Şimdi Ara

Sürekli eskiyi özlüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortaokulda okurken ilkokulu özlerdim, liseye geçince orta okul ve ilkokulu özlemeye başladım
    Şimdi üniversite yıllarım ve yine eski günleri özlüyorum seneye mezun olunca da üniversite yıllarını özleyeceğim

Uzun süre öncesi olmasına gerek yok, her sene bir önceki seneyi özlüyorum, mesela şu an diyorum ki keşke üniversitedeki ikinci yıla geri dönsem, ikinci yılda da keşke hazırlığa gitsem diyordum

Seneye de 3. Sene ne güzeldi diyeceğim

Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Kafayı yemek üzereyim nerdeyse saatlerce eski günleri düşünüyorum her gün. Liseden girip 3 ay öncesinden çıkıyorum, ne yapabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen aynisini yasiyorum. ne kadar kotu gecsede bir sonraki sene ne guzel zamanlardi diyorum. eskiyi dusununce kendimi o zamanlarda hayal edince cok kisa bi sureligine zevk aliyorum ama suani yasayamiyorum. kafam gecmiste degil de su anda olsa kimbilir belki her an o zevki alacagim ve yasamaktan keyif alacagim. acaba psikiyatriste falan mi gitsem napsam cok uzun zamandir var bu. yasamaktan aci cekiyorum ileride geriye bakinca guzel geliyor. ya herkeste olan bi seyi abartiyorum ya da kafayi yedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu durum herkeste var

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay Adam

aynen aynisini yasiyorum. ne kadar kotu gecsede bir sonraki sene ne guzel zamanlardi diyorum. eskiyi dusununce kendimi o zamanlarda hayal edince cok kisa bi sureligine zevk aliyorum ama suani yasayamiyorum. kafam gecmiste degil de su anda olsa kimbilir belki her an o zevki alacagim ve yasamaktan keyif alacagim. acaba psikiyatriste falan mi gitsem napsam cok uzun zamandir var bu. yasamaktan aci cekiyorum ileride geriye bakinca guzel geliyor. ya herkeste olan bi seyi abartiyorum ya da kafayi yedim
    İşin garip yanı şu an yaşayamadığımız anı 1 sene, 5 sene sonra özlüyor olacağız

Bazen gece kafamı yastığa koyunca eski günler, zamanlar geliyor aklıma duygulanıyorum

• Eski guzeldi. Ve oyle kalacak.

Zengin olsakta knight online zamani ,lise zamanindaki hersey , unide ev tutup kalmanin zevki hep ozlenecek.

• ben eskiyi özlemiyorum da şöyle 2 ay öncesine gitsek iyi olurdu hiç ders çalışmadım la xdDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ZAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa :(((
  • Galiba sen bensin yada ben senim başka açıklaması olamaz çünkü .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eski forumu özlüyorum
    geçen yıl açıldı
    Hala çok seviyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özlenen şeyin kalitesi kafada gittikçe artar, aslında o kadar da kaliteli değildir. Dostum hiçbir zaman olduğun yerde mutlu olmamışsın olay bu :/

• Aaaaahhhhh ahhhhhh.....

Barış Manço dönemi benim için her zaman çok iyiydi be...

Hey gidi gençlik heyyyyy

• Sana bir taktik vereyim, bu sorun %100 bende de var, bende ayrıca gençliğimi yaşayamamış olmanın siniri var. Şuan 20 yaşımdayım ve bitti yani 16 yaş gençliği.

taktiğim şu, yaşadığın bazı zamanlar mesela bir kaç ayda bir bir müzik dinle okula giderken falan. Her o müzikten sıkıldıktan sonra başka bir müzik dinle. İnan bana sadece bir sene sonra, bir sene önce ki müziği tekrar dinlediğin zaman çok farklı hissediyorsun.

Ben bu şekilde hayatımı bölümlere ayırıyorum, şuan baya birikti. İleride bi anda dinleyip zevkin doruklarını yaşayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

Sana bir taktik vereyim, bu sorun %100 bende de var, bende ayrıca gençliğimi yaşayamamış olmanın siniri var. Şuan 20 yaşımdayım ve bitti yani 16 yaş gençliği.

taktiğim şu, yaşadığın bazı zamanlar mesela bir kaç ayda bir bir müzik dinle okula giderken falan. Her o müzikten sıkıldıktan sonra başka bir müzik dinle. İnan bana sadece bir sene sonra, bir sene önce ki müziği tekrar dinlediğin zaman çok farklı hissediyorsun.

Ben bu şekilde hayatımı bölümlere ayırıyorum, şuan baya birikti. İleride bi anda dinleyip zevkin doruklarını yaşayacağım.
    Benim de 22 şu an, dediğin şeyi istemeden yapıyorum, bazı şarkılar bazı dönemler ile özdeşleşiyor

Şarkıyı duyunca özlemim bir anda artıyor

• Bende de oldukça fazla bir şekilde mevcut geçmişe özlem..
  • Bir zamanlar sarsıntısını yaşadığım olaydır. Zaman içinde insan eskiden olduğu kişiyi, eskiden sevdiğin ancak şimdi çok uzaklarda olan kişiyi/kişileri özler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 19 Mayıs 2018; 16:15:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mianfei kullanıcısına yanıt
    Olmadım hocam, hiçbir zaman olduğum yerde mutlu olmadım. çok ortam gördüm okul gördüm zaman gördüm ama mutlu olamadım

Sebebi ne bilmiyorum, ailesel bir problemim yok annem babam benim için elinden geleni yapıyor abim ablamla da aram iyi.

Kronik bir mutsuzluk sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Bir zamanlar sarsıntısını yaşadığım olaydır. Zaman içinde insan eskiden olduğu kişiyi, eskiden sevdiğin ancak şimdi çok uzaklarda olan kişiyi/kişileri özler.
    Şimdi nasılsın

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    İlaçlar sayesinde bu hissiyattan büyük oranda sıyrılmayı başardım hocam. Şimdilerde eskiye nazaran daha boş bakıyorum dünyaya inanın.

Yine insanlardan uzak bir yaşantı sürüyorum. Mecburi olarak iş, okul, gündelik karşılaşmalar vb nedenlerde insanlarla yüz göz olmak mecburiyeti hariç tabi.

Her gün çok benzer geçiyor ve tuhaf bir boşluk hissi mevcut genel olarak.

• Aynı durumu yaşıyorum
  • quote:

İlaçlar sayesinde bu hissiyattan büyük oranda sıyrılmayı başardım hocam. Şimdilerde eskiye nazaran daha boş bakıyorum dünyaya inanın.

Yine insanlardan uzak bir yaşantı sürüyorum. Mecburi olarak iş, okul, gündelik karşılaşmalar vb nedenlerde insanlarla yüz göz olmak mecburiyeti hariç tabi.

Her gün çok benzer geçiyor ve tuhaf bir boşluk hissi mevcut genel olarak.
    O boşluk hissi bendede var umarım atlatırsınız

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Alışıyorsunuz bir süre sonra. Hobi edinmek bir nebze çözüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alışıyorsunuz bir süre sonra. Hobi edinmek bir nebze çözüyor.
    Hocam hobi girişimlerim oldu ama hobim ile uğraşırkende geçmişten birşeyler aklıma geliyordu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.