Medyan kadar konuş |
Suriyede öso son 2 günde büyük bir ilerleme kaydetti ! ÖSO Halebin sehir merkezine girdi ! (3. sayfa)
-
-
Halep'te Türk tankları
-
Türkiye resmi olarak desteği kabul etmiyor. Bu kadar da aleni şeyler söyleme bence.
Yarın öbürgün bu cihatçı guruplar salak saçma işler yapar bizim başımıza patlar kabak. Toplu katliam veya tecavüz flan yaparlar Türkler yaptırdı derler.
Buradaki işi halen daha anlayamıyorum. Rusya ve ABD'den neden ses gelmiyor. Neden Esad tek bırakıldı ve Esad güçleri neden direnmiyor değişik aklıma yatmayan işler var burada daha.
ÖSO ile yakın olan ama bizim desteklemediğimiz Cihatçı güçlerin ön cephelerde olduğu söyleniyor. Bunları çoğu ülke terör örgütü sayıyor. NATO ve ABD'ye görede terör örgütü. Tİpler flanda 2 karış sakallı baya değişik zaten. Bu herifler bu silahları bu tankları tüfekleri sıfır pickup ları makineli tüfekleri tank savarları flan nerden buldu kim verdi ! Baya zırhlı araçları var.
ABD inşAllah bir oyun çekmiyordur. İti -ite kırdırma hesabı. Bugün bunları Esad'a kırdırıyor yarında bir bakmışın YPG-PYD'ye bunları kırdırıp o bölgede bir YPG özerk bölgesi çıkmasında ortaya ben ondan korkuyorum.
-
ınternet haberHatay'da 'Allah, Suriye, Beşar!' sloganları!https://www.internethaber.com/hatayda-allah-suriye-besar-sloganlari-717477h.htm
Adamlar hatayda türkleri 2ye katladı özerklik istiyor sen halepte öso nun açtığı bayrağa seviniyosun
-
-
ordakiler türkiye vatandaşı has mulis türk çoğu alevi yada şia hüzbullah bağıntılı tipler suriyeli değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Kasım 2024; 0:44:46 > -
hocam siz bu bilgiden emin misiniz Türk tanklarının halepe girdiği
-
hadi bakalım esadla savaş başladı halepi alıyoruz
-
Cihatçı gruplar diye birşey yok kardeş onların hepsinin bir adı var, CHP ağzı ile konuşmama konusunda farkında olmanı dilerim. Cihatçı, dinci, kökten dinci,. siyasal islamcı vs bunlar hep CHP medyasının İslam'ı kötü göstermeye yönelik kelime algısıdır, kendi diktatörlük rejimlerine aykırı her şeye bir isim takarak kötü göstermeye çabalarlar senin bunları biliyor olman gerekir.
Ortada tuhaf bir durum var Rusya buna nasıl izin verdi bilmiyorum ama arka planda bilmediğimiz çok şey var ilerleyen zamanda ortaya çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 30 Kasım 2024; 2:19:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaa ben orada ne olduğu olduğu belli olmayan guruplar var diyorum bu kadar büyük büyük konuşma işte. ( O aşiretler neden ayaklandı birden o guruplar nasıl birleşti. Düne kadar birbirini kesiyordu bunlar. HTŞ ve OSO nasıl aynı safta kaldı. Kafalarda deli gibi soru işaretleri var.) Yarın öbürgün yüz kızartıcı suçlar işlerler Türkiye'nin başına kalır kabak neden zafer çığırtkanlığı yapmaya çalışıyorsun az sessizce olayı süreci takip et bence önce.
Twitterda videolar dönüyor ilk iş hapishaneleri boşaltıyorlar. O hapistekiler kim acaba bilmiyoruz. Yarın bombardıman başlarsa bu insanlar gene Türkiye sınırına yığılacaktır.
ABD gibi ol ne olursa olsun aynı açıklamayı yaparlar ya sanki haberleri yokmuş gibi ENDİŞELİYİZ VEYA SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ DEYİP GEÇ İŞTE.
Türkler geldi işgal etti aldı bayrak dikti oralara çöktü oley şunu öldürdü bunu gebertti şunları yok etti çığırtkanlığına gerek yok diyorum. Daha süreci anlamadan neyi kimi savunuyon belli değil.
-
Forumdaki islamcılara bak nasıl seviniyorlar. İsrail saldırdı hizbullah zayıfladı, israil esadı bombaladı sizin kendi adamınız sandığınız elemanlarda israil ve abd güdümünde harekete geçti. Düne kadar israile sövenler bugün israil sayesinde halep alındı diye seviniyor.
-
Onlar anca rüyalanıyor yüzyıldır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trump gelene kadar halebi alma planımız var sanırım o arada tel Rıfat falan da alınabilir. Türkiye büyük bir hamle yaptı halebi almak büyük iş elde tutmak daha büyük.
