Şimdi Ara

Sürekli geçmişe özlem duyuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli geçmişe özlem duyarak yaşıyorum. Sadece birkaç yıl geçmiş olmasına rağmen lise zamanlarımı çok özlüyorum. Ama ne yazık ki o dönem samimi olduğum arkadaşlarımla bir yerde karşılaşıp ayaküstü konuştuğumda bile o eski samimiyeti bulamıyorum. Aynı şekilde mesaj göndersem bile geç cevap veriyorlar genelde. Ben mi o yılları kafamda büyütüyorum, onların arkadaşlıkları mı sahteydi yoksa gözden ırak olan gönülden de mi ırak oldu? Herkes önüne bakıyor ama ben merak ediyorum sık sık olmasa da arada onlara mesaj gönderip ne durumda olduklarını öğrenmek istiyorum ama kimse benim ne durumda olduğumu öğrenmek istemiyor. Bu gidişle ben de geçmişse özlem duymayı bırakacağım galiba. Bir şeyler için tek başıma çabalamaktan yoruldum.

Geçmişe özlem duymam sadece bununla sınırlı değil. Eski müzikler, diziler, filmlere karşı da özlem duyuyorum. Bazen keşke 80’ler ve 90’larda hayatta olsaydım diyorum. Aynı durumda olan var mı? Bence mutlaka vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Al benden de o kadar geçmişte yaşıyorum hep şöyle iyiydi böyle iyiydi.. geçmişe özlem duyuyorum ama dikkat et ben depresyona girdim.. sende böyle gidersen depresyona girersin bırak okulu bir iş bul çalış.. yoksa sıkıntı yaşarsın..

• Git kendine bir tane cj5 jeep al mesela kafan dağılır günümüze dönersin..

yada bir harley davidson motor al.

kafanı dağıt ve hemen iş bul hemen arkadaşlarım aramıyor diyipte kahretme kendini gerçekten gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor vallahi bak yeni arkadaşlar endinmeye bak kesinlikle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 27 Nisan 2023; 0:56:6 >
  • Meslek filan var mı nedir ne iş yapıyorsun..

• senin halinden iyi ben anlarım çünkü eşşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar..

sormak istediğin birşey varsa söyle..

• Bir yerde okumuştum, "Geleceğe olan umut azaldıkça geçmişe duyulan özlem artar.'' diye.

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt
    Üniversite okuyorum 2 yıl sonra bitecek hayırlısıyla ama üniversitedeki arkadaşlıkları samimi bulamıyorum malesef. Bundan dolayı neredeyse kimseyle konuşmuyorum. Lise dönemlerimi, arkadaşlarımı özlüyorum evet ama benimle eskisi gibi konuşmadıklarında da kendimi kahredecek değilim. Konuşmak istemeyenle de zorla konuşacak değilim. Ben bir adım atarım karşılık verirlerse devam ederim yoksa devam etmem. Aksi takdirde kendime olan saygımı yitirmiş olacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Gelecekten pek bir umudumuz yok zaten ama yine de çabalıyoruz.

• Surekli gecmiste yasiyorsan depresyon, surekli gelecekte yasiyorsan anksiyete vardir.

• Toyota SUPRA kullanıcısına yanıt

eşşekten düşenlerden biride benim, benimki artık depresyonuda geçti ileride kendime zarar veririm diye korkuyorum 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.