Şimdi Ara

SÜRÜCÜM SİLİNDİ, ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamun Aleyküm hayırlı geceler arkadaşlar...
    Bugün Windows 7 ' den yükseltmiş olduğum Windows 10'u Temiz kurulum yaparak yükleyim tekrar dedim Flash Bellek ileyapmaz olaydım.
    Öncelikle Hard diskim ikiye bölünmüş durumda C ve D.
    Ben C'ye kurulum yaptım, daha sonra windows yüklendi ve açtığımda Flash bellek D sürücüsü olarak göründü benim D sürücüm ise ''E'' olarak.
    Ben Flash bellekteki Dosyaları sileyim dedim Flash belleği biçimlendirdim Yalnız işde olan oldu benim D sürücümde bulunan şimdi E sürücüsü olarak görünen sürücümdeki tüm dosyalar gitti Neden böyle oldu ve O dosyalarım çok önemli lütfen arkadaşlar ALLAH rızası için o dosyalarımı nasıl geri getirebilirim bana yardımcı olacak bir insan evladı varmı ?
    Acil yardım lütfen Dosyalarım çok önemli kafayı yemiş durumdayım... !!

SÜRÜCÜM SİLİNDİ, ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM :(

• YOK MU YARDIM EDECEK KİMSE. :(
  • sefer1432 S kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam..
    Öncelikle silinen verilerin üzerine kesinlikle hiçbişey yazma. Daha sonra 7 data recovery programının full sürümünü indir ve kur. Tarama bitince kurtarılabilir olan dosyalar listelenir. Seçip kurtarırsın. O program işe yaramazsa recuva veya recovery my files da olabilir. Tabii full. Özelden verdiğim linkten indirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefer1432 S kullanıcısına yanıt
    pm attım. umarım halledersin
  • Dosyalarım neden silindi peki arkadaşlar bu konuda bilgi sahibi birisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer1432

Dosyalarım neden silindi peki arkadaşlar bu konuda bilgi sahibi birisi var mı?

sen sanırım format atarken diskleri karıştırdın yoksa kendiliğinden silinmez.
    arkadaşların tavsiyelerini uygula özellikle recovery my files çok etkilidir.
  • Hayır abi ne alaka ya kendim bilmez olurmuyum ? Formattan önce hatta bölümleri karıştırmıyım diye gb bilgisinin fotoğrafını çekmiştim çok dikkatli yaptım o işlemi. nenim tahmınım sürücüler karıştı yani anlam veremiyorum işde. Takılı olan Flashı yerel sürücü olarak gördü diye thmin ediyorum çünkü formatta ben c ye kurulum yapmamıştım mbr tablo hatası vermişti o yüzdende bios default işlemi yapmıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

quote:

Orijinalden alıntı: sefer1432

Dosyalarım neden silindi peki arkadaşlar bu konuda bilgi sahibi birisi var mı?

sen sanırım format atarken diskleri karıştırdın yoksa kendiliğinden silinmez.
    arkadaşların tavsiyelerini uygula özellikle recovery my files çok etkilidir.

Kardeşim birde şunu söyleyim formattan sonra d sürücüm biçimlenmemişti dosyalarım duruyordu. Yanlış yapsam ilk açılır açılmaz silinirdi sen dikkatli okumamışsın. Ben flashı biçimlendirdikden sonra birden silindi dosyalar anlam veremedim hala anlam veremiyorum işde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.