Şimdi Ara

Supplemente başlamayı düşünüyorum , kullananlardan tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz araştırdım ama pek bir bilgi sahibi değilim sizce hangileriyle başlamalıyım ve önerebileceginiz fiyat performans ürünleri var mı ?
    Whey isolate protein , Bcaa , Creatine ile başlamayı düşünüyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Supplemente Başlamayı Düşünenlere Kullanıcı Tavsiyeleri

Supplemente başlamayı düşünüyorsanız, kullananlardan tavsiye almak önemlidir. Supplemente başlamadan önce potansiyel faydalarını ve risklerini tartmak gerekir.

Kullanıcıların Önerileri:

• Kullanıcılar, özellikle egzersizle birleştirildiğinde, BCAA'ların kas geliştirmelerine ve iyileşmelerine yardımcı olduğunu bildirmektedir.
    • Bazı kullanıcılar, BCAA'ların cinsel dürtüyü ve performansı artırdığını iddia etmektedir. Bununla birlikte, bu iddiayı destekleyecek bilimsel kanıtlar sınırlıdır.
    • Kullanıcılar, suplementleri tercih etmeden önce doktorlarına danışmalarının önemli olduğunu vurgulamaktadır.

Supplemente Başlamadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Tüm supplementler eşit yaratılmamıştır. Saygın markaları tercih edin ve ürün etiketlerini dikkatlice okuyun.
    • Supplemente başlamadan önce her zaman bir sağlık uzmanına danışın.
    • Supplemente aşırı dozda almayın. Talimatlara uyun ve önerilen dozdan fazla almayın.
    • Supplemente kullanırken yan etkiler yaşarsanız, derhal kullanımını bırakın ve bir sağlık uzmanına başvurun.

Supplemente başlamayı düşünüyorsanız, kullanıcı incelemelerini okumak, doktorunuza danışmak ve potansiyel faydalarını ve risklerini tartmak önemlidir. Bilinçli bir karar vererek, supplementlerin sağlığınızı ve zindeliğinizi iyileştirmeye yardımcı olup olamayacağını belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • %100 işe yarayan supplement bence GLUTAMIN
    Araştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whey Protein
    Kretain

Bu ikisi tartışmasız. Ve net belirtisi olanlar.

Geriye kalanlar tartışmalı. Ben kullanıyorum ama gerçekten işe yarıyor mu 3 Ay kullan 3 Ay kullanma denemesi ile test edilir ancak. Neyse yinede kullandığım ve bu spor camiasında gözde olanlar şunlar.

BCAA
    Glutamin
    Omega 3-6
    Multivitamin
    ZMA
    D3
    Beta Alanin

Kullandığım bıraktığım

L Carnitin. Hiçbir etkisini görmedim ve işe yarıyor diye bilimsel bir kanıt yok.

MACA 6000 - plus Tribulus Libido etkisi olan, ve hem Cinsellik hemde Antrenman Performansini gözle görülür arttıran Suplement. Ama birkez aldım sadece hem devamlı istek uyandırması ve pahalı, hatta baya pahalı olması nedeniyle bıraktım.

• Olimp Pure Whey protein Isolate 2200 veya Hardline Hipro IsoWhey 1800 Gr bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir, Yada önerebileceginiz ürünler var mı.
  • wingtsun85 kullanıcısına yanıt
    İki firmada kendini kanıtlamış büyük Suplement firması. Hangisinin içeriği daha çok protein iceriyor ve fiyatı uygunsa alabilirsiniz. Aralarındaki tek fark Tat oluyor genelde.

• fiyatı uygun izole protein
    www.aloprotein.com
    ABS Ultra Izole Burner Protein 2000 gr | Aloprotein
    https://www.aloprotein.com/abs-ultra-izole-burner-protein-2000-gr

Supplementler.com
    Scitec Whey Isolate 2000 Gr - İzole Protein
    https://www.supplementler.com/urun/scitec-whey-isolate-2000-gr-880

Scitec Whey Isolate 2000 Gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaltdes -- 17 Mayıs 2019; 18:23:7 >

• preworkout ve kreatin hariç hiç birisi faydası net bir şekilde görülebilecek supplementler değildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Tavsiye??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeterli proteini yiyeceklerden alabiliyorsan sadece kreatin kullan, kas kütlesinin artışında tek faydası olan supplement.
  • eğer beslenmenin eksiksiz olduğunu düşünüyorsan almanı tavsiye ettiğim tek supplement kreatindir ve bunun yanında isteğe bağlı olarak biraz kafamda karıncalanmalar olsun pump'tan antrenmanda kafayı bulayım diyorsan pre-workout alınabilir.

eğer beslenmen yetersizse, öncelikli olarak protein tozuna yönelmelisin. eğer uzun süreli açlıklar ve diyetler yapıyorsan bunu bcaa ile destekleyebilirsin. definasyon döneminde antrenmanlardan önce l-karnitin ve c vitamini kombinasyon yapılarak alınabilir. ayrıca gerek eklem gerek zihin sağlığı için omega-3'de tavsiye ederim.

supplementler tamamen hedefe ve beslenme düzenine göre alınmalı bence. kreatin ve preworkout dışında diğer supplementlerden gözle görülür bir fayda göremeyebilirsin fakat ben şahsen protein tozu kullandığım zamanlarda artık placebo etkisi midir yoksa spora yeni başlamış olmamın verdiği bir etki midir bilmem fakat gerçekten kas kütlemin arttığını (ne bulursam yediğim halde) fark etmiştim. bence doğru kullanılan supplementlerin, beslenmeyle desteklenirse vücuda %5 ila %10 arasında katkı sağladığını düşünüyorum.

marka olarak önerilerim ise, supplementler.com'un kendi markası ve scitec markası içerik olarak dolgun, f/p yönünden sağlam markalardır. protein ocean'da çok f/p markası olmasa da diğer markalara göre biraz daha inovatif ürünlerle öne çıkıyor, onu da tavsiye ederim.

• Bakalım razazandan sonra bu ürünle başlamayı düşünüyorum , 3 tane ürün biraz vazla gibi hangi ara içicem o kadar şeyi çalışan birisi için zor. O yüzden sadece protein tozuyla başlıycam şimdilik.

Ben zaten sadece öneri sundum. Ben de ilk kullandığım zamanlarda sadece protein tozu kullanıyordum.

• GameArenaRisc G kullanıcısına yanıt
    Aynen bende baştan 3 ürün alırım diye düşünüyordum ama hem çok masraflı olur , hemde sabah akşam kullanmak pek bana göre değil , günde en fazla 2 kez çekerim tozu :)
    Ben protein tozu kullandığım zamanlarda hep antrenmandan hemen sonra alırdım. Artık placebo etkisi midir nedir bilmiyorum, gerçekten faydalı etkileri olduğunu gözlemlemiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.