- Münbiç doğusundaki Tişrin barajı hattında bir grup PKK'lı terörist, SMO güçlerine teslim oldu. |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(H.Fidan:PKK-YPG silah bırakmassa harekat olacak)-[ANA KONU] (399. sayfa)
-
-
Senin yanlışa düştüğün nokta, habire mesajlarında ayrılıkçı Kürtler diyerek kastettiğin PKK, ama onların yanına Siyasal İslam sözünü getirmek. Bunu Müslümanlara sataşmak için bir maske olarak kullanıyor çoğu.
Şu farklı farklı şehit cenazelerinde başı açık şehit anası var mı örneğin? Bunlar hep siyasal İslamcı veya Arap mı mesela. Ya da gerici yobaz mı? Çünkü o sözü kullananların bir kısmı bütün müslümanları kastediyor siyasal islam diyerek. Bence böyle, maksatları bu.
Sürekli bir ayrıştırıcı saldırı var internet üzerinden özellikle.
Hem Atatürk birleştirdi diyoruz hem de Siyasal İslam diye bir isim kullanarak esasen tüm müslümanlara karşı kışkırtıcılık yapılıyor. Veya amacı bu olanlar var. Eee hani üniter yapı hani ulus millet ilkesi?
Bak ben bu tiplerin bu kadar hakaretlerine rağmen ülkenin sekülerlerine terörist muamelesi yapmıyorum hatta hiçbir müslüman yapmıyor. Ateistler teröristtir diyen müslüman gördünüz mü? Ama ben Müslümanlar teröristtir diyen bol bol gayrimüslim görüyorum forumlarda. Ve kullandıkları laf genelde Siyasal İslam oluyor. Ya da en hafifi cahil, yobaz, gerici vs. diyorlar.
Bu da bir bölücülüktür.
Şimdi bir müslüman olarak ben mi ulus millet - ulus devlet ilkesine daha bağlıyım yoksa bu "siyasal islam" diye bir söylemi geveleyip duranlar mı?
Ayrıştırıcı Kürt diyor (pkk'yı kastediyor) hemen yanına siyasal islam yazıyorsun, ama bu sözü bütün müslümanları kastederek kullananlar çok. Onların ekmeğine yağ sürmeye gerek yok.
Şimdi ben siyasal ateistler şöyledir desem hangi ateist üstüne alınmayacak? Hepsi de alınır. Bu siyasal islam rumuzu yabancı istihbarat faaliyetinden başka bir şey değil bence, sekülerlerin ağzına sakız edip müslümanları kışkırtması için ortaya atılmış bir kavram. Gittikçe daha fazla küfür edilsin gittikçe daha fazla nefret yayılsın, başka hiçbir zıkkıma yaramıyor. İslam normalde siyasete karışır, yönetim biçimi tavsiye eder. Ha istismar edenler zaten samimi değil, onlara da istismarcı denilsin. Siyasal İslamcı diyince olmuyor, herkesi kastediyor sanki bu söz.
Batıda da hristiyan liderler var, istismar edenler de var hatta. Fransa'da olimpiyatlar bile kilisi'de bir ayinle açıldı. Hiçbir Fransız ateist ya da Fransız siyasi partileri çıkıp bölücük yaptı mı hristiyan fransılzara karşı? Biz camii'de bir şeyin açılışını yapsak sokağa dökülür eylem yaparsınız ag. Ama elin fransızı olimpiyatları kilise'de açınca kimseden gık yok.
Mesela yunanistan ABD'den uçak alıyor, papayı getiriyor kutsal su döktürüyor neymiş Türkleri vuracakmış uçak. Ayin yapıyorlar. Yanında da bir sürü devlet yetkilileri ile beraber. Hiçbir yunan çıkıpta bunlar Siyasal Hristiyan diyerekten kendi ulusunu bölüyor mu???
Yunan bile o ırkçı kafasıyla kendi ulusunu bölmüyor dindar - seküler diye. Ama bizde bu moda oldu maalesef.
