Şimdi Ara

Sürekli dll hatası alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bilgisayarım servisten yeni geldi. Gerekli programları yükledim ve birkaç tane de oyun yukledim fakat yüklediğim oyunların hepsin de dll hatası aldım. Hata aldığım dosyaları indirip 64 bit sistemin içine attım ancak sürekli başka bir dll hatası alıyorum. Sizce çözüm ne olabilir yardım lütfen. Şimdiden teşekkürler.

• Güncel DirectX sürümünü yükleyin sorun çözülür.
  • oğuz*han kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorumunuz için teşekkur ederim. Ancak bu islerden cok fazla anlamiyorum. Hangi siteden indirebilirim ? Bu arada bilgisayarimda directx 11 yuklu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren0686

Öncelikle yorumunuz için teşekkur ederim. Ancak bu islerden cok fazla anlamiyorum. Hangi siteden indirebilirim ? Bu arada bilgisayarimda directx 11 yuklu.

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Oyun dosyalarının içinde DirectX sürümü de genellikle yer alır. Oyun klasörü içindeki DirectX sürümünü yükleyebilirsiniz. Ya da hata olarak çıkan kodu, örnek "2d3dx9_43.dll download" şeklinde google'da aratıp çıkan dosyayı indirin, Windows7 64 bit kullanıyorsanız C:-- Windows--SysWOW64 klasörüne atın. Eğer windows 7 32 bit kullanıyorsanız C:-- Windows--System32 klasörüne atın.
    Windows 8 64 bit kullanıyorum. Aldığım hatayı Google de aratıyorum dosyayı SysWOW64 klasörüne atıyorum fakat bu sefer başka bir dll hatası veriyor. Onu da yapıyorum fakat yine başka bir hata yine başka bir hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren0686

Windows 8 64 bit kullanıyorum. Aldığım hatayı Google de aratıyorum dosyayı SysWOW64 klasörüne atıyorum fakat bu sefer başka bir dll hatası veriyor. Onu da yapıyorum fakat yine başka bir hata yine başka bir hata.

Her hatadan sonra çıkan kodu aratın ve indirdiğiniz dosyayı bahsettiğim yere atın birkaç kez daha deneyin bu kez hata vermeyecektir. Eksik dosyaların tamamlanması gerekiyor.
    Teşekkür ediyorum dediğiniz gibi yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.