Şimdi Ara

Sürekli ruh gibiyim yardım edin deperizalisyona benziyor bilen yaşayan varsa yazarsa sevinirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 6 gün önce hayatımda kullanmamam gereken birşey kullandım sonra psikolojim altüst oldu panik atak yaşadım bad tribe geçirdim o gece sonra hastanelik oldum atlattım ama 5 gündür salak gibiyim böyle sürekli rüyada gibiyim gerçeklik duygusunun kaybolması gibi böyle hafif baş dönmesi gibi sersemlik gibi ruh gibiyim uykumda düzensiz geç yatıp geç kalkıyorum çok uyuyorum dün akşam baya ruh gibi oldum deperizalisyon diye bişey varmış ama o kadar değil sanki beynim çok dolu hatırlama güçlüğü çekiyorum yani kafam hep güzel gibi ara ara gelip gidiyor bu duygu ama dünden beri var sanki önce kardiyolojiye gidicem çünkü panik atak yüzünden çarpıntı oldu içim rahat olsun sonra psikiyatriye gidicem bu olay olmadan önce hiçbişeyim yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz1719 -- 12 Nisan 2020; 16:51:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normaldir... hepimiz eve tıkılıp kaldık biryere gidemiyoruz bir yere çıkamıyoz birçoğumuz aynı durumdayız sosyal hayat sıfır ekonomik hayat sıfır eş dost hayatı sıfır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.