Şimdi Ara

Supplementler.com'un Proteini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu proteini daha önce kullananların yorumunu almak istiyorum açıkçası antrenmandan önce sonra yemek yiyen biriyim antrenmandan hemen sonra 1,5 ölçek kadar bu proteini kullanıyorum 2 aydır ama pek bir doluluk bir şey hissetmedim.Kullanmasam da bu gelişim olur gibiydi.Bunu söylüyorum çünkü içinde bcaa vesaire de içeriyor whey proteini.Benim başka şüphelerim var içinde 23 g whey protein olduğu yazıyor ama bu miktar gerçekten %100 whey mi bana pek öyle gelmiyor çünkü bunu içtikten sonra bende bir cinsel isteksizlik başladı sanki bana içindeki protein miktarının büyük oranı soya proteini gibi geliyor.İçinde tatlandırıcı olarak da sürkuloz ve aspartam da olması da ayrı bir eksi.Diğer markaları bilmiyorum ama döviz kurları yükseldikten sonra bir çok ünlü markada da (weider,optimum dahi) hile yapıldığı söyleniyor.Açıkçası ben çöpe dökmeye düşünüyorum bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 11 Mart 2019; 17:1:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çope dokecegine bana ver kardesim

• tr de protein tozu almak 300tl yi çöpe atmak zaten.
  • Denemek için almıştım 1 paket biraz baydı açıkçası tatlandırıcı orani fazla sanırım onun dışında içeriği iyi gözüküyor ama hammadde kalitesi önemli tabi fiyatı daha uygun olsa tercih edilebilir ama bilinen markalara yönlendiriyor o fiyat beni malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00onur -- 15 Mart 2019; 13:15:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.