Şimdi Ara

Suriyeliler'e vatandaşlık verilmesin kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.change.org/p/suriyelilerin-t-c-vatanda%C5%9Fl%C4%B1%C4%9F%C4%B1na-hay%C4%B1r-suriyelilerintcvatanda%C5%9Fl%C4%B1%C4%9F%C4%B1nahayir?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=614549&alert_id=jFKueVeFLn_1XA9UL5FZQL9bgRW%2FVmosZwF0miYpulU12DGo%2FwMP%2FDYf4WX6O53n9EcZmW4BOdY

Ben de bundan bişey çıkacağını sanmıyorum ama, "Elimizden birşey geliyordu ama yapmadık" demeyiz en azından. Günah bizden gitmiş olsun.

Ne yapalım? Sokağa çıkıp polisle çatışıp, hükümetin eline koz mu verelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Temmuz 2016; 20:36:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 70 milyon oy verilse bile sallayacaklarına inanıyor musunuz?

• İmzaladım. Fakat bunu imzalamam hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Başka bir konuda da yazdım siz sustukça bu düzen devam edecek. Madem ak arkadaşlar muhalefetin yetersizliğinden bahsediyor bu arkadaşlara bir de sivil muhalefeti gösterme zamanı gelmedi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Che.

İmzaladım. Fakat bunu imzalamam hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Başka bir konuda da yazdım siz sustukça bu düzen devam edecek. Madem ak arkadaşlar muhalefetin yetersizliğinden bahsediyor bu arkadaşlara bir de sivil muhalefeti gösterme zamanı gelmedi mi?

• 3 Senedir burdalar zaten mit tarafından temiz araştırılmış kişilere verilsin zaten başka ülkeden gelende vatandaş olmak için belli bir sene ülkede ikamet ediyor zaten temiz bir kişiyse neden verilmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

İmzaladım. Fakat bunu imzalamam hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Başka bir konuda da yazdım siz sustukça bu düzen devam edecek. Madem ak arkadaşlar muhalefetin yetersizliğinden bahsediyor bu arkadaşlara bir de sivil muhalefeti gösterme zamanı gelmedi mi?

Korkma sana bişey yapmayız

•  Suriyeliler'e vatandaşlık verilmesin kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Temmuz 2016; 20:27:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fukox kullanıcısına yanıt
    "Elimizden birşey geliyordu ama yapmadık" demeyiz en azından. Günah bizden gitmiş olsun...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Korkma sana bişey yapmayız

Kuzeni hapiste olan biri için iddiali sozler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

"Elimizden birşey geliyordu ama yapmadık" demeyiz en azından. Günah bizden gitmiş olsun...

Elimizden gelen tek şey internette imza toplamaksa geçmiş olsun, bizden bi halt olmaz

• 1 milyar imza topla bi cacık olmaz gezi gibi bi olay lazım o zamanda çomarlar iyice kudurup destekler bikaç ay sonra yaparlar

• fukox kullanıcısına yanıt
    AynştaynınKayıpÇocuğu A kullanıcısına yanıt
    Gezi'deki gibi olmaz bu sefer. Faşist bir yönetim var artık. Bi dünya da yasa çıkartıldı hem asker, hem de polis için. 3-5 kişi değil, 100'lerce kişiyi vururlar da, yargılanmazlar hem de. Doğu'da bunun provasını yaptılar. Olaya tek taraflı bakmayın. Yeni bir Gezi demek, intihar demek...

• 8 sene evvel söyledik biz bunu. Ve sonuç ortada.

• Ben iş arkadaşlarıma da söyledim çoğu yurtdışına gittiler. Bir de savunuyorlardı hepsinin..

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

Gelecegi gormussun hocam helal olsun sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.