Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.400
Cevap
87
Favori
315.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle uzun Bluetooth ses bombasi tarzında bir modem verdiler umarım sorun yaşamam eski modemde internet kutusu firmasında wifi de Hepsiburada ve bazı siteler açılmıyordu. Bu cihazda tim siteler açılıyor

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt

Arkadasimada bu modemden vermisler tp linkin. Hiz testi yaptim 750mbit gordum. Ama bazi cihazlar 2.4 ghzde calisiyor. O yuzden sadece 5ghz yayin acmak istedim. Ama modem ayarlarinda ayar yok. Misafir wifi da acsam ekstra ssid de secsem hic bana hangi tipte yayin istedigimi sormuyor. Superonline sitesinden kilavuz indiriyorum. Oraya gore bu secenek var. Ayni menuye giriyorum takilanda yok. Firmware ile kapatmislarmi bunu anlamadim.

• Modemi wifi 6 ile değiştirsinler istiyorum ama bir türlü eve ekip yönlendirtemiyorum ki. Hız ve kopma sorunu yaşıyorum ama arayıncs sistemde kopma 0 görünüyor o yüzden ekip yönlendiremem diyor . Ekip gelse belki wifi6 ile ücretsiz değiştirecek.

• ahmdd A kullanıcısına yanıt

Modemin fişini çek arıza kaydı oluştur. sonra fişi tak ekip geldiğinde durumu anlat.

• Telefon WiFi'a bağlıyken tuş kilidine geçtiğinde wifi kopma sorununu bir türlü çözemedim. Telefon kaynaklı olup olmadığını anlamak için farklı bir telefon bağladım onda da tuş kilidi olduğunda wifi simgesi gidiyor internet kopuyor, ekranı uyandırınca geri geliyor. Kafayı yiyeceğim yapmadığım ayar kalmadı.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

muhtemelen WiFi uyku moduna geçiyordur. Ağı unutup tekrar bağlanın evdeki ios cihazlarda da biz de böyle sorun olmuştu, ağları unutup geri bağlanın, olmazsa modeminizin sürüm güncellemesi varsa yapın, hiç biri olmazsa , telefondaki ağ ayarlarını sıfırlayın, ve modeminizi baştan kurulum yapmayı deneyin.

• bilygehan kullanıcısına yanıt

Hocam modem firmware güncellemesi dışında önerilerizin hepsini uyguladım çare olmadı. Güncelleme için de modemin modelini güncelleme sayfasına yazıyorum fakat böyle bir model bulamıyor arama motoru. Google'dan da baktım bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

Modem modeli: EX3501-T0

Aradığım link: https://www.zyxel.com/global/en/support/download

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

• tanjugunduz kullanıcısına yanıt

bu modemin marka modeli nedir?

• Superonline wifi6 modemler içerisinde önerebileceğiniz en iyi modem hangisidir ev 140 m2 modem evin ortssında yerleşik 200 mb hız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Süperonlineye geçmek istiyorum.Kayseride süperonline kullanan arkadaş varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Süperonlineye geçmek istiyorum.Kayseride süperonline kullanan arkadaş varmı?

Var. ben kullanıyorum yıllardır.

• tt38 T kullanıcısına yanıt

pm attım.

• one a day O kullanıcısına yanıt

Aynı konuda bilgi arıyorum. Özellikle Zte H3600P ve TP-Link EX530v forumda öne çıkmış. Kullananlar bilgi verebilir mi?

• tt38 T kullanıcısına yanıt

İlk defa süperonline kullanacağım. Oyun oynamıyorum.Günlük youtube,dizi vs izleniyor.Sansür,bant daraltma vs bu olumsuz yorumlar nedir?Memnun kalmazsam iptalde zor,epey para cezası çıkıyor sanırım.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Oyun oynamasan bile sürekli işlerin zora girdiğini ters gittiğini bariz yaşarsın engellerle karşılaşırsın ama vpn ile çözersin tabi yasak değilse masraf kısmını söylemiyorum bile

bakın abartısız Söylüyorum Süperonline fiber söz konusu ise başka firmadan vdsl kullanın daha iyi

Dıştan bakınca ferrari kaputu açında tüplü Şahin motoru olduğunu görüyorsun yani fiber olduğuna adına sanına takılmayın aldanmayın

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670/?

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 16 Kasım 2024; 22:31:57 >

• 2018 2020 arası kablo net kullandım sonrada yaklasık 4 yıl superonline kullanıcısıyım.Altyapınız iyi ise superonlineda sıkıntı yaşamazsınız

• Ben de forumda bir arkadasin yazdigi yazi sayesinde zte h3600p ile tplink ex530v modelini ogrenmistim. Evde 1000mbit e gecmeden once sabah call center dan modem talebi yaptim. Oglen aradilar ve modemi 14 gibi getirip baglayacaklarini soylediler. Ben de bu iki modeli talep ettim. Normalde baska bir modem getireceklerdi ancak ben talep edince bakip size donelim dediler. Yarim saat sonra tekrar arayip tplink in ellerinde oldugunu belirttiler. O gun aksamustu 5 dakika da tplink i bagladilar eve. Onceki modemim hg255 oldugu icin wifi 5 idi ve deco m5 ile mesh kurarak interneti arka odalara vermeye calisiyordum. Tplink wifi 6 oldugu icin deco m5 den tam verim alamadim ama bariz olarak modemin kapsam alani genis idi. Eskiden modemden alamadigim sinyali simdi alabiliyordum. Decolari da wifi 6 olsun diye x50 ile degistirdim. Suan yeni wfi6 mesh sistemim ile arka odaya 180mbit hiz alabiliyorum ki ev perde beton oldugu icin eskiden aldigim bu hiz 20mbit civari idi. Ben tplink ex530v den cok memnunum. Estetik olarak da kule yapisi ile guzel duruyor. Tavsiye ederim.
    SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

• ugurel kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın.Bu modemde dahili ont mi var, yoksa haricimi?Ben ilk defa süperonlineye abone olacağım.Önceden arayıp veya kurulum için aradıklarında modem seçme imkanım oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 17 Kasım 2024; 12:1:49 >
  • 15 yıldır sorunsuz kullanıyorum burada bazı troller var superonline sabah akşam saydırıyor pek ciddiye alma sen onları, fiber varsa sıkıntı yaşamazsın kafana takma

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler, dahili ont yok. Nokia marka bir harici ont ile hatti baglayip onu da modeme takiyorlar. Call center da modem secimi yapmaniz ise yaramiyor. Modemi getirecek olan bayi sizi aradiginizda istediginiz modemi onlardan talep edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.