Şimdi Ara

Sürekli Turbo Fanı Açmak Sorun Yapar Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar MSI laptopum var fakat oyun oynarken turbo fanı %100 açık bırakıyorum saatlerce (bazen 10-6 saat) aralıksız oynuyorum.

Genelde Battlefield 4 , fortnite , Tiberium wars kanes wrath felan oynuyorum yakın zamanda Battlefield 1 almayı düşünüyorum.

TX red alert soğutucum var 6 fanlı en son kademe + turbo fan kullanıyorum bu ileride sorun çıkarır mı ?

fanlar çok hızlı dönüyor bazen korkmuyor değilim.

• Sürekli yüksek devirde çalışması, fanların biraz daha hızlı yıpranmasına neden olur sadece.
    Atıyorum; 5 yılda bozulacağına, 4 yılda bozulur..
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Obur turlude isiniyor isinincada framedrop yiyorum.

Turbofan biraz kesiyor.

Klima acayim diyorum bu sefer ben hasta olurum.

Yipranacagini bende dusundum fakat durma olayi olur diye korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durma olur tabi... Ömrü bitince durur
    Durmadan önce muhtemelen acaip sesler çıkararak çalışır bir dönem. Kafana takma, ihtiyacın doğrultusunda kullan. Alt tarafı TX fan... Ömürlük olacak değil ya... Bozulunca yenisini alırsın.
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Laptop un turbo fani hocam.

• Fani değiştirmeyi o sirada macun yenilemeni tavsiye ederim laptop fanlari toz kapma olasiliği ve randumandan düşme olasiliği yüksek normal masa üstü fanlari gibi değil sogutmayinca ekran kartini iişlemcini yakarsin ben bi ara ekran kartini yaktim 100 tl lik fan 450 tl mal etti bana:))

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Fani değiştirmeyi o sirada macun yenilemeni tavsiye ederim laptop fanlari toz kapma olasiliği ve randumandan düşme olasiliği yüksek normal masa üstü fanlari gibi değil sogutmayinca ekran kartini iişlemcini yakarsin ben bi ara ekran kartini yaktim 100 tl lik fan 450 tl mal etti bana:))

Hocam gp62m'lerde filtrelerde toz atma teknolojisi olduğunu söylemekte msi.

Yani normal bir laptopa oranla daha az toz içeri giriyor o kısımları tıkıyor.

Cihazı alalı 1 sene oldu şimdi makinayı açıp temizlerim temizlemesinede garanti dışı kalır ondan biraz korkuyorum.

Zaten açıp ram ssd takviyesi yapmakta var aklımda.

Kaldı ki ekran kartı ayvayı yerse garanti dışı kaldığında ne yapacağım yani gidip servise 500 tl vermek istemiyorum zaten gtx 1050 500-700 tl arası bir şey...

Bide bunlarda entegre anakart tamamen yanar 1000 tl rahat bana girer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 5 Nisan 2018; 17:21:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servis ile msi ile görüşüp durumu anlat neler yapicagini beler ilave edicegini söyle cvplari ne olucak ona göre hareket edersin..tabi garantiliyse dokunmaya kiyilmaz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Servis ile msi ile görüşüp durumu anlat neler yapicagini beler ilave edicegini söyle cvplari ne olucak ona göre hareket edersin..tabi garantiliyse dokunmaya kiyilmaz:)

Ram ve SSD takviyesine izin veriliyor fakat ben güvenemedim servis point'i aradım bunlar ileride bir gün işte şöyle olmuş böyle olmuş demesinler.

Şimdi zaten fan ızgaraları sürekli hava alıyor yani toz birikmesi vs görmedim ben şahsen.

Termal macunu yenilemek lazım zaten 1 sene oldu alalı.

Şu sıralar ısınıyor baya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.