Şimdi Ara

Sürat kargo TV yi düşürmüş , ekran kırık , hepsiburada iadeye yanaşmıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
12.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HB nin suçu yok, Cihazı kendi değiştirmesi doğru değil.
    Alıcı taraf alırken kontrol edecekti.

Savcılığa şikayet etsin benim paketimi teslim etmediler desin kurye uğraşsın
  • bence alıcı haklı olabilir.çünkü kargo firmasını alıcı seçmiyor,satıcı seçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Hepsiburadanın bir suçu yok ki suç kargo elemanında. Ayrıca böyle eşyalarda mutlaka açılıp bakılması gerekiyor. Anneniz bilmiyor ise söyleyecektiniz ben yokken gelirse açmayın diye. Gerekirse kutuyu götürüp şubede gözlerinin önünde açacaksınız sıkıntı varsa tutanak tutulacak.
    Ben 200 liralık eşyam için kargo çalışanını hoop birader nereye bi dur hele açıp bakalım demiştim geri çevirmiştim yoldan herif gidiyordu

Yapmanız gereken kargo firması ile iletişime geçip tutanak tutulmasını sağlamak. Bu elinizdeki kanıt olacak çünkü hepsiburadaya karşı.
    Hayatında bakkaldan dondurma dışında birşey almamış çocuk ne bilsin servis gelmeden kutuyu açarsan tv garanti dışı kalır diye, kalkmış bir de akıl veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 26 Mayıs 2019; 19:19:31 >

• 355GTS kullanıcısına yanıt
    Tutanak tutulması için kutunun açılıp bakılması gerekiyor. Sorun varsa belge ile zaten garanti dahilinde oluyor, onu da geçtim o belge ile hepsiburada anında yeniler televizyonu. Hayatında bakkaldan dondurma almamış kişi bu olayı yaşasaydı eğer şu an o televizyonun yenisini kullanıyorken sizler forum köşesinde dondurma alanlardan akıl isteyip sürünüyorsunuz işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 26 Mayıs 2019; 22:44:18 >
  • iyide kargo paketini açarsan özellikle tv lerde bu seferde kurulum için gelenler bunun kutusu açılmış kutuyu yalnızca biz açarız o yüzden garanti dışı kalmış diye yine kabul etmezler.

dış kutuda hasar yoksa içi seni bağlamaz. bu arada dış kutuda ezilme bükülme yırtılma felen varmıydı.
  • Hepsi burada gerçekten iade konusunda sıkıntılı. Bu konuda Media Markt lider konumda. Adamlar hemen iade ediyor. Media marktin Fiyatları pahalı olmasa hepsi buradaya elektronikte bulasmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ups ile getirttuydim saglamdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Tutanak tutulması için kutunun açılıp bakılması gerekiyor. Sorun varsa belge ile zaten garanti dahilinde oluyor, onu da geçtim o belge ile hepsiburada anında yeniler televizyonu. Hayatında bakkaldan dondurma almamış kişi bu olayı yaşasaydı eğer şu an o televizyonun yenisini kullanıyorken sizler forum köşesinde dondurma alanlardan akıl isteyip sürünüyorsunuz işte
    Kutunun açılması falan gerekmiyor. Taşımada bir darbe söz konusu ise zaten kutu dışından belli olur tutanak tutarsınız tvnin kırık çıkma ihtimalini göz önünde bulundurarak. Tv üretimden kaynaklı arızalıysa zaten servis kuruluma geldiğinde tespit edip gerekli işlemi yapar. Bunların dışında kutuyu açmak garanti dışı bırakır.

• Hocam hangi marka model tv almıştın 3600 e merak ettim. Linki felan varsa atabilirmisin ?
  • Yani abi koskoca hebsiburada ya varmi bu siteden daha iyi bir site? sanırım yok Günde ne kadar ciro yaptığıda mechul trilyon dolarlar vardir herhalde (abarttim)
    nolur yani yeni tv gönderseler. yani saniyede kazanicaksin zaten i parayi tekrar yazik gercekten artik
    trendyol dan alisveris yapmak lazim veya n11 den hepsiburada hepsinden iyiydi aslinda ama kendj kaybetti..

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Saçmalamışsınız.

Televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi ürünlerde kutuyu servis dışında açarsanız cihazın sorumluluğu size aittir. İstediğiniz tutanağı tutun fark etmez. Elinizde patlar.

Kargo böyle geldi diye tutanak tutsanız da bir şey ifade etmez. Değişim raporu tutanağı tutulurken servis " kutu açılmamış. TEslimatta hasar görmüş ürün" diye belirtir ve firmaya iletir. Bundan sonrası satıcı ve kargo firması arasında.