Esad ile anlaşmış olabiliriz.
Hayırlısı bakalım.
Amerika kürt devleti kuduracak diye diye milletin amerikan düşmanı yaptınız. Amerikanın babasının oğlu mu kurtler. Neden Turkiyeyi karşılarına alıp kürt develti kursunlar. Biraz mantıklı yaklaşın.
Bu olay belli ki Rusya Esad ve Türkiyenin anlaşma ile gerçekleşmiş. Halebi Türkiye ye vermişler bu kadar basit Trump geldikten sonra elimizde koz olacak hedef bu
amerika bizim düşmanımız zaten, kimsenin bizi amerikan düşmanı yapmasına gerek yok bize verdikleri zararın sana listesini çıkarmamıza gerek yok heralde, yani bilmemen imkansız çünkü.
Babasının oğlu diye değil kendi çıkarı için zaten. Ukraynalılar abd'nin babasının oğlumu ki rusyayla neredeyse savaşacak duruma geldi? Uzun menzil füzelerini bile kullanma izni verdi ukraynaya en son. Niye yapıyor bunu? Babasının oğlu diye mi? Planı hesabı var o yüzden.
Çine karşı tayvanı babasının oğlu diye mi destekliyor? Çin gibi bir ülkeyi tayvan için niye karşısına alıyor?
İşte bizi de karşısına alma sebebi kimseyi babasının oğlu gördüğünden değil. Avrupadaki planı için ukraynayı, asyadaki çıkarı için tayvanı, ortadoğuda çıkarı içinde kürdistan denilen sikimsonik hayali bir ucubeyi kullanıyor.
Kürtler de eşşek değil abd'nin onlar için hiçbir şey yapmayacağını bilir. Irakta binlerce kürdü çoluk çocuk demeden katleden de abd'nin ta kendisiydi. Pkk zaten kürt adı kullanan çok uluslu bir terör örgütü. Başını abd ve israil çekiyor.
Kürt mürt bahane kardeş, yaptıkları her şeyin bir planlaması bir hesabı var ve evet biz dahil herkesi karşısına alırlar çıkarları için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 30 Kasım 2024; 9:9:10 >
-
Abd cok zeki de iran rusya suriye aptal mida turkiyenjn girecegi yerden savassiz cikmayacagini bilemesin..
Turkiye yine oldu bittiyle sov yapma pesinde ama her acidan elinde patlar.
Devlet kendi toplumunua afim afim milyonlarca terorist geciriyor sizde altinda tonla analiz yapmaya calisiyorsunuz.olay bu.
Yine yazdigimdan anladigim denge politikasi hakkinda zerre bilgin yok.
Osmanlinjn dagilmasindan sonra ermenisjnden yunanjna hepsi devlet yonetmeyi bildikleri halde neden devleti turklere emanet ettilerse suriye irak ve jatta turkiyenjn bir kismindan toprak almasi icin kurtlerde aynjs ebepten destek verecekler.
Gereginden fazla simaran muttefiklerini keserler.boyledir bu isler.eskilere meydan yedan okuayacaksan bedelinj odersin.turkiye bunu goze almis gibi gorunuyor.iranda.yahudikerde.hafi iranjn tepesine cokup razi ettiler.yahudinjn karissina koyacak neyin var.devsirdigin cihatci teroristler disinda en son rkma o teroristlerden medet jmdu.donup dolasip romayi once 2 ye bolup sonra yek ettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 30 Kasım 2024; 14:40:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben cuma demedim..
Ecmaind dedim.
Kanitlamazlarsa...
Halep dahil Musul, Kerkük, Şam'dan Libya'ya kadar tüm topraklar bizim. Bizim derken müslümanların, herkes üzerine alınmasın.
Müslümanlara ulus devleti kurdurdular ve ayrıştırdılar çoğunun başına da kendi adamlarını koydular (Suudi Amerikan ve Ürdün gibi) ama artık bu devir bitiyor birleşiyoruz ve birleşmeliyiz. Viyana'dan Mısır'a kadar bizim, eski topraklarımıza muhakkak geri dönmeliyiz ki güçlü ve refah içinde yaşayalım başka türlü mümkün değil.
-
Hamasta umduklarını bulamayıca
Umudu İşid, el kaideden dönek kullanışlı elemanlarda arııyorlar.
Dönek dedim çünkü bunlar sürekli isim değiştiryırlar.
Şey işçileri bile bu kadar isim tel no değiştirnez.
Birde muhalif diye güzelliyorlar
Siz muhalif severmiydiniz ya.
Şimdi esed, mi esad mı her neyse karşıklık verse
Zalim olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 30 Kasım 2024; 15:4:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X