< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sürekli geçmişe özlem duyuyorum
-
-
Al benden de o kadar geçmişte yaşıyorum hep şöyle iyiydi böyle iyiydi.. geçmişe özlem duyuyorum ama dikkat et ben depresyona girdim.. sende böyle gidersen depresyona girersin bırak okulu bir iş bul çalış.. yoksa sıkıntı yaşarsın..
-
Git kendine bir tane cj5 jeep al mesela kafan dağılır günümüze dönersin..
yada bir harley davidson motor al.
kafanı dağıt ve hemen iş bul hemen arkadaşlarım aramıyor diyipte kahretme kendini gerçekten gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor vallahi bak yeni arkadaşlar endinmeye bak kesinlikle..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Nisan 2023; 0:56:6 > -
Meslek filan var mı nedir ne iş yapıyorsun..
-
senin halinden iyi ben anlarım çünkü eşşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar..
sormak istediğin birşey varsa söyle..
-
Bir yerde okumuştum, "Geleceğe olan umut azaldıkça geçmişe duyulan özlem artar.'' diye.
-
Üniversite okuyorum 2 yıl sonra bitecek hayırlısıyla ama üniversitedeki arkadaşlıkları samimi bulamıyorum malesef. Bundan dolayı neredeyse kimseyle konuşmuyorum. Lise dönemlerimi, arkadaşlarımı özlüyorum evet ama benimle eskisi gibi konuşmadıklarında da kendimi kahredecek değilim. Konuşmak istemeyenle de zorla konuşacak değilim. Ben bir adım atarım karşılık verirlerse devam ederim yoksa devam etmem. Aksi takdirde kendime olan saygımı yitirmiş olacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğrudur. Gelecekten pek bir umudumuz yok zaten ama yine de çabalıyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Surekli gecmiste yasiyorsan depresyon, surekli gelecekte yasiyorsan anksiyete vardir.
-
eşşekten düşenlerden biride benim, benimki artık depresyonuda geçti ileride kendime zarar veririm diye korkuyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X