normal koşullarda asla görmediğim bir malı almam ama bir seferliğine arkadaş almış bana da tavsiye etti internetten bagaj havuzu alayım dedim. gittigidiyor üzerinden hesabım vardı bir firmadan aldım. üç iş günü içerisinde elimde olacak diye beklerken bu 8. gün halen gelmedi. maalesef yapılabilecek en büyük hatayı yapıp aldığım firma SÜRAT KARGO denilen ... müesseseye bagaj havuzunu verip bana göndermiş. Allah belalarını versin. yağmur duası gibi kargo duasına çıkacak oldum. yalan değil bir metreslerini aramadım neredeyse arkadaş. müşteri hizmetlerini aradım he hı hadi hadi olur hallederiz vs. hiç aslı yok çözüm yok beni şutladılar devam ettim şubeyi, şubede çalışan hemen herkesi müdüründen çalışanına herkesi aradım vallahi. telefonu açan yok. sabit telefonu açan yok. bölge müdürlüğünde --sağolsun-- bir hanım çalışan var. ilgilendi ama o da adamlara ulaşamıyor ki gönderin getirin desin. dün bir kurye aradı geliyor getiriyorum derken gazımızı aldı hafiften. tabi ki yine gelmedi kargo. şimdi onunda telefonu kapalı. yahu ne yapacağımı da şaşırdım. şikayet var sitesine yazdım. tırt. oradan da sonuç yok. bu arada iptal ettim alışverişi. 3 gün ek süre verdiler. belki cuma öğleden sonraya gelirse ödemeyi onaylayacağım. yok gelmezse verin paramı arkadaş diyeceğim.
aman siz siz olun sürat mi ne karın ağrısı ise şunlara kargo neyim vermeyin.