Şimdi Ara

Sürücü Harfi Değiştirme Önemli Bir Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkaşlar bütün net alemini aradım taradım birtek buradan sonuç alabileceğimi düşündün o yüzden kaydımı yaptıp.Şimdi sorunum şu Labtoba öncede SATA sorunu olduğu için Windows 7 yüklemiştim.Sonra SATA sorununu hallettim bir şekilde biostan kapattım sonrada indirdim 4 tane farklı Windows hepsini denedim kurlum sorunsuz bitiyor.Ancak Hard Disk adını değiştiremiyorum.C ile D birbirine karıştı.Bilinen klasik yöntemle değiştreceğimi düşündüm ama olmadı.Bir hata veriyor "Windows sistemi biriminizin veya önyükleme biriminizin sürücü harfi değişemiyor." diye bir hata veriyor.(Windowsun kurulu olduğu sürücünün harfini değiştirmeye çalışırken çıkar bu hata herkezde) Arkadaşlar ben boot.ini dosyasından diğer diske kurulu işletim sistemini kaldırdım yinede olmadı.Şimdi terar böl diyeceksiniz hard diskim tamamen dolu.Çok önemli şeyler var.Yani isterse sürücüm birincil kalsın sorun değil yeterki harfleri değişsin gerekirse format atarım oda sorun değil.Yeterki dosyalara dokunmadan çözülsün sorunum.Unutmadan Windows 7 veya Windows Vista kurduğumda böyle birşey olmuyor

Buda açıklayıcı olması için bir resim :http://img257.imageshack.us/i/adszeim.jpg/

• mantıksal sürücü neden göremiyorum ...

Fdisk ....
  • var d sürücüsü yani windowssun kurulu oldugu yer mantıksal
  • ikincil bölüm ayrılmadan her ikiside birincil olarak fdisk atılmış gibi geldi bana partition magic tarzı bir program ile bakıp onun resimini gönderirsen daha iyi anlaşıllarbilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.