Arkadaşlar halen daha oynayan varmı ? varsa pm atsın yada buradan söylesin
Zevkli oyun ama uzun zamandır oynamıyorum, eksik ve hata çok var. 3.oyunu bekliyorum bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: Glukhovsky
Zevkli oyun ama uzun zamandır oynamıyorum, eksik ve hata çok var. 3.oyunu bekliyorum bakalım
ne zaman çıkıcağına dair bir bilgin varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: yavemmo1
quote:
Çıkacağı bile kesin değil, GolemLabs forumlarında geliştirildiğine dair bir şeyler yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemem Çıkacaksa da en az 1-2 yıl sürer
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yavemmo1
quote:
Çıkacağı bile kesin değil, GolemLabs forumlarında geliştirildiğine dair bir şeyler yazıyor ama ne kadar doğrudur bilemem Çıkacaksa da en az 1-2 yıl sürer
ooo çokmuş o zamanda çıkan oyunlara kafa tutabilmek için golemlabs'ın , superpower 2'nin üzerine daha çok şey koyması lazım
ben bi kaç senedir oynuyorum ama 2 şeyi yapamadım hiç; - ülkeler arasında nasıl savaş çıkarıcam -yeni ürettiğim askerleri nasıl otomatik dağıtabilirim
bu oyun single oynanmıyor.15 kişi toplayalım gerçek politik savaşlar yapalım. yer mi? Ya da adam var mı daha doğru
önce benim sağlam bi oyuna ihtiyacım var :D sürekli atıyor yada ana menüye felan dödrüyüour :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme