Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ve sende mutlu olacaksın sanırım ?

• furandor kullanıcısına yanıt

Bekle bakim başlayacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt

Bak şu anda başladı maç  

• Fautzin kullanıcısına yanıt

Sebebi Arapların İzmir ya da Ağrıda oynanacak maçtan gelecek paranın misli misli fazlası para vermesi

• Dark_Passenger47 kullanıcısına yanıt

Peki burada devlet bir kaç kurumun cebine gireceği parayı mı yoksa oradaki halkın kazanacağı parayı mı önemsemeliydi sizce ? Baştan her şey hatalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 29 Aralık 2023; 20:40:28 >
  • Suudi Arabistanın kişi başı mill geliri 65 bin dolar,

seninkisi 9 bin dolar  

adamlar lüx uçaktan arabadan inmiyor gelmiş onlara deve sevici diyor, yok mu ya kaliteli bir forum burdaki cehalet ateist sürüsü ile boşona zaman harcıyoruz

• Siyasal İslamın müthiş zararı bir kez daha görüldü lanet olsun arkadaş ya.

• Ohhhhhhhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi !

Maçı orda oynatan Arap taparlara kapak olsun :)))))) Son yıllarda hiç bukadar sevinmemistim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 30 Aralık 2023; 1:17:39 >
  • qtrone=novagate

Ampulcü süper zeka sende bu ülkede yaşamıyor musun? Hani oynayacaklardı? Herkes satılık değil!  

• Ulan habere inanamamıştım, olmaz öyle şey demiştim…Gerçekten özür diliyorum bu şekilde düşündüğüm için. Böyle bir şey nasıl olabilir. Bunlar bizim kırmızı çizgilerimizi bilmiyorlar mı ? Sen bunu yaparsan bizim takımlarımız bu maça çıkar mı ? Helal olsun her iki takımada. Aynı uçakta dönsünler hatta. Yüzbinler karşılar havaalanında. Amerikan uşağı olmuş bu suudlar. Siz kimsiniz be. Bu arada rezil Tff hala istifa etmiyorsa yazıklar olsun.

• hade bakalım reis suudileri mi karşına alacan Atatürkçüleri mi?

• Sky_Vision_V2 kullanıcısına yanıt
    52% öyle istedi çünkü. Ben demiyor muyun hep? H.A.L.K denen şey ne zaman doğru bir karar verdi?! H.A.L.K bir şeyi istiyorsa onun tam tersini yapacaksın. 20 yılda dünya lideri oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Aralık 2023; 20:52:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atv ne yapacagını şaşırdı  

• Hadi bakim akp liler ÖLÜ taklidi yapin bakim. Arap sevici ruhsuzlar.

ATAMİN ŞAMARİNİ YEDİNİZ Mİ YİNE ?

ÖLÜSÜ YETER ULU ÖNDERİMİN.

bu arada devlet erkani ölü taklidine devam ke !

Problemleri görmezden gelirseniz ortada sorun kalmaz.

Size bir bardak su verenin, selanizi okuyanin, mezariniza toprak atanin halide siz gibi perisan olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye kupasının orada oynanması zaten ayrı saçmalık. Adamlar para verdik diye şart koşuyor. Türkiye cumhuriyeti kıçını taşla silen çöl bedevisinin oyuncağı oldu.

Bakıyorum hala forumda sevenleri var. Arapların da , sevenlerinin de, ensarınıza da... en derin selamlar.

• Her iki takımı da tebrik ediyorum. Kurucusuna saygısı ve sevgisi olan herkese selam olsun.

• Fautzin kullanıcısına yanıt

Olay nerden baksan rezalet zaten

• Suudi polisi oraya giden Türk vatandaşlarını da taciz etme cüretinde bulunmuş. Öyle büyük kepazelik ki yenilir yutulur gibi değil. TFF’nin başındaki maklubecinin hemen bu gece paketlenmesi lazım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.