|
Suudi Arabistan'da dünyanın en büyük binasının inşasına başlandı (2. sayfa)
-
-
Medeniyet sadece yapılaşmayla olmaz ...
Araplarda temel yok! Bildiğin temel ... WC de çıkardıkların bunları tanklarla sürüce her gün çıkartıp taşıyorlar ... O ihtişamlı olmalarında bu tür sorunları böyle çözerek neticede ihtişam! Veriliyor ama ya altında ?
Ayrıca Arap ülkelerinde çalışanlar inşaat vs alayı yabancılardır nüfusları da baya çoktur ...
Mısır daki piramitleri yapan Firavunlar gibi ... Sonları da belli ...
Araplarda şeklen modernleşme başlandı ama fikri manada gerideler öncüde değillerdir çünkü Felsefe ye yatırım SIFIR! Bunlar salt maddiyata yatırım yapıyorlar. Elbette maddi şeyler de önemlidir anlamlıdır ama beraber olunca medeniyet oluşuyor ...
Devir artık doğa dengesiyle uyumlu yapılaşmadan yana ... Çölde neye uyum olacak o da ayrı bir mesele ...
-
Tarihsel Bypass ShortsyoutubeMerhaba! Bu video da sizlere, Kâbe'nin çevresinde yükselen ZemZem Tower ve benzeri yapıların kıyamet alameti olarak yorumlanması ve Hz. Mehdi'nin çıkışına işaret etmesi üzerine bir inceleme sunmaya çalıştım. Ayrıca, Baal putu ile ilişkilendirilen Baalbek şehrinden ve günümüz sembollerinin bu tarihi bağlamda nasıl anlam kazandığından bahsediyorum. Saat kulelerinin sembolik anlamları ve Kâbe'ye düşen gölgenin kıyamet alameti olarak yorumlanmasıyla ilgili peygamber efendimizin s.a.v. öngörülerini ele aldım. Son olarak, Hz. Mehdi'nin zuhuruna ilişkin umut ve inançları güçlendiren bir perspektif sunmaya çalıştım. Gelin, bu ilginç konuları birlikte keşfedelim. Tarihin koridorlarında büyüleyici yolculuğunuz olan "Tarihsel Bypass' a hoş geldiniz! Eski uygarlıkları, destansı savaşları, efsanevi figürleri ve merak uyandıran gizemli olayları keşfedin. Kendinizi büyüleyici belgesellere kaptırın ve tarih meraklılarından oluşan gelişen topluluğumuza katılın. Tarihin yapay zeka tarafından canlandığı geçmişin Dünyasına dair merakınızı uyandırmak için hemen abone olun! - - BİLİM- -TARİH- -GİZEM- -UZAY- Arkeoloji - - BİLGİ- -EĞİTİM- -TARİHSEL BYPASS- Diğer Videolarıma da Göz Atmayın Unutmayın. 👉ASHAB-I KEHF OLAYI | 300 YIL MI UYUDULAR ?: https://youtu.be/ZpHkIiyNpds 👉Allah'ın Arılara Verdiği İnanılmaz Yetenek: https://youtu.be/pfx91ryWeKM 👉Ahit Sandığının Şok Edici Sırrı?: https://youtu.be/6VBFU_7-SWg 👉"Gizemli Köy Faciası: Bitlisli Belkıs'ın Hikayesi''!!!: https://youtu.be/f0TtXJiILYs 👉 Hz. Hızır Yaşıyor mu? Yuşa Peygamber'in Kabrindeki Büyük Sır? : https://youtu.be/fMoLACFy5WA Video Bölümleri 00:00 Giriş 00:48 Zemzem Kulesi Kıyamet Alameti İddiaları 01:31 Zemzem Tower İncelemesi 03:15 Kulede Şeytani İmgeler 05:55 İlyas A.s. Kavmi ve Baal Put'u 09:04 Peygamberimizin Hadisleri ve Hz. Mehdi Alametleri Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCADMXO4FUKjMA7gFGcxgbNA/join İNSTAGRAM : https://www.instagram.com/tarihsel.bypass/ TİKTOK : https://www.tiktok.com/@tarihselbypass Music credit: "Bravery" by Cold Cinema is under a Creative Commons (CC-BY 3.0) license "The Turning Point" by Cold Cinema is under a Creative Commons (CC-BY 3.0) license "Retribution" by Cold Cinema is under a Creative Commons (CC-BY 3.0) license 'Ignis' by Scott Buckley - released under CC-BY 4.0. www.scottbuckley.com.au "Going to Battle" by Cold Cinema is under a Creative Commons (CC-BY 3.0) license peygamber efendimizin kıyamet ile ilgili hadisleri hz. mehdi çıkış alametleri hz. ilyas peygamber helak olan kavim zemzem towerhttps://www.youtube.com/watch?v=9lkwuoFV8EY&feature=youtu.be
-
İroni mi yapıyorsun gerçek mi çözemedim seni. Gerçekse eğer bu tarz videolarla beynin sulanır, aman uzak dur.
Yapacağın şeyler:
1) O ve benzeri kanallar varsa aboneliğinden çık.
2) YouTube akışında böyle videolar varsa bana bir daha gösterme ilgilenmiyorum de.
Bu şekilde bir temizlik yaptıktan sonra, bu uyduruk, saçma sapan, sana hiçbir şey katmayan videolardan uzak kalmış olacaksın, üstelik onların para kazanmasını da engel olacaksın. Başka türlü baş edemezsin, sıyırırsın maazallah, çünkü gerçekten akıl sağlığını umursamıyorlar, bir tür yetişkin ötesi içerik.