Niye batılı sekülerler kendi halkına Siyasal Hristiyan diyip ulusunu ayırmıyor? Niye elin yahudisinin sekülerleri bunlar Siyasal Yahudi diyip kendi ulusunu ayırmıyor? Niye budist ülkenin sekülerleri bunlar Siyasal Budist diyip ulusal yapıyı bölmüyor? Hiç biri birbirleri ile kavga etmiyorlar hepsi toplanmış bize saldırıyor habire.
Niye sadece bizde var bu söylemler? Kim soktu bunu içimize. Bu bizden gelen bir şey değil, bu bir faaliyet, birilerinin planlı bir söylemi ve yaydılar. Bu sözü habire söyleyenler bence bölücülüğe hizmet ediyorlar farkında değiller ama.
Boş laflar bunlar. İstismarcılar her yerde olur, ama istismarcıları genelleme anlamı taşıyan bir söylemle ifade etmek yerine, sadece istismarcıları kasteden bir söz söylensin o zaman. İstismar edenler densin mesela. Siyasal İslamcı diyince olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 28 Aralık 2024; 9:14:41 >
-
Source ?
-
N'oldu, bir gelişme yok galiba. Zafer coşkusunda çok yorulduk, uykuya daldık, uyanmaya da niyetimiz yok. Sarı bölge sarının hangi tonlarına dönmeye başladı; O da mı yok; Sarıyı sarının tonlarına bile çeviremedik demek ki.
-
Çok doğru tespit tebrik ediyorum. Bir eklemede ben yapayım naçizane; birde bu yaptıklarının üzerine “toplumu kutuplaştırdılar” diye suçluyorlar. Halbuki tillahını yapan kendileri. Onlar ayrıştırdımı sorun yok. -
helal olsun çok doğru yazmışsın..
seküler kesim halk düşmanı gibi davranıp hareket ediyor.
yıllardır bu böyle.
sanki islam düşmanlığı yapmak ve halkı seküler-müslüman diye ayırmak için aramıza sokulmuş bir proje gibiler.
chp desen yıllardır halkı aşağılamak ve özgüvenini kırmaktan, dinlerine saldırmaktan başka birşey yapmadı.
üstüne kürtlere ırkçılığın temellerini atıp müslümanları baskıladılar.
sonucundada baskıladıkları yerden daha sert tepki görüp yenildiler. tek kazanım halkın kutuplaşması oldu.
ben zaten başından beri sekülerliğin, laikliğin batı dünyası tarafından aramıza sokulmuş bir proje olduğunu düşünüyorum: başka bi açıklaması yok.
hristiyan bir yunana sorsan ne isterdin diye Türkler kendi aralarınds birbirini yesin kültürünü, kimliğini ve dinlerini kaybetsin birde azınlıklarda dahil birbirini yesin başka birşey istemem derdi herhalde. bununda temellerini kemalistler attı.
kürtlere dağda yürüyen kart kurt sesi diyen adamlar bunlar. müslümanlara namaz kılamazsın, edemezsin, başörtüyle bi yere giremezsin diyenler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 28 Aralık 2024; 6:48:3 >
-
Hocam birincisi Ermeniler Rumlar mecbur olduğumuz için sürüldü demişsiniz, aynı şey ayrılıkçı kürtlere yapılsaydı bu da mecburiyetten olacaktı keyfi değil. Kürtlere yapılmadı çünkü Müslüman kimliklerinden dolayı. Büyük yanlış, ve bedelini bugün ağır ödüyoruz.
