Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.500
Cevap
88
Favori
324.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne yaparsanız yapın o router haricinde başka router kullanamazsınız. ID PW olsa dahi bir işe yaramaz. Dahili ONT'ye sahip routerler kadar kötü bir şey yok.

• Peak2Core1 kullanıcısına yanıt

Hocam peki şu olur mu, bir tane keenetic hopper alsam, ana routerım superonline sabit kalsa ve wifi'ını kapatsam, keenetic cihazı kullansam bunu da mı yemez ?

• Knock Code kullanıcısına yanıt

Hocam olmaz diye biliyorum. Kendim de iki adet hopper'i mesh olarak kullanıyorum evde. Vaktim olursa denerim önümüzdeki günlerde ama o şekilde kullanamazsınız büyük ihtimal.

• Knock Code kullanıcısına yanıt

Superonline'ı arayıp ontli cihaz isteyin ısrarla. Ekip gönderip değiştirebilirler.

• Peak2Core1 kullanıcısına yanıt

çok yazık oldu o zaman, en kötü ethernet ile yeni routera veririm diyordum :(

• peki şu olmaz mı, superonline dahili ont'li modem yerinde sabit, 3 tane mesh wifi cihazı ile superonline kablosuzunu kapatıp kullanamaz mıyım ? bunun için şifreye vs ihtiyaç var mıdır ?

• Bu şekilde olur hocam, ben de o şekilde kullanıyorum ayrıca huawei'nin bir tane de wifi router kurdum ona da verdim, superonline modeminin wifi anteni ile hiç işim kalmadı :) Onda da gerçi gigabit internet kullanıyorum ve modemin çıkışı da gigabit olduğu için 930-950 max 975 mbps görebiliyorum. 10 gbps ethernet çıkışlı modem vermeleri şart oldu artık.

• Eğer evin 100m² üzeri ise 2li ve 3lü mesh al her yerde Max wifi kullan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cok tesekkurler yardimlariniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 metrekare ve üstü , yeni bina ise duvarlar çok fazla sinyal sönümlüyor 2 li mesh sistemi almamız halinde sorununuz ortadan kalkacaktır.

• Arkadaşlar merhaba. Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Evimde superonline zte 3600 (500 mbit hızında fiber) modem var. Birde eskiden normal internette kullandığım tp link tl wr841n modem var, boşta yatıyor.

Tv odasını değiştiriyorum ama zte modemim evdeki kablo mevzularından dolayı orada kalacak. Powerline araştırdım ama çok veri kaybı oluyormuş dediler. Digitürk uydu alıcısı olduğu için mecburen yemi odada digitürk uydu alıcısına kablolu olarak interneti bağlayabilmem lazım. Kablosuz kutu vermiyorlar, yok falan diye yokuş yapıyorlar sanırım. Tl wr841n modemimi eskiden başka vir modeme kablosuz bağlamış ve oradan kablo ile böyle bir iş yapmıştım. Şimdi bu modeme aynı şeyi nasıl yapacağımı hatırlamıyorum. Accespoint, repeater, router gibi birşeyler var. Geçmiştede sanki repeater gibi vir video yardımıyla yapmıştım zaten o bağlantı işini ama şimdi bulamadım o yöntemi. Ayrıca böyle Yaparsam internet hızında düşme yaşar mıyım? Mesh sistemi falan okudum, mesh yapılaniliyorsa, ne lazımsa alayım yapayım, benim amacım hemen gidip alıp gelip kurayım olsun (aceleciyim biraz 😊😊) nasıl şeyler çok anlamıyorum. Nasıl birşey yapabilirim. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasey -- 2 Eylül 2024; 10:6:29 >

• Galiba bu mesh sistemi benim işimi görecek. Modeme kablosuz olarak bağlanıp, hem wifi ağını tüm evde sorunsuz kullanmış olacağım , hemde bulunduğu yerden kablo ile digitürk uydu alıcımı bağlayabileceğim. Okuduklarımdan böyle anladım.

Wifi 6 malum modem. Buna uyumlu tavsiye edebileceğiniz mesh sistemleri var mı arkadaşlar? Ayrıca bana 1 tane mi lazım bu mesh kutularından arkadaşlar? Modem 1 odada, tv başka bir odada, ben mesh kutusunu tv nin yanına koyacağım. Modemin yanınada koymam gerekli mi?

• Akasey kullanıcısına yanıt
    Dostum bu konuda yukarıya doğru çık, yaklaşık 3 hafta önce yazdığım bir yanıt var muhtemelen işini görür. Benim ev 100m² , Superonline fiber 1000mbit internet var, mercusys Halo 80x 2 li sistem kullanıyorum, işimi görüyoruz daha pahalı sistemler de var, bütçe meselesi ama daha düşük sistem kullanmanı tavsiye etmem.

• juveline J kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onu okudum. Birkaç teknik detay var aklıma takılan. Wifi 6 fiber ile uyum sorunu yaşar mıyım? Birde bu cihazın bir tanesi mutlaka modemin yanında olmalı sanırım değil mi? Diğer cihaz kablosuz olarak alacak interneti. Kablosuz olarak alan o 2. Cihazdan kablo ile alacağım bende interneti, oradaki uydu alıcıya bağlayacağım ethernet ile. (Şimdi tekrar okuyorum, bu sorularımın cevabı orada var mı emin değilim, varsa lütfen kusura bakma)

• Merhaba arkadaşlar TP-Link Deco X50 2 li mi yoksa Mercusys Halo H80X 2'li mi tavsiye edersiniz cihazlar gördüğüm kadarıyla birbirine çok yakın aralarında da çok fiyat farkı yok ev 170 m2 arka odalarda çekim sorunu var hem duvar hem de modem konumundan dolayı tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.

• Arkadaşlar 500 mbit/sn tarifeye ay başında geçiş yaptım. Fakat ne wifi de ne ethernette bu hızlara mümkün değil ulaşamıyorum. Şu anda modeme bir oda uzaklıkta 5 ghz ile 200 mbit/sn hız ve en saçması ise ethnette 100 mbit/sn üzerinde hız alamıyorum. Modem arayüzünde çıkış hızlarım bu şekilde 100 mbit/sn gözüküyor. MH kesinlikle bu problemi çözemedi ve servis de yönlendiremiyor 1 haftadır oyalıyorlar. Daha önceden başına gelen oldu mu? Bir çok cihaz ile denediim evdeki tüm kabloları cat7 yaptım ama hiç işe yaramadı. Bu Superonline gerçekten insanı enayi yerine koyuyor ve adamlarla uğraşmak bezdiriyor insanı. Artık kendim çözüm bulmaya çalışıyorum.

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM

• bilygehan kullanıcısına yanıt

halo h80x de isinizi cok rahat gorur. ama ben deco tercih ederim sahsen butce sıkıntınız yoksa. ben de x50 kullanıyorum cok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan güncel verdikleri router modeli nedir?

Benim seneler önce superonline’a geçerken verdikleri Huawei HG255S modeli duruyor ve superonline’ın hiç bir hız değişimini hissedemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

dün internet aldım ilk kez superonline'dan H3600P verdiler

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.