Şimdi Ara

Sürtmeden kaynaklı tampondaki siyah leke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün geri geri gelirken eski kasa pejo partner araca dokundum. Hızım 1-2 km'dir. Park yerinden çıkarken araç aynalarda görünmüyordu kör noktada kalmıştı farkettiğim anda da durdum zaten,hafif tık diye bir ses duydum sadece. O an emin olmadıgım için inip bakmadım sonra bi bakayım dedim arka tamponda siyah leke ve ufak çizik var. İçim rahat etmedi gittim değdiğim arabaya baktım onda öyle herhangi bir hasar yoktu. Sorum şu o siyah lekeler nasıl çıkar?
     Sürtmeden kaynaklı tampondaki siyah leke

• Resmini çekseydin daha rahat yardımcı olunabilirdi ama dediğin şeyi pasta ile giderilir yada evde bulunan cif benzeri şeylerde çıkarıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Resmini çekseydin daha rahat yardımcı olunabilirdi ama dediğin şeyi pasta ile giderilir yada evde bulunan cif benzeri şeylerde çıkarıyo.

Fotoğrafı var ama olay gece 9-10 gibi olduğu için fotoğrafı çekerken flaşla çekmiştim. O da parlama yaptığı için arabada olduğundan çok daha fazla şey varmış gibi gösterdi,yanıltmasın diye yüklemedim. Bugun gün içinde çekip yüklerim
  • Benzinliklerde satılan pastalarla çıkar, kimileri bulaşık süngeri ve detarjan ile de temizlendiğini söylüyor hiç denemedim.
  • o tip bölgeleri siyah boya ile boyuyorlar ve ilk günden güzel oluyor

birkaç kişiye sormuştum pasta cila ile orası daha genişliyor istenen gibi olmuyor denmişti mat siyahla boyadılar ve tertemiz olmuştu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

o tip bölgeleri siyah boya ile boyuyorlar ve ilk günden güzel oluyor

birkaç kişiye sormuştum pasta cila ile orası daha genişliyor istenen gibi olmuyor denmişti mat siyahla boyadılar ve tertemiz olmuştu.

Hocam resimdeki arac degdigim arabanin ornegi..) bizim arac fiat linea gri renk..)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Benzinliklerde satılan pastalarla çıkar, kimileri bulaşık süngeri ve detarjan ile de temizlendiğini söylüyor hiç denemedim.

Cif krem diyorlar ama o fazla kacarsa boyayi asindirir diye cekiniyorum. Tiner onerende var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esercan14

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Benzinliklerde satılan pastalarla çıkar, kimileri bulaşık süngeri ve detarjan ile de temizlendiğini söylüyor hiç denemedim.

Cif krem diyorlar ama o fazla kacarsa boyayi asindirir diye cekiniyorum. Tiner onerende var

Cif dediğiniz şey çok agresif bir aşındırıcıdır, verniği çizersiniz. Her benzinlikte satılan 10 liralık pastalardan alın bir tane arabada bulunsun.
  • Islak bir bez ile bastırarak silmek işe yarıyor, bundan önce ki aracım renault symbolde şehiriçinde karşı yönden gelen tır sıkıştırdı beni, mecburen sağa kırıp plastik dubalara sürtmüştüm, ıslak bir bezle bastırarak sildiğimde çiziklerin yüzde 80i geçmişti, şuanki aracımda da sağ aynayı park halindeki dobloya sürtmüştüm bu kez okul servisi sıkıştırmıştı, bez yoktu selpağı ıslatıp silmiştim yarısından çoğu geçmişti çiziğin araba daha 1 haftalıktı, hala daha duruyor belli belirsiz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim olursa daha net cevaplar verebilirdik.
  • Aksam uzeri fotografi cekip yuklerim. Insallah lokal boya falan olmadan hallederiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.