İkincisi kürtler nasıl isyan etmedi çatışmadı. Osmanlı'nın son zamanlarından tut da günümüzdeki pkk yı bırak ypg bile Türk devletini ortadan kaldırma projesi ve Türklüğü Anadolu' dan söküp atma projesidir. Ben Karadenizliyim büyük büyük dedelerimin birisini Rumlar diğerini Ermeni çeteler katletmiş. Adamlar Balkan Harbinde Cihan Harbinde ölmemiş çetelere kurban gitmiş. Onlar tehlikeli diye sürülüyor da, 50 yıldır bu topraklarda kan akıtan, açıkça ülkeyi bölmek istediğini söyleyip meclise kadar girenler neden sürgün edilmesin. Burda amaç Türk milletinin ve Türk devletinin bekası değil mi. Bütün kürtleri bir tutmuyorum bu arada, ayrılıkci kürtler diye o yüzden söyledim,kimi kastettiğim ortada o yüzden kalkıp hemen ırkçı şu bu demesin kimse.
-
Hocam boşuna demagoji yapma. Siyasal İslamla ne kastettiğimi gayet iyi biliyorsun bence o kadar cahil olamazsın. Burda kimse dindar Türklere bir şey demiyor, ki biz de müslümaniz elhamdülillah. Ama Daeş zihniyetinde şeriat isteyen, Hizbullah, Hudapar kafasında insanların cumhuriyet rejimi üzerindeki etkileri de ortada.
Ben özellikle böyle olacağını bile bile siyasal İslam ve ayrılıkci kürtler diye belirtmeme rağmen, uzun uzun yazmışsınız. Ayrılıkci kürtler kadar siyasal İslamci kafalar da bu ülke için zararlıdır, geçmişte bu sorun daha kolay çözülebilirdi, bugün daha zor çözülür.
Ayrıca siyasal İslamci dediğim zaman ben neden bölücü oluyorum? Adam ülkemden toprak koparıp k*rdistan yapmak istiyor, diğeri şeriat devleti kurmak istiyor onlar bölücü olmuyor ben bu duruma tepki gösterdim diye bölücülük yapıyorum. Hadi canim sen de!
-
Müslüman olarak niye habire bize laf çakmaya çalışan tipteki ateistlerin, sürekli müslümanlara laf atanların lafını kullanıyorsun ki. Onlar o sözü o maksatla kullanıyor, cahil olmadığım için biliyorum.
Sakız etmişler ağızlarına ve hepimizi kastediyorlar. Ama sen de alet oluyorsun işte. Ben üstüme alınıyorum mesela bu siyasal islamcılar şöyle böyle dedikleri zaman, ki ben hiçte itham ettikleri gibi değilim. Ama hedefte tüm müslümanların olduğunu biliyorum o yüzden üstüme alınıyorum. Hatta sen de alın, sana da söylemiş oluyorlar madem müslümansın.
Ben o batılı örneğini o yüzden verdim zaten. Batıda da seküler kesim var, ama mesela uçağa kutsal su döken papayı ordunun içine getirip ayin yaptırdıklarında yunan halkı bunlar siyasal hristiyan demiyor. Çünkü bu laf o toplumu kesinlikle böler. Batıda biri çıkıp siyasal hristiyanlar diye bir söylem yaysın o toplum bölünür. Ama onların içlerine bu fitneyi kimse sokamıyor, aksine onlar gelip bize sokuyor.
Bunlar saçma laflar her yerde din istismarcıları olur. Seküler Güney Kore'de de Moon tarikatı var mesela, bizdeki Fetö'nün Koreli versiyonu ve etkisi çoktur Kore'de. Zaten CIA pisliğinin teki bir tarikat. Gel gör ki onların içinde de var böyle tipler. Ama kimse Koredeki hristiyan kesime siz siyasal hristiyansınız demiyor Moon tarikatı yüzünden.
Bu söz bölücü faaliyeti diyorum işte o yüzden, sana bölücüsün demiyorum, farkında olmadan onların ekmeğine yağ sürüyorsun o lafı kullanarak hepsi bu. Bi de müslümanlar teröristtir, yok işte sünniler teröristtir vs. diyenlere diyorum bölücü diye. Bunlar alçak zaten.
