İki takımda beraber geri dönsün havaalanında gururla karşılansınlar.. |
Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (2. sayfa)
-
-
-
MAÇ İPTAL EDİLMİŞ. HELAL OLSUN İKİ TAKIMA DA...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 29 Aralık 2023; 20:28:59 > -
adama lafını geçiremiyorsun sonrada osmanlıcılık yapıyoruz deriz.
-
Yazıklar olsun.Maç başlangıcında yaşanacakları gördükten sonra maçı kapatacağım.Arap aşıkları da hemen arabistana gitsinler.Bunlar oraya münasiptir.
-
Bundan sonra iki takımda Suudi Arabistan Ligi'nde oynasın. Türkiye'ye geri dönmelerine gerek yok.
-
-
Ronaldo icin Suudi yasaları esnetilerek kendisi muaf tutulurken KURALLAR yok muydu
-
Onlarla aynı masaya oturmak asıl siyonizmdir.
-
Bylokçu federasyon başkanı görevini yaptı .
-
Araplardan nefret ediyordum senelerdir ama artık daha çok tiksiniyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alıntı
metni:Kaynak; her zaman olduğu gibi palavrakistan... palavrakistan olduğunu söyleyen kaynağını nedir?
-
Üç kuruş para için bu Türk düşmanı ahlaksız hain kavmin elini eteğini öpersen kendilerini bir bok sanarlar işte.
Bunların kabile lideri öldü diye milli yas ilan ediyorlar bir de bu memlekette.
Ulan ampulcüler toprak kabul etmeyecek sizi.
-
Maça cikan takim net şerefini halsiyetini milliyetini satmistir
Fenerli olarak soyluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 29 Aralık 2023; 19:46:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atatürk ne zamandan beri siyasi bir konu ya da kisi oldu ? Diliniz sürçtü herhalde!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X