Bildirim
superpad 3 mü flytouch 3 mü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba
Ben zenithink c91 tablet kullanıyorum.470-TL ye gittigidiyordan aldım.çok memnunum.
kapasitif ekranlı,corteks a9 işlemcili ve androıd 2,3 işletim sistemli.
Ayrıca zenithink.com daki tablet ile ilgili güncellemeleri uygulamaları çok rahat indirebiliyorsun.
slatedroıd.com adlı yabancı sitede tabletin kullanıcıları çok güzel paylaşımlarda bulunuyorlar.Bu site aracılığı ilede aynı tableti kullandığımız ,Hollandada yaşayan bir Türk arkadaşla tanıştım.
Bence gittigidiyordaki 48667856 nolu ilandaki ürünü ve satıcıyı inceleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 9 Aralık 2011; 22:42:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalkaya19
Merhaba
Ben zenithink c91 tablet kullanıyorum.470-TL ye gittigidiyordan aldım.çok memnunum.
Ayrıca zenithink.com daki tablet ile ilgili güncellemeleri uygulamaları çok rahat indirebiliyorsun.
slatedroıd.com adlı yabancı sitede tabletin kullanıcıları çok güzel paylaşımlarda bulunuyorlar.Bu site aracılığı ilede aynı tableti kullandığımız ,Hollandada yaşayan bir Türk arkadaşla tanıştım.
android 2.3 ufak tefek sorunlar yaratıyor mu peki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: sarutobi
quote:
Merhaba
android 2.3 ufak tefek sorunlar yaratıyor mu peki ?
Tablette ; Cortex A9 işlemci , 1GHz , 512Ram var.
Bu donanımla androıd 2.3.4 gayet iyi hatta daha üstünüde kaldırır bence.
Kısacası ben çok memnunum.İnceleyin
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/yeni10-2-inch-kapasitif-ekran-tablet-pc-hdmi-8gb-48667856
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sarutobi
quote:
Merhaba
android 2.3 ufak tefek sorunlar yaratıyor mu peki ?
Tablette ; Cortex A9 işlemci , 1GHz , 512Ram var.
Bu donanımla androıd 2.3.4 gayet iyi hatta daha üstünüde kaldırır bence.
Kısacası ben çok memnunum.İnceleyin
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/yeni10-2-inch-kapasitif-ekran-tablet-pc-hdmi-8gb-48667856
teşekkür ederim fakat benim bütçem bu aleti alacak kadar fazla değil. 300 liraya kadar ulaşan bir bütçem var.
-
flytouch resistif miydi?
öyleyse uzak dur
300 tl bütçen varsa ainol 7 advanced olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: celalcaner2
flytouch resistif miydi?
öyleyse uzak dur
300 tl bütçen varsa ainol 7 advanced olabilir
evet rezistif fakat siparişi verdim ürün elime geçince görücem bakalım kullanışlı mı değil mi. -
Resistiif cok kötu deil bnde kapasiften sioayetciyim tes cozemiyom cokmkalin yaziyomne yapcana bagli yani
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- en iyi kuran uygulaması
- windows emulator for android
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- honor pad x9 yorumlar
- en iyi tablet
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- sms yönlendirme
- en çok satan tablet
- honor pad x8a
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X