Arkadaşlar halen daha oynayan varmı ? varsa pm atsın yada buradan söylesin
Zevkli oyun ama uzun zamandır oynamıyorum, eksik ve hata çok var. 3.oyunu bekliyorum bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Glukhovsky
Zevkli oyun ama uzun zamandır oynamıyorum, eksik ve hata çok var. 3.oyunu bekliyorum bakalım
ne zaman çıkıcağına dair bir bilgin varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: yavemmo1
quote:
Çıkacağı bile kesin değil, GolemLabs forumlarında geliştirildiğine dair bir şeyler yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemem Çıkacaksa da en az 1-2 yıl sürer
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yavemmo1
quote:
Çıkacağı bile kesin değil, GolemLabs forumlarında geliştirildiğine dair bir şeyler yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemem Çıkacaksa da en az 1-2 yıl sürer
ooo çokmuş o zamanda çıkan oyunlara kafa tutabilmek için golemlabs'ın , superpower 2'nin üzerine daha çok şey koyması lazım
ben bi kaç senedir oynuyorum ama 2 şeyi yapamadım hiç; - ülkeler arasında nasıl savaş çıkarıcam -yeni ürettiğim askerleri nasıl otomatik dağıtabilirim
bu oyun single oynanmıyor.15 kişi toplayalım gerçek politik savaşlar yapalım. yer mi? Ya da adam var mı daha doğru