farklı cihazla, kablolu deneme yapmanı öneririm. bu arada fiberde en kötü performans 800-950mbps arası. bence hiç uğraşma. biraz takip edip sonra mh ile temasa geçseydin derim. şu 167 mi 267 mi nedir, fiberde 500 bile görmediydi geçen bir süre 1gbps serbest bırakmışlardı. gerçi bu kablosuz testti. en fazla 960 felan alırsın. 150 yolda kaybolsa, yoğunluk felan cart curt, yine fena değil. |
SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (120. sayfa)
-
-
bu arada 16. madde iyiymiş taahhütnamede. 30 cihaza kadar sorun yok. 31 cihaz aynı anda ağa bağlanırsa, taahhüt gümler diyor. bir de fiber bağlantıya bile superonline (*) koyup, hızda olabilecek kayıplar için bahane yazıyor ise mh'yi hiç aramaya da gerek kalmıyor yani.
-
Biraz kullanayım, mh lerini ararım. Kablolu sağlıklı test yapacağım cihazım yok. Modemin yanında wifi ile alabildiğim en yüksek kızımın iphone telefonu ile oldu.1.000 mbps de alsam hakkını vereceğim cihaz yok.55 mbps vdsl den sonra mi8 lite telefonumda bile wifi de 269 mbps yi görmek güzel.Oturma odasındaki android cihazda da wifi ile 260 lı hızları görmek güzel.Hattı salona çektirdim.Evin her tarafında tek cihazla bile wifi çok güzel çeker oldu.Ama yine de odalarda maximum hızı alabilmek için uygun fiyatlı deco mesh veya daha farklı router almak istiyorum.
Modem arayüzünde süperonline kullanıcı adı gözüküyor ama şifre ...... şeklinde gözükmüyor.Mh lerini arasamda söyleyeceklerini zannetmiyorum.Başka bir yolla öğremeye çalışacağım.Zte H3600 aradan çıkarıp kendi routerimi kullanmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 20 Kasım 2024; 8:42:41 >
-
Mh lerini aradım.24 saati geçmediği için hız düşük olabilir dedi.Modem bağlanıp bir işlem yaptı.24 saatten sonra yine sorun olursa tekrar arayın dedi.Kullanıcı şifremi sordum bizler göremiyoruz dedi.
-
şöyle bir yöntem uygulayabilirsin şifre için. mac klon yaparak, superonline'nın şifresini alabileceğin eski bir modemi hattına bağla ve şifre alma yöntemini kullanarak şifreyi tespit et. sonra kendi cihazını tak, şifreyi gir kullan. ya da keenetic cihazlar bu yeteneğe sahip değil miydi? keenetic topiğini takip ediyorum ve bu yapılabilir biliyorum.
-
Bir kaç yöntem var araştırıyorum.Dirak wandan pc ye bağlayarak yapılıyor ama biraz karışık geldi. En kolayı keenetic cihaz almak sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cimbom38Bir kaç yöntem var araştırıyorum.Dirak wandan pc ye bağlayarak yapılıyor ama biraz karışık geldi. En kolayı keenetic cihaz almak sanırım.
ben sende keenetic var sanmıştım. hangi yöntem o. paylaş ben de bakayım. tt'de zaten bildiğim şifreyi verecek mi bir deneyim bakayım.
-
Şifre işini bir arkadaş yardımı ile hallettik.Öğrendim.Sıra iyi bir routerde 1.000 mbps nin tadını çıkarayım.
-
Gponlu bir cihaz ve 2.4ghz ile alınabilecek en yüksek hızlı modem önerebilir misiinz?
-
Kolay bir yontemi var mi sifreyi ogrenmenin ?
-
güzel. bana gerek yok zaten. mesaj atıp almıştım en son. wireshark felan kullanarak, port dinmleme yapılıuyor ama hiç uğraşamam ya. zyxel bıktırdı sağ olsun.
-
Pm attım.
-
Beni biliyorsunuz kısıtlamayı sevmiyorum.Ne faydası olacak farklı cihazları deniyeceğim.
Biraz kuşlandıkça hız artıyor.Stabil hale gelecek sanırım.
Yan oda android cihaz wifi hız testi
Modeme eternetle bağlı hız testi pc yeni değil,işlemci gücü kaynaklı bu kadar alabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 20 Kasım 2024; 12:51:5 >
-
şifreyi öğrenmenin yollarından biri, web ara yüzüne girilir. sonra şifre :****** olan yerdeki yıldızlı bölüm komple seçilir. sonra ctr+shift+c tuşlarına aynı anda basılınca web sayfasının sağ tarafında dev tools açılır. şifrenin yanındaki **** kısmın üzerine maus ile gelindiğinde, sağ tarafta "password" kelimesi görünür. bu kelimeyi üzerinde çift tıklayıp silin veya başka bir şey yazın. şifrenin ne olduğu ortaya çıkar.
diğer yöntem Linux veya windows'da putty kullanmak.
putty ile modeme önce telnet bağlantısı yapılır.
* ps komutu verilir.
* çıktı son satırında " 5555 admin……….. kullanıcıadı@whopperonline " şeklinde kullanıcı adı görülür.
* bu son satırda başlangıçtaki rakamlar alınır. örnekte: 5555
* cat proc/5555/cmdline komutu girilir. bu komuttan sonra aşağıdakine benzer bir çıktı alınır.
* pppd-cppp0.1-iptm0.1-kullanıcıadı@whopperonline-pypDscMyUnT=-f0-D0-n1-L0-X120
-p ve - arasında kalan karakterler şifredir. örnekte: ypDscMyUnT= (base64 kodlu şifre)
ardından şu komut verilir:
echo "ypDscMyUnT=" | base64 --decode
ve komutun çıktısı alınır (kullanıcı şifresi):
*yPVfyUn/
-
343 olan cihaz Wifi 6 destekli değilse ondan da olabilir. -
343 mbps olan cihaz wifi 5 kablosuz bağlı hemde modemin yan odasında,diğeri 878 mbps olan modemle aynı odada ve kablolu test.Pc nin işlemcisi yeterli gelmiyor olabilir.İyi bir cihaz olsa belki 900-950 mbps hızları görebilirim.
-
Modem/router/mesh cihazı tavsiyeniz ne olur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 21 Kasım 2024; 18:47:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X