300 tl verip forum istanbuldaki mağazasından bot aldım. ilk giydiğim gün topuk tabanları çıktı. 1 hafta dolmadan geri iade ettim.aynı botun oradaki tüm modellerine baktık. hepsinin tabanları parmakla ittirmeyle bile ayrılıyor diye yenisini almadım para iadesi istedim.veremeyiz dediler merkeze yolladılar botları. tüketici haklarına göre 2 hafta içerisinde ayıplı mal "para iadesi,değişim,tamir" seçeneklerinden birini müşteri seçerek telafi edilebiliyor diye biliyorum yanlışım mı var????? öyle bir hakkınız yok mağaza isterse para iadesi yapar mağazanın insiyatifindedir o dedi mağaza sorumlusu.
Allah belasını versin böyle mağazanın.Mahmutpaşada işportacıdan alsam bukadar çingene satışı yapmazdı heralde. Lütfen yorumlarınızı paylaşın.
bu da resmi merak edenler için
konuyu diriltmek gibi olmasın ama yıllarca değişen bir şey olmamış. Hiç kullanılmamış ayakkabıyı 3 gün sonra iade edemedik. Aynı gün iade olur başka olmaz deniyor. Yahu saat 8 de almışım akşam nasıl aynı gün iade edeyim? Dalga geçiyorlar bu firmadan kesinlikle uzak durunuz. Ekşiye falan yazın da görün bi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme