Şimdi Ara

Support önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar support hero tavsiyeleriniz nelerdir?Daha çok dereceli takım için önerirseniz sevinirim.Bide yanında kostüm olarak alınabilecekleri önerirseniz çok kıyak geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lulu-EjderTerbiyecisi Lulu dışında hepsi var.Cupcake yapanı kullanıyorum.
    Soraka-Muz kraliçesi kullanıyorum.
    Taric-Pembe olan tabikide
    Leona-Havuz partisi(şemsiye ile adam dövmek)
    Morgana-Hayaaaalleeeett Geliiiiin

• Janna- en iyi adc koruyan supporttur. Oynamasi eglenceli degil. Kostum tavsiyesi: Muhabir Janna, Buz kralicesi janna
    Thresh: hem agresif hem pasif oynayabilecegin, her turlu is yapan support. Kostum tavsiyesi: Kanli ay thresh
    Annie: Hasar cikarabilen, ulti stunla is yapabilen agresif supportlardan. Her turlu gideri var ap kas islevsel kas sana kalmis. Kostum tavsiyesi: Gotik annie
    Sona: hem durt hem heal bas hem ms bas hem kitle kontrolune sahip ol. Guzel support cari ama cok kirilgan. Kostum tavsiyesi: Arcade ve quqin (yanlis yazmis olabilirim) guzeldir.
    Karma: Agresif oynayabilirsin, pasif oynayabilirsin, ulti e ile takima guzel bir boost. Kostum tavsiyesi: Sakura karma
    Alistar: guzel kitle kontrolu, heal ve level 6da dive atma. Kostum tavsiyesi: Cok guzel kostumleri yok maalesef ama matador ve yagmaci olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat koala -- 29 Kasım 2015; 20:22:46 >
  • Lulu-team rankda en çok iş yapan supporttur bence kalkan can hız slow cc daha ne yapsın
    skin-Dragon Trainer
    Soraka-şu zamanlarda soraka alan takımın kazanma şansı %10arttı sebebi kabliyetler öldürtmüyor
    Skin:Reaper Soraka

• Tahm al free win.

• Biltskrenk
    Pata küte bilits

• Tahm-Soraka ikisinden birini alabilirsin. Kostüm önerisi olarak Tahm'ın bir tane var zaten. Soraka da ise istediğini alabilirsin.

• adcni koru yeter
  • Nasıl kimse Braum yazmaz arkadaş aklım hayalim almıyor..

Hala en iyisi orjinali henüz adam gibi skini yok ne yazık ki. Şöyle bişey çıksa dadından yinmez.

Support önerisi
  • Agresif oynuyorsan shen almalisin.

• Naut

• Lulu- kış mucizesi(legacy) veya ejderha terbiyecisi
    Morgana - karadiken veya black mister (türkçesini unuttum)
    Janna - muhabir
    Soraka ( bunun bilmiyorum kostümlerini)
    Alistar - kırmızı olanı

• Laynoksu dışında biri de tahm kench dememiş
    Onun dışında
    Annie
    Lulu
    Alistar
    Shen
    Heim(karşıma geldi fena değil
    Leona

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Irelia supp

• Morgana-hayalet gelin,kara diken
    Thresh- Cs,kanlı ay
    Nautilus-astronot
    Nami-japon balığı
    Leona-project
    Alistar-zebani,matador

Bu kostümleri kullaniyorum.

• zilean oyna.

• Alistar: Eğer gerçekten sabırlı oynarsan müthiş bir destek karakteri. Yapman gereken oyun başında sersemletip adc ne bırakmak. Ayrıca adc ne saldırdıklarında araya girip hasarı çekmek. Hatta çalılara gizlenip sonra kule altına ittirip orda sersemletirsen tek başına da öldürebilirsin. Ancak unutma asla ama asla kimseyi tek başına kesemez.
    Oyun sonuna doğru R ye basıp dal gitsin kimse kesemez seni tüm hasarı çekip gerisini takımına bırak hatta kulenin hasarını çek ölmezsin. Takım oyununda çok iyi bir karakter 2/4/32 gibi skor yakalarsın.

Lux: Oyun başında agresif oyna sürekli sersemletip adc ne bırak. Öyle işe yarar ki eğer takımda ölen olmazsa oyun başında adc 4/0 yakalayabilir. Daha sonraları son pırıltı ile kalan çöpleri temizle. Özellikle oyun orta kısmında çok etkili oluyor. Oyun sonunda ise biraz zayıf kalıyor hep uzaktan ateşleme yapman lazım yoksa çabuk ölüyor.

