SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (119. sayfa)
-
-
kullandıkları teknoloji sansür engelleme kısıtlama üzerine zaten veya neden sebep ilişkisi
oyun oynamadığın halde sorunlar var diyorsun sen bugün oyun oynamıyorum diyebilirsin
evine fiber internet almışsın 100-500-1000 MB fiber düşün oyun bilgisayarın yoksa bile zamanla düşünmeye başlayacaksın oyun bilgisayarı alayım diyeceksin sen yapmasan bile fiber interneti alan oyun oynayacaktır yani o internetin dibine kadar faydalanmak kullanmak isteyecektir parasını veriyorum zaten diye ama hop Süperonline fiber internetin sorunlarıyla karşılaşacak mesela oyunda yüksek Ping gibi paket kaybı gibi adamı vurduğunu sanırsın bi bakmışsın sen ölmüşsün gibi
10 aboneden 6-7 i memnun değil ve ben bunları şikayetlerin çoğunluğuna göre söylüyorum
speedtestleri hikaye oraya bakarsak uçuyor kaçıyor ama seninde benimde dediğim gibi aşırı sansür engelleme kısıtlama var ve bunlar sadece oyun odaklı sorunlar değil warp gibi vpn ler engelli BTK kararı olmadan kafalarına göre engelleme yapıyorlar kafalarına göre takılıyorlar şikayet edeceğim bir yerde yok şikayet etsende fayda etmiyor
müşteri hizmetlerinin bilgi tecrübesi sıfır bir işe yaramıyor bahsedilen sorunlarla ilgili ne zaman ararsan ara sürekli arayıp anlatsan bile en fazla yaptıkları şey speedtest yapıp sorun yok diyorlar
müşterinin cebinden para çıkacaksa yardımcı olursa mesela statik ip satın almak isterse müşteri yardımcı olursa ki onura uygulama üzerinden alınıyor iptal ettirmek için aramak gerekiyor yani neresinden tutarsan tut elinde kalıyor
çok çok nadir şanslı kullanıcılar yok mu var ama az sayıda az bölgede bunlar neresi belli değil binde bir yani ciddi anlamda şanslı iyi bölge az ama iyi bölgede şanslı kullanıcılar gelip buralarda benim internetim iyi deyip kötü diyenlere yalancı trol diyorlar :)))
aşağıya link verim böyle şikayet konuları tonla var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende superonline baglatana kadar yazilanlardan dolayi endise icindeydim. Bir once vodafone 100 mbit kullandim ttnet altyapisinda. Uzaktan calisiyorum. 100 mbit sirkete vpn yapinca 15mbit duserdi.
8 aydir superonline 1000 mbit kullaniyorum. Sirket vpni 450 mbit cikiyor artik. Iptv sorunsuz calisiyor. Hatta kablonette acilmayan bazi iptv kanallari bende problemsiz calisiyor. 4k tvde netflix prime icerikleri yuksek kalitede oynatiyorum. Oyun oynamadigim icin pingler konusunda yorum yapmayacagim.
Etrafimda baglanti problemleri yasayan cogu kisi genelde modem degisimi ile sorunlari cozuldu.
Uzaktan calisan diger arkadasim ttnet 500 mbit baglantisi sirkete vpn yapinca 30 mbite dusuyor. Al birini vur otekine durumu var maalesef. Ustelik fiyatlar cok cok daha yuksek.
Superonline alacak arkadaslar en cok dikkat etmesi gereken sey bayi tekliflerine dikkat etmesi. Abone olduktan sonra arayip kampanya var deyip size teklif ettikleri sey genelde soyledikleri gibi olmuyor. Hediye tv+ tablet verecegiz ucretsiz diye teklif yapip sonra faturanizda ekstra ucretlerle karsilasmaniz cok yuksek bir ihtimal. Kendimde dahil bunu yasamayan yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 18 Kasım 2024; 21:34:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende ciddi tereddüt yaşıyorum. Vodafone 200 mbit kullanıyorum superonline altyapısı ile ve cidden çok memnunum. 20 gün sonra taahhüt bitecek ve önerilen fiyata superonline 500 mbit abonesi olabiliyorum. Okuduklarım endişe ettiriyor. Ben vpn kullanırım, engellenmiş sitelere de girerim. Özellikle cloudflare kullanırım. Netflix,Disney, prime tv+ ve Blue tv mubi kullanıcısıyım. Torrent indirmesi de yapıyorum. Siz her hangi bir daralma , engelleme ya da vpn baglanmama gibi sorunlar yaşadınız mı? Bir de verdikleri modemin çekim gücü nasıl?
