Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Para için kendilerini satmasınlar. Bazı değerlerin paha biçilmez olduğunu ve para ile her istediklerini elde edemeyeceklerini anlasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala arkalarından gidin... Az bile bize bunlar az. Başka şeyler de yazılır da gerek yok. Ülkenin bir sürü şehri var. Bakü var mesela can kardeşlerimizin ülkesi.

• Metallica bile Sudi Arabistan'da yeni konser verdi, Metallica da arap James falan..Burdaki ateistler neden bu kadar vasat ?

Fuadyoutube
    1st time Metallica played in Riyadh, Saudi Arabia. MDL Beast, December 14, 2023. Shot from the rail, 4K res.
    https://www.youtube.com/watch?v=LfN9TesPmxo&t=966s
  • forumun kadroluları abilerinden emir alıp savunmaya başlamış arapları

• Arap severlere güle güle Atatürk den rahatsızlık duyanı biz de burada istemiyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

İstemiyor musun orada oynamak ? Bak birazdan maç baslayacak ve orada oynanacak .

• Atatürk düşmanları en büyük deve sevici Suudi’den daha Suudi’ci kesilecekler, bekleyin görün

• Eğer 2 takımda bu maça cikmazlarsa, havaalanında yüzbinler karşılar. FB ye karşı yillarca antipatim vardı ama, eğer bu maça GS çıkar fener çıkmazsa net fenerli olurum.
    Gönül ister ki 2 takım da dönsün gelsin, bu saygısızlığı karşı yapılması gereken açık.

• Rezilliğe bak, bok vardı Arabistanda oynayacak

• MAÇ İPTAL

• Bravo çocuklar!! Bravo Galatasaray ve Fenerbahçe!! Bir Beşiktaşlı olarak ikisiyle de gurur duyuyorum! Bu maç bir şekilde oynanır diyordum. Buradaki Arapperestlere, Suudi sevicilerine ve Atatürk düşmanlarına da kapak olsun!

• yahu maç uluslararası değil. burada izmirden tutun ağrıya kadar herhangi bir ilde oynanarak o ilin insanına para kazandırılabilirdi. niye maç orada bana bunu açıklayın.

• Dedesi istiklal mahkemelerinde asılmış arapperest vatan hainleri bu forumda barınmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 29 Aralık 2023; 20:29:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.