Demagoji değil kardeş kusura bakma ben doğruyu konuşuyorum. Bu söz kesinlikle bir kesimi diğer kesime düşürmek için içimize atılmış bir sözdür. Yok illa da ben böyle konuşmaya devam edecem diyorsan sen bilirsin.
Ama dikkat et hep bizden nefret eden bir takım seküler kesimin ağzında sakızdır o laf. Çoğunlukla zaten ateistler kullanıyor. Her lafı söyler her hakareti ederler sonra da yav işte biz onları kastetmiyoruz da biz şunları kastediyoruz derler. Maske takarlar siyasal islam diyerekten.
Ayrlıkçı kürtler diyerek parantez içinde pkk'yı kastettiğini biliyorum o konuda bir eleştiri yapmadım. Ayrılıkçı olan teröristtir zaten doğru.
Müslümansan hakkını helal et ama şu siyasal islam vs. hepimizi genelledikleri sözleri kullanma gitsin. İstismarcıları kastederken "istismarcılar" de, attığın ok direk hedefine gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 28 Aralık 2024; 9:18:16 >
-
Alıntı
metni:... Bak ben bu tiplerin bu kadar hakaretlerine rağmen ülkenin sekülerlerine terörist muamelesi yapmıyorum hatta hiçbir müslüman yapmıyor. Ateistler teröristtir diyen müslüman gördünüz mü? ... Bilinç Fanzinyoutubehttp://bilincfanzin.com/rtebunlar-solcubunlar-ateistbunlar-terorist/ 28 Şubat / Geçtiğimiz günlerde Ankara'da açılışı yapılan 1071 Malazgirt adlı bulvarı Ankara halkının ve ODTÜ öğrencilerinin protesto etmesi üzerine polis saldırmıştı.Bunun üzerine öğrenciler de direniş göstermişti.Bugün Balıkesir'de konuşan RTE, bulvara karşı çıkan öğrenciler için "Bunlar Solcu,Bunlar Ateist,Bunlar Terörist" dedi.https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=8yAFWYGAEDwAyrıca siyasal islamcı lafına gocunuyorsanız o zaman siz de şeriatçi, selefi, cihadizm kafasındasınız. Çünkü ancak bu lafa şeriatçiler, selefiler gocunur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 28 Aralık 2024; 10:19:48 >
-
Cahil zaten hocam... Cahili de geçtim bambaşka seviye bu... Şimdi buraya yazsam banlanırım.
Adam "siyasal islamcı demek bölücülüktür" demiş. Kendileri reislerinden aldığı "Bitaraf olan bertaraf olur" talimatla kendinden olmayan fikirlere sallarken iyi, biz siyasal islamcı deyince bölücülük...
Eh dünyanın kanunu sonuçta; etki tepkiyi doğuruyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 28 Aralık 2024; 10:19:28 > -
Öff daha konuyu bozmadan tartışmayı bilmiyorsun adam gibi yaz yazacaksan ne hemen reis meis konuyu sündürmüşsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 28 Aralık 2024; 10:40:50 > -
Hocam ben sizin dini hassasiyetlerinize saygı duymakla birlikte size katılmıyorum. Siyasal İslam yani İslamın siyasallaşması zaten şeriat sistemi demek. Yani laiklik ve cumhuriyet sistemini çöpe atmak, teokratik bir yönetim şekline geçiş demek. Bu Türk milletinin binlerce yıllık tarihi göz önüne alındığında tarihimizle ters, yine bizim ülkemizin kuruluş ilkelerine de aykırı olmakla beraber iğrenç de bir şey. Ayrıca seküler kesimden bahsetmişsiniz, ben seküler değil katıksız Türk milliyetçisiyim ama yine de kimsenin siyasal İslamci diyerek Müslüman halkı kastettiğini düşünmüyorum ben. Hemen hepimizin anası bacısı türbanlı, dedesi camiden çıkmayan, belli bir oranda dinini yaşayan insanlar olduğunu düşünüyorum. Anadolu çocuklarıyız neticede. Ama İslamı veya herhangi bir dini inancı, mezhebi siyasallaştırmak çok ayrı bir olay. Laiklik bu yüzden var zaten. Yine daha önce söylediğim şeye geliyor konu. Kuruluş ilkelerinden taviz vermemek lazım. Anayasanın ilk dört maddesinde her şey yazıyor. Ona uymayan ayrılıkci kürtler ve siyasal İslamcilar bu ülkeyi yıkmak isteyen iki ayrı güruh. Ben bu ikisinin de bu topraklardan silinip süpürülmedigi sürece Türk milletinin rahat edeceğini düşünmüyorum. Geçmişte Rumlar Ermeniler nasıl bu topraklardan atıldıysa, güvenlik gerekçeleri nedeniyle bu ve bunun gibi ayrılıkci ve bölücü grupların da bu ülkede yeri yok.