Ürün alırken dikkat edin. Elinizde kalır bu bilgiyle.
  • BenFero kullanıcısına yanıt
    Samsung 49nu7100 hocam , bir akrabam için almıştım Hepsiburada güvenilir diye, ben mahcup oldum durduk yere , iki haftadır uğraşıyoruz.

Şu an son durum şöyle : sürat kargoyu tehdit ettik , ürünü alıcıya değil başkasına teslim ettiniz , elinizde herhangi bir imza vesaire de yok, tüketici hakem heyetine gideceğiz dedik ; tamam gelin kargo hasar tutanağını tutalım dediler nihayet bugün gidicez...

Ama bu iadeyi aldıktan sonra da peşini bırakma niyetimiz yok , aynı televizyonu bayiden 4000 TL ye satın aldık iş çok uzadığı için , iadeyi aldıktan sonra tüketici hakem heyetine gidip hem hepsiburadayi hem kargo firmasını şikayet edicez bakalım ne çıkacak...

• quote:

Hepsiburadanın bir suçu yok ki suç kargo elemanında. Ayrıca böyle eşyalarda mutlaka açılıp bakılması gerekiyor. Anneniz bilmiyor ise söyleyecektiniz ben yokken gelirse açmayın diye. Gerekirse kutuyu götürüp şubede gözlerinin önünde açacaksınız sıkıntı varsa tutanak tutulacak.
    Ben 200 liralık eşyam için kargo çalışanını hoop birader nereye bi dur hele açıp bakalım demiştim geri çevirmiştim yoldan herif gidiyordu

Yapmanız gereken kargo firması ile iletişime geçip tutanak tutulmasını sağlamak. Bu elinizdeki kanıt olacak çünkü hepsiburadaya karşı.
    Tv acamazsiniz. Garantisi kutuyu servis açınca devreye giriyor. Kutunun dışında hasar yoksa içinde ne olduğunu ancak servis açınca görür.

Bende hb den TV aldım sürat kargo getirdi biz başladık tartışmaya. Adam diyor açtırmam bana böyle Emir geldi ben dedim banada actirin diye SMS geldi. Neyse aldım TV yi üzerinde numara var aradım servis için randevu verildi. Dedim kargoyu getiren actirmiyor biz dedik actirmayin demez mi. Boşuna kapistim adamla.

• böyle durumlarda kargo firması elemanı paketi imza karşılığı teslim edip gidiyor, tutanak falan tutturmuyor. sorun varsa satıcı ile halledin aranızda diyor. kargocunun tutanak tutması, suçu kabul etmesi gibi birşey, bu yüzden yanaşmıyorlar pek.
    ayrıca her kutu açılmaz, bazı arkadaşların da belirttiği gibi bazı ürünlerde kutu servis tarafından açılmak zorunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: CinemaG

Hocam ürün bizde değil , satıcıya iade için yolladik teslim aldı , onda duruyor şu anda
    Satıcı aldı ise iade kabul olur. Hb ye bildirsin parayı versinler geri. Kargoyu imzasız Telsim aldığını çok rahat kanıtlarsiniz.

• quote:

Hayatınızda kaç TV aldınız internet ten? Ben daha yeni aldım ve satan kişi actirir iseniz kuruluma gelenler Garanti dışı yazar dedi.

Hayatında dondurma almayla TV almayı aynı sanan kişiler çıkıp akıl vermeye devam ederse bu Halk ancak dondurma sapını alırdı
    .

Size kim söyledi ise kutu alicilinca tutanak ile servis kabul ediyor iyi keklemis deneyin de görün.

• 355GTS kullanıcısına yanıt
    Akıln vermeyi bırakin hala iddia ediyor açılır tutanak servis tarafından kabul görür diye. Aldığı bir parça dandik eşya kalkmış neler diyor zavallı

İnsanları da yanlış yönlendiriyor..

• Sonucu buraya yaz üstat, baktın sonuç alamadın tüketici mahkemesi yolu gözüküyor sana,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 27 Mayıs 2019; 13:49:33 >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Daha kaç yıl öncesi belki 10 yıla yakın, bisiklet almıştık ve bisiklet sorunlu çıktı, bisikleti 3 kez degistirmislerdi bir hafta içinde.

• Siz aslında şu an sürat kargo rezilliği yaşıyorsunuz.

Komşu dese ki bana televizyon falan gelmedi kargocunun başı yanardı. Nasıl bu kadar rahat ediyorlar sizce? Tabii ki hukuksuzluktan. Sen o kargoyu ve kargocuyu mahkemeye dahi versen iki yıldan önce sonuçlanmaz ertelenir durur yapan yaptığıyla kalır...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.