Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceki mesajları da okudum biraz, konu Arap düşmanlığına kadar gelmiş.

Beyler,

Biz Türküz ve öncelikle ülkemizin menfaatleri tüm bu devletlerden çok daha önemli.

Kimseye düşman olmaya gerek yok, özellikle komşu ülkelere asla düşman olmaya gerek yok, dost olmak zorunda da değiliz. Fakat komşularla ekonomik bağ kurmak zorundayız.

Bu sadece bizim için değil, komşularımız olan sözkonusu ülkeler için de menfaatli olacaktır.

Taaa ABD, İngiltere, son 100 yıldır bu coğrafyada, Arap Yarımadasında. Bizim atalarımızı buralardan kovdular, kaybettik o dönem. Şimdi de kaybettiğimiz coğrafyanın insanlarına düşman olmaya hiç gerek yok.

• mtanhu kullanıcısına yanıt
    Düşman olan biz değiliz karşı taraf problem o

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Yalanın dozajını kaçırmışsın alışkanlık yapmış galiba sende

Şu mesajı yalan olmasına rağmen beğenen Atatürk düşmanları da acınacak halde zaten

• illiustr kullanıcısına yanıt
    Yalan parayla olsa kredi çekip yalan söylerler

• Üstteki yine başladı hayasız yaşam dediği "kadınlar sokakta çıplak geziyor yeğenim"

Çalma çırpma, yolsuzluk, torpil, vergi kaçırma falan değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 2 Ocak 2024; 11:37:20 >
  • illiustr kullanıcısına yanıt

11 futbolcu birdenmi oynamış?? burda boyle kaçak köçek kişisel izin almadan sokulan yapılan şeyleri ıspat diye koymuyorlarmı alemsiniz.

Benim bildiğimde yasak adam yalan atmıyor ama bizim ülkemiz Atatürklü forma giydin diye ceza verilse ortalık ayağa kalkar düşmanısın diye yakarlar ortalığı akan sular duruyor.

Ha gidicen bunu birde elalemin ülkesinde 22 futbolcuyla birden yapıcan ütopyaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ocak 2024; 11:41:48 >
  • Bunu da marifetmiş gibi itiraf mı ediyorsun ?

@ShinQda

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ne? 11 futbolcu birden derken?

Hayatında hiç maç izlendin mi?

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Tipik almancı akpli o. 62 yaşında. Yani sosyal medyada dalga geçilen tipte dayı.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Hangi üye ?

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

güzel olan. not almışım zamanında. 

• Kuyruk acisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt

tutuklanmazsa ne diye kendinizi avutacaksınız gerçekten çok merak ediyorum. 

• İyi oldu, hem içerde hem dışardaki Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı bedevilere güzel bir ders oldu. Yok öyle milli duygularla oynamak. Özellikle içerdeki araptaparlar olaya fena içerledi. Habire Ali Koç a yükleniyorlar. Helal olsun ozaman Ali Koç sana bunları çıldırttığın için  

• Günlerdir kanıma dokunan bir haber şunu da düşünmeden edemiyorum. Protokol sözleşmesinde gerçekten böyle birşey yoksa ortalığı karıştırmak için böyle birşey yapılmış olabilirmi? Protokol nasıl kabul edildi? Sorumlular ortaya çıkıp halkımızı bilgilendirmeli. Bu vatanın asıl kırmızı çizgisi ATATÜRKÜMÜZ.

• Almancı akp'li mi ? No no no diyeyim de, belki yabancı dilden bir kelime ile ifade etmiş olurum.  

Hakkımdaki zırvalarınızı neresinden düzelteyim bilemedim.

Almancı değilim. Yurtdışında yaşıyorum. Ama avrupa ülkelerinden birinde değil.  

Sosyal medyada dalga geçilen tipte bir dayı demişsiniz de... "tipte" dediğine göre, sosyal medyada benzettiğin biri olarak tarif etmek istedin, sanırım ? Sosyal medyada da yokum. Sanırım hayalinde benzettin