Şimdi Ara

Sürekli aynı oda aynı masa bunalmıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son birkaç gündür kendimde fark ettiğim olay. Pandemiden dolayı malum evden dışarı çıkamıyorum(ha pandemi olmasa da çıkmıyorum o ayrı) ve 24 saat evdeyim. Uykudur derstir oyundur derken 24 saatin neredeyse 23'ünde aynı odada oluyorum. Biraz küçük olsa da odamdan memnunum. Ama insanız, 23 saat 15-20 metrekare alanda ister istemez bunalıyor insan. Özellikle ders çalışırken daha bir ayrı bunalıyorum. Siz bunalmıyor musunuz, bunaldığınız zaman ne yapıyorsunuz? Ya da bunalmamak için ne yapıyorsunuz?

• Mezun senemde odamın özellikle masamın düzenini tamamen değiştirmiştim farklı bir ev gibi olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D44AF58B1

Bu mesaj silindi.

Hocam 18 yıllık asosyalim ben bile bunaldım valla

• Eğer hedefleriniz sağlamsa daha çooook o masalara oturacaksınız.

• hocam sizi amerikaya cagırıyorlarmıs influencer olarak

• Biraz daha insan yüzü goremezsem kafayı tirlaticam açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masa değiştiriyorum ben deneme çözceksem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bu kafayla senelerce aynı kadını s*k*yorum diye eşinden ayrılırsın sen Sürekli aynı oda aynı masa bunalmıyor musunuz? 

• Videodaki Aykut'a döndüm akw.

• Uruk naptı acaba 5-6 sene boyunca aynı masada tyt çözmekten Sürekli aynı oda aynı masa bunalmıyor musunuz? 

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Olum uruk aileni falan mı öldürdü aylardır damlamadığın konusu yok ne bu kin la
  • alıştım

• Superational273 S kullanıcısına yanıt

Mezunları sevmem hocam, bu forumda da mezun dolu. Haliyle mezunlar el üstünde tutuluyor en büyük örneği de uruk. Adam 5-6 yıldır sınava hazırlanıyor ve kazanamamış ama forumun bi kısmına göre çok azimli sabırlı çalışkan birisi, hadi ordan...

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Mezunlara karşı önyargı ile yaklaşmayı doğru bulmuyorum gerçekten ilk yılında şansızlık yaşayıp sonraki sene kendini iyi adapte edip muazzam çekişler yapan hem forumdan hem de reelden birçok insan tanıyorum ama uruk bir istisna o konuda hemfikirim.

Hani olur,talihsizlik yaşarsın idealistsindir gururuna yediremezsin 1 olmadı 2 sene denersin şansını ama her ne pahasına olursa olsun ömrünün en güzel 5-6 yılını bir sınav uğruna ateşe atmak bence de saçmalık.Olmuyorsa belli bir yerden sonra zorlamayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Mezunları sevmem hocam, bu forumda da mezun dolu. Haliyle mezunlar el üstünde tutuluyor en büyük örneği de uruk. Adam 5-6 yıldır sınava hazırlanıyor ve kazanamamış ama forumun bi kısmına göre çok azimli sabırlı çalışkan birisi, hadi ordan...

tanıyon mu la beni sen?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.