Şimdi Ara

SÜRÜCÜYÜ İYİLEŞTİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. lenovo legion y520 i7 7700 hq kullanıcısıyım. bilgisayarı alalı 3 sene oldu ve hafif hafif donmalar var. format atmak istemiyorum çünkü içinde önemli programlar var. hızlandırma için önerebileceğiniz bir şey var mı? bir de aygıt yöneticisinde sürücüler için iyileştirme gerek diyor. ssd kullanıyorum. sürücüleri iyileştir dersem bir sıkıntı olur mu? SÜRÜCÜYÜ İYİLEŞTİRME

• yok mu bilen upp
  • Ssd ye disk birleştirme yaptırmak büyük hata olur, yapma. Ssd modelin nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi duruma getir dediğinizde kullandığınız SSD'ye (destekliyorsa) TRIM komutu gönderir. Bu işlemin herhangi bir zararı olmaz.
  • Arka planda çalışan gereksiz programlar varsa kaldır. Başka da yapabileceğin birşey yok.
  • The white warrior kullanıcısına yanıt
    ben bir şey yapmadım satın aldığımdan beri böyle. modeli de nvme lensn20256gmsp34 bu
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    desteklediğini nerden anlayacağım. bir de sürücüyü aygıt yöneticisi üzerinden güncelleştirsem bir sıkıntı olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 yılda ,çok fazla program yükle sil vs yaptıysan ,sistem şişiyor bi yerden sonra, temizlenmiyor da, en iyisi format oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Windows 10 ise buradan aracı indirip, dosyaları ve programları etkilemeden windowsu kurabilirsin.

Sonra da disk temizlemeden eski windows bileşenlerini istersen silebilirsin. Orası sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 29 Temmuz 2020; 0:25:6 >
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    recovery de yapsam sanırım aynı mantık değil mi hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.