-
" Siyasal İslam " jargonu Komünizm çöktükten sonra ortaya çıkmıştır.
Modernite , Kapitalizm , Piyasa Ekonomisi , adına her ne diyeceksek, hakim paradigma önünde cari olarak tek bir engel var : İSLAM
Modernite kendisinden başka hiç bir Fikrin ve Teklifin yaşamasını istemez. Hint düşüncesini , ÇİN'i , Rusya'yı kapital dünyaya entegre ettiler ama "Müslümanlar" hala direniyorlar ve POTANSİYEL olarak tek güçlü alternatif hala İslam dini.
O sebeple İslam'ın hayata dair söylediklerini, itirazlarını marjinalleştirmek, ötekileştirmek ve mahkum etmek için icad edilmiştir Siyasal İslam jargonu.
-
Siyasal İslam eskilerin Yeşil Komünizm dediği çöküş ideolojisidir -
siyasal islam’ı kapitalizmin ürettiği doğru ancak tanımlamanız tam doğruyu yansıtmıyor. İslamın temel düsturuyla baş etmenin mümkün olmadığını görünce başımıza ılımlı islam altında siyasal islam’ı kakaladı batılılar.
siyasal islam=küfrün yeşile boyanmış hali. Dışardan müslüman takıl arkadan para baronlarına ve kapitalistlere kulluk et. siyasal islam tam olarak bu. müslümanlar halen buna uyanamadı uyananların ise işine gelmiyor düzene laf söylemek çünkü MENFAAT’leri var. Yani müthiş bi münafıklık profili bulaştı milletimize bundan kurtulmak için kimse de bir şey yapmıyor.
siyasal islamdan önce irana şiiliği kakalayıp müslümanları güzel böldüler. Sonra ehli sünnet dünyasına siyasal islam’ı sevdirdiler. Ne zamanki bu düzene çomak sokan biri çıkarsa batı direkt terorist olarak yaftalar. Zaten bugün resülu- ekrem (s.a.s) yaşasa muhtemelen batıyla direkt savaşır ve bir numaralı terorist ilan edilirdi.
müslüman teroristtir kafiri korkutur.
-
Siyasal islam şeriat falan değil düpedüz münafıklık. Allah var ama ben küreselcilere kulluk ederim demek siyasal islam
-
Saçmalamaya devam etmişsin foruma bayadır girmiyorum. Girince görüp yazmak istedim. Terörle mücadeleden müzakere dönemine girilmiş bir dönemdeyiz o yüzden artık akıl yaşını falan da sorgulamıyorum, çünkü körü körüne bu siyaseti destekleyen bir güruhtasın devam et böyle..
-
- Terör örgütü YPG'nin elebaşı Mazlum Abdi;
"Rusya'dan talebimiz Türk devleti ile bizi uzlaştırması yönünde olacak. Bu telebimiz yerine getirilmezse 4 yıldır hazırlık yapıyoruz her bölgede halkımızı ve kendimizi savunacağız."
-
Senatörlerin tehdidi bizimkileri etkiledi mi acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X