Şimdi Ara

süpürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acayip bi program amacı yerde unuttuklarınızı topluyo hatta başkalarının kinide topluyo monkey rabit gibi ama görünmez.ben unuttuğumdan ziyadetoplamıyorum topluyo araştırın kendiniz bulun silkroad süpürücü programı yazın arama motoruna... kurulumu acayim basit winrar mı winzipmi ondan programı cıkarıp masaüstüne koyuyosun tıklıyosun cıkıyo başlat durdur var oyuna girdikten sonra başlat diyon al sana invisible monkey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astediks 2 -- 25 Kasım 2008; 15:29:04 >

• pm atarsan cok ıyı olur
  • bu söylediğin sürekli g yapan keyhelper tarzı bişi, forumlarda rastlıyorum kullanışsız oluyor.
  • Yaf kardeşim öle bişi olabilir mi :)
  • dediği gibi bişi olsa botlar bunu çoktan yapar boşuna charlara toplattırmaz kasmayı hızlandırırlar
  • ölçülü atta konun tutsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tutturmuşlar bir pivot santrafor
    11 yıl önce açıldı
    En Etkili Duran Top Taktiği
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şaka gibi
  • ya yemin ediyom adamın asabını bozma tek tek pm atıp adresini söylerim hatta atıyorum hepinize
  • herkeze tek tek pm attım:Dayrıcaa g ye basıyomuş gibi oluyo 7-8 belkide 10 m uzaklıktaki paraları oto gidiyo eğilip alıyo g ye basıyomuş gibi maymun gibi toplamıyosöylediklerimle cakışıyor demi alın adresi gönderdim bol bol para toplayın işte
  • Astediks 2 sen bir efsanesin yahu
  • kralsın
  • agam ya güldürdün beni yine
  • Adam Kral
  • ya arkadaşlar doğru süpürücü die bişi war ama maymun diil item falan unuttuğunda otomatik alıo!Yani eğiliosn görünmez maymun falan diil araştırdım buldum
  • sınırsız ban...
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

sınırsız ban...

• Çizmişler

Ayrıca işe yaramaz bir program. Sürekli G ye basıp çekiyor. Bazıları diyor ki işte efendim botun almadığı unuttuğu şeyleri alıcak. tabi canım. Başkası item bıraksa yerde almasa 40 saat onu almak için basıp durucak. Bu arada doğru düzgün saldıramıycak. Ölecek kalcak orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: _King_Hecktor_

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

sınırsız ban...

yarın astediks 3 gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 26 Kasım 2008; 18:33:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.