Soraka: Oyun başında kesinlikle adc nin manası bitmediği sürece koridorda kalması lazım çünkü sen varsın. Susturma özelliği ile de baskınları koridor savaşını darma duman ediyor. Kaçan adc yi çok kez kurtarır. Özellikle takım savaşlarında susturma özelliği can basma özelliğinden çok daha verimlidir. Takımı asla savaşa sokamaz Lux ile alistar her zaman savaş başlatacak hamleyi yapabilir. Dilek skili ile tüm takıma can basıyor ama karşı takım çok iyi ise diğer koridorlarda rakip kasmış ise soraka tamamen işlevsiz kalıyor.

Morgana: Lux ile hemen hemen aynı özelliklere sahip bence bu iki heronun arasındaki fark 6. seviye yeteneğinde değişiyor. Diğer türlü ben morgana yı biraz daha defansif gördüm o kadar.

Sona: Bu karakter çok ilginç özelliklere sahip. Az miktarda can hız yetenek gibi özellikler katıyor. Hep az miktarda destekliyor ama herşeyi destek üzerine kurgulanmış. Öyle ki oyun sonuna doğru takım savaşları dahil eğer iyi bir oyuncuysan seni beklerler senin dibinden ayrılmazlar. Diğer yandan sutun atmaz takımı savaşa hazırlar ama savaşa sokamaz takımı savaştan kaçırır. Canı düşük oyuncuları kaçırmak için hız can basar. Kaçan rakibi kovalamada can hız yetenek ile takımının o adamı öldürmesini sağlar.

Braum: Braum aşırır kabiliyet isteyen bir karakter. Özellikle adc koruma ve takımı korumak için kalkanları kullanmada gerçekten yetenek istiyor. Agresif oynamak için 2 yeteneği var. Q ve R ile istersen kendin de adam öldürebilirsin. İyi bir braum oyuncusu gerçekten takımı zafere taşıyabilir. Ancak benim izlenimim en az 50 maç yapmadan çok küfür yersiniz. Çünkü adc yi koruyamazsanız takım savaşında kalkanı terse kurarsanız birde R ile sersemletemezseniz sizden kötüsü yoktur. Tam tersi bunları yaparsanız sizden iyisi de yoktur. Yukarıda bir S.W.A.T resmi var Braum gerçekten tam bir swat gibi savaşıyor. Sürekli operasyonlarda en önde olmalısınız.

Karma: Eğlencelik bir hero sersemletmesi gerçekten zor . Sersemleticem derken çoğu kez ölebilirsiniz. Lux morgana da savaşı sen başlatırken burada savaşı adc başlatmalı sende sersemletmelisin. Bence bu yeteneği sırf lux ve morgana gibi karakterden farklılaştırmak için yapmışlar. Ancak genelde hasar olsun koruma olsun oyun sonuna doğru kendi başına da bir şeyler yapıyor. Çok fazla oynamadım ancak maçtan maça çok farkeden karakterlerden biridir. Takım sen iyi olduğun için değil takım iyi olduğu için sende iyi olursun. Bu sorakada da böyledir. Takım ortalama ise sen ortalamayı yükseltirsin takım kötü ise buldukları yerde keserler o yüzden kaçmayı bilmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 30 Kasım 2015; 17:25:04 >

• Nami ve nautilus earlyde deli gibi agresif oynayabilcegin iki sup ve ikisi de cok iyi is yapiyo team rankedda naut baya is yapar kostum astronautilus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahm al.Ama skin açmana gerek yok normal hali de gayet güzel skini de öyle güzel bir şey değil.

Oyun sonu tahm hem aşırı tank oluyor hem de oyun sonu tahmı 1 v1 de alabilecek belki vayne vardır.

• onsos1100 O kullanıcısına yanıt
    Karma aslında Lux ve Morrgana'ya göre çok daha iyi hasar çıkariyor. Q ve W yeteneklerini etkili, yeri geldiğinde harmanlayarak kullanırsan türevlerine karşı cidden çok daha başarılı. Takım savaşı sırasında tüm takıma zamanında hız ve kalkan basmakta çok ilginç bir boost olup karşı takımı hazırlıksız yakalamanı sağlıyor.. sonrası Brazzers.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.