-
Aylık 584 tl 1.000 mbps online müracaat nasıl oluyor?Ekip gelmesi bağlamaları çok uzun sürüyormu? Diğeride 12 ay 600 tl aralarında çok az bir fark var, olmazsa ona müracaat edeceğim.
-
Vpn ile istediğim siteye giriyorum. Hızda çok düşme olmuyor bende. Torentten genelde dosya indiriyorum. geçenlerde 110 gb lik bir dosya indirdim. Oldukça hızlı indi ( 35 - 40 dk ) takılma filan daha öncede karşılaşmadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her hangi bir vpn kullanabiliyorsunuz demek ki. Mevcut bağlantı teorik hızınız 1 gbs mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siteden altyapı sorgulama yaparken beni ara vs gibi seçenek çıkıyor. Ben sorgularken sonuç çıkmayınca online başvuru seçeneği çıkmadı. Ama sitede bir ilan vardı superonline yetkili kişi v.s diye onu aradım 1000 mbs desteklediğini istersem 2 ayı ücretsiz 12 aylık online kampanya ya için işlem yapabileceğini söyledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodoras -- 19 Kasım 2024; 8:18:7 >
Mh lerini direk arasam online başvurumu almazlarmı acaba?
Şikayet var sitesinde bununla ilgili bir şikayet vardı. Kendi arayınca online başvuru olarak kabul etmemişler, 2 aylık ücretsiz kullanımı tanımlamamışlar . Arkadaşta oraya yazmış. Aynı olay olmasın. Siz bir deneyin bir terslik olursa bendeki müşteri temsilcisinin telefonunu pm olarak verebilirim. Belki halleder belki de yol gösterir size.
-
Çok iyi olur özelden telefon numarasını paylaşırsanız görüşeyim.
Süperonline çalışanı bir arkadaş var onunla görüştüm.1000 mbps+tv pluslu paket için başvuru yaptım.
-
https://m.superonline.net/tv-plus/tv-plus-kampanyalari/evde-tv-plus-keyfi-kampanyasi/1000-mbps
1000 mbps ye başvuru yaptım bir kaç güne bağlayacaklarmış.
-
1000 mbps ye başvuru yaptım biraz önce aradılar bugün ekip gelip bağlayacakmış.
https://m.superonline.net/tv-plus/tv-plus-kampanyalari/evde-tv-plus-keyfi-kampanyasi/1000-mbps
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 19 Kasım 2024; 15:11:31 > -
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
-
Teşekkürler.
İşinize karışmak gibi olmasın ama aynı kampanya online a özelde bir parça daha uygun fiyata gelmiyor mu? Bu arada bağlanınca süreci de anlatırsanız (eski modem iade vs, sanırım vodafone kullanıcısı idiniz.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodoras -- 19 Kasım 2024; 16:14:4 >
Bayinin kota doldurmak için sadece tv pluslu 1000 mbps için 2 ay ücretsiz yani faturayı bayi ödeyecekmiş ben 10 ay 700 tl ödeyeceğim.Tv + plus + 100 tl idi şimdi bedavaya gelecek gibi.
Prizden anten kablosunu çekince duydaki ucu oynadı.Fiber kabloyu ucuna bağlatıp delme vs olmadan salona istediğim odayada prizden çektiler.Bayide çalışan arkadaş h3600 modemin stabil olduğunu söyledi.Ont li modem getirmişlerdi onu istemiyorum dedim.H3600 getirip takdılar.Elimdeki eternet kabloları ile pc den en yüksek kablolu 720/790 mbps alabildim.Bir arkadaş hız düşük diye mh lerimi aramamı söyledi ,faydası olurmu olacaksa arayıp söyleyeceğim.
iphone modemin yanında kablosuz hız testi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 19 Kasım 2024; 19:41:20 >
-
mobilden giriş yaptım.Pc den online işlemlere girerken hata veriyor, kolay yolu nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X