-
çok medeni çok güvenli diye övdüğü ülkelerde muhalif kişileri asit kazanına atıp eritiyolar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu küp için km2 değil de km3 (km küp) artımı (Arabi deyimiyle: hesabı) yapmak daha tutarlı olmaz mı
Hızlı gelişen ülkeler modern insana değer veriyorlar hak ediyorlar. Bi de bizimkilere bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arapları övmek için bu kadar çabalamaya gerek yok bence. Onların nasıl yemek yediğini gördün mü? Havaalanlarında restoranlarda çıplak ayaklarını masanın üzerine koyduğu, bacaklarını açıp yayarak oturduğu(entarili haliyle düşünün) fotoğrafları görmedin mi? Otel çalışanlarına sor, otellerde temizlik sorununun en çok hangi millette olduğunu söylesin sana. Bir de dubai ve abu dabi gibi arapların en zengin şehirlerinde bulunan güzel şeylerden bahsetmişsin. Diğer şehirlerden de bahsetsene mısır da, lübnan da, suudi arabistanda şehirleden de örnekler versene. Yok iphone bırakınca almazlarmış. Orada yaşayanların kullandığı en düşük telefon o da ondan. Türkler 50 yıl gerideymiş miş. Türk büyük harfle yazılır ayrıca.
-
değil dünyanın en büyük binası dünyanın en büyük ülkeside olsa kendilerini yönetenler istediği anda yaşadığı çöl ve çadırlara geri dönecek olan bedevi topluluğu.
-
2 milyon metrekare demek istemis olabilir, oyle olursa normaldir.
-
olay ne biliyor musun. leş araplar türkiyeye geldi türkiyedeki ve dünyadaki düzgün insanlar dubai yani bae e gitti. Türkiye zaten mülteci toplanma yeri olarak bakılıyor dünyada. Yabancı haber kanallarını açıp izleyin. Mülteci barındırma ülkesi Türkiye olarak geçiyor. Dubaiyi yücelten arkadaş da herhalde dubaideki felaketten haberi olmasa gerek fakat ona rağmen toparlandılar hemen. Her ülkenin bir kıyamet halinde bir köşede parası vardır ama Türkiyede de öiv var fakat onu bile yediler. En son depremde vatandaştan dilendiler televizyondan. Ülkem elaleme rezil oldu. Hele ki mültecilerin depremzedelerin eşyalarını çalmasına hepten gıcık oldum.
-
Vizesiz gidilebilen 100 küsür ülke var, pasaportsuz bile gidilebilen 3 4 ülke var..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar yapar tasarım kabeyi andırıyor.
-
tam küp değil galiba.
içinde 20 tane empire state binası sığacak diye açıklamışlar.
görsel de koymuşlar.
bir tarafından 4
diğer tarafında 5
empire state binası görünüyor.
-
herhalde herkesi temel matematik açısından temel eğitime geri almak gerekiyor .Kimsenin şu ana kadar , km2 hesabı yapamasından hayrete düştüm .
400 metre =0.4 km yapar
taban uzunlukları 400 metre olan kare alan hesabı şu şekildedir .
0.4 km x 0.4 km =0.16 km2 yapar
metre cinsinden
400 m x 400 m =160.000 m2 yapar
altı sıfır atarsanız km2 bulunur .Bu da 0.16 km2 yapar .
160000 m2 =0.16 km2 =160 dönüm yapar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Söylediklerinizi harfiyen deneyimledim ve Dubai'ye hayran kaldım. Temizlik, güvenlik, medeniyet... Çok güzel zaman geçirdik.
Çok kısa bir kıyaslama yapacağım. Biz arkadaş grubuyla ve bebeklerle Dubai'ye gittik. Uçaktan indik, apron otobüsüne bindik. Uçakta bir sürü Türk vardı, hepsi de Dubai kaçıyormuş gibi ite kaka araçtan indi. Bize 2 yabancı yolcu ve hava limanı çalışanları bebek arabası için yardımcı olmak istedi ve teşekkür ettik.
Bebeklerden birinin ateşi çıktı bu arada. Karşılama görevlisine durumu anlattık ve sağlık ekibi geldi. Onlara durumu anlattım, hep birlikte revire gittik. Teşhis koydular, müdahale için onay istediler ve gerekli müdahaleyi yaptılar. Bizden tek kuruş ücret almadılar.
Revirde çok zaman geçirince -bebeğin durumu stabil olana kadar kaldık-, valizlere ne oldu endişesiyle bagaj teslim alanına gittik. Tüm valizlerimiz orta alanda toplanmış ve kimse dokunmamış.
Yine Dubai'de; asansörlerde, metro girişlerinde bebek arabasını gören herkes gayet medeni bir şekilde bize yol verdi ve bir iki kez değil her seferinde bunu deneyimledik. Türkiye'ye döndük, asansöre binemedik. Millet çocuğu görüp, bebek arabasını ittire kaktıra önümüze geçip asansöre bindi. Herkes gittikten sonra asansöre binebildik.
Uzun lafın kısası, Dubai'ye tuistik gezi için gittik, medeniyetine hayran kalarak döndük. Medeniyete hasret kalmışız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 28 Ekim 2024; 13:2:19 >
-
Aynen araplar bu dediklerini kendi topraklari veya ingiltere gibi yerlerde yapamiyor. Ama Turkiye'ye geldiklerinde nasil oluyorsa iclerindeki pislikler ortaya cikiyor.
-
vardır bı bıldığı kardesım benım
teknolojik olarak ilerde ler ama kendi ürettikleri bir şey yok,en ufak bir ambargoda ülke elden giden.arabistan bile kendisi silah üretmiyor abd ye muhtaç veya başka ülkeye parası var bastır ürettir en teknolojik uçak silah v.s ama nerde işleri güçleri hava atmak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X