Merhaba arkadaşlar. 32 Bit Windows çalıştıran Samsung bir laptop sahibiyim. Intel Core 2 Duo 2.20 işlemcisi ve 3 GB RAM'i var. Ekran kartı ATI Mobility Radeon HD 4330. Oyun açısından, birkaç tane eski oyunum var, onları oynuyordum. HL2'leri sorunsuz çalıştırdım. Halihazırda Team Fortress 2, Psychonauts ve Splinter Cell'i sorunsuz oynamaktaydım. Steam'den Brütal Legend alacaktım, ondan önce bir sürücü güncelleyeyim dedim çünkü bir site update lazım diyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 13.1 güncellemesini kurdum. Şu kadarını söyleyeyim, daha iyiye gitmedi. Legend'ı henüz denemedim, fakat önceden oynadığım oyunların artık açılmaları eskisine kıyasla epey uzun sürüyor. Tak diye açılan oyun bekleye bekleye açılıyor. Oyun esnasında da sol altta görünüp kaybolan simgeler olabiliyor.
Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? Eski haline dönse bile razı olabilecek durumdayım, ama işime yarayacak güzel bir update tavsiyesi de iyi olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme