazsa modeminizin sürüm güncellemesi varsa yapın, hiç biri olmazsa , telefondaki ağ ayarlarını sıfırlayın, ve modeminizi baştan kurulum yapmayı deneyin.
-
Hocam modem firmware güncellemesi dışında önerilerizin hepsini uyguladım çare olmadı. Güncelleme için de modemin modelini güncelleme sayfasına yazıyorum fakat böyle bir model bulamıyor arama motoru. Google'dan da baktım bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Modem modeli: EX3501-T0
Aradığım link: https://www.zyxel.com/global/en/support/download
-
bu modemin marka modeli nedir?
-
Superonline wifi6 modemler içerisinde önerebileceğiniz en iyi modem hangisidir ev 140 m2 modem evin ortssında yerleşik 200 mb hız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Süperonlineye geçmek istiyorum.Kayseride süperonline kullanan arkadaş varmı?
-
Var. ben kullanıyorum yıllardır.quote:
Orijinalden alıntı: cimbom38Süperonlineye geçmek istiyorum.Kayseride süperonline kullanan arkadaş varmı?
pm attım.
-
Aynı konuda bilgi arıyorum. Özellikle Zte H3600P ve TP-Link EX530v forumda öne çıkmış. Kullananlar bilgi verebilir mi?
İlk defa süperonline kullanacağım. Oyun oynamıyorum.Günlük youtube,dizi vs izleniyor.Sansür,bant daraltma vs bu olumsuz yorumlar nedir?Memnun kalmazsam iptalde zor,epey para cezası çıkıyor sanırım.
Oyun oynamasan bile sürekli işlerin zora girdiğini ters gittiğini bariz yaşarsın engellerle karşılaşırsın ama vpn ile çözersin tabi yasak değilse masraf kısmını söylemiyorum bile
bakın abartısız Söylüyorum Süperonline fiber söz konusu ise başka firmadan vdsl kullanın daha iyi
Dıştan bakınca ferrari kaputu açında tüplü Şahin motoru olduğunu görüyorsun yani fiber olduğuna adına sanına takılmayın aldanmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 16 Kasım 2024; 22:31:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2018 2020 arası kablo net kullandım sonrada yaklasık 4 yıl superonline kullanıcısıyım.Altyapınız iyi ise superonlineda sıkıntı yaşamazsınız
-
Güle güle kullanın.Bu modemde dahili ont mi var, yoksa haricimi?Ben ilk defa süperonlineye abone olacağım.Önceden arayıp veya kurulum için aradıklarında modem seçme imkanım oluyormu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Kasım 2024; 12:1:49 > -
15 yıldır sorunsuz kullanıyorum burada bazı troller var superonline sabah akşam saydırıyor pek ciddiye alma sen onları, fiber varsa sıkıntı yaşamazsın kafana takma
-
Tesekkurler, dahili ont yok. Nokia marka bir harici ont ile hatti baglayip onu da modeme takiyorlar. Call center da modem secimi yapmaniz ise yaramiyor. Modemi getirecek olan bayi sizi aradiginizda istediginiz modemi onlardan talep edebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X