Şimdi Ara

Supplement önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek protein tozu meraklisi degilimdir çünkü yemek yemeyi severim istahliyimdim (kilo korumaya çalışmasam hizlida kilo alirim) gidalardan direk almayi tercih ederim ancak yeni ağırlık antrenmanlarina başladım ve 177/68kg vucut ancak protein karbonhidrat disinda vitamin mineral onerileriniz var midir (kas buyumesi onemli ancak daha cok suan güce ihtiyacim oldugundan guc arttirici oneriler işime gelir)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kesinlikle kreatin. ve balık yağı. v
  • grken kullanıcısına yanıt
    hocam kreatini cok arastirdim da saç dökülmesini arttırıyormus kesin birşey yok ama yatkınlık olanlarda böyle bir durum olusuyormus diyorlar cekindim o yüzden

• dtpathos kullanıcısına yanıt
    ben dökülmeye rastlamadığım için çok inanmıyorum ama yine de sen bilirsin
  • antrenman öncesi bcaa + kreatin, antrenman sonrası optimum platinum hydrowhey
  • yeni başladıysanız kreatin önermem. Belli bi doluluğa ve güce ulaşın sonra kreatine yüklenin yani vucut ağırlığa karşı bi direnc kazansın. 1.77boy 75kilo %15-18arası yağ oranına ulaşın daha sonra kreatin ve arjinin alın. Bu seviyede protein tozu/bcaa iş görür. Ben bcaa yı sabah uyanınca ve akşam antrenmandan sonra içiyorum.
  • Vitaminler ve balık yağı dışında birşeye ihtiyacın yok. Protein ihtiyacını karşılayamıyorsan günde 25-30 Gram protein tozundan alabilirsin. Kreatin, bcaa gibi şeyler şart değil ilerleyen zamanlarda gerekirse kullanırsın.

Big Joy Sports Multibig Vitamin Mineral 90 Kapsül veya Big Joy ZMA 120 Kapsül
    Bigjoy Vitamins Vitamin D3 1000 IU 100 Tablet
    Xpro Fish Oil 90 Kapsül
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Supplement arıyorum.
    8 ay önce açıldı
    Aşırı Supplement Kullanımı?
    7 yıl önce açıldı
    Gainer önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oneriler icin teşekkürler

• Vitamin kullanman daha mantıklı zma alabilirsin balık yağı veya bir multivitamin yeterli olur bu seviyede yeteri kadar beslenmiyorsan protein tozu. kreatin konusu bencede biraz bekle saç dökülmesinede cevap vereyim genetik olarak buna yatkınım saçım dökülüyor uzun zamandırda kreatin kullanıyorum dökülme konusunda bir artış gözlemlemedim ama tabi ki bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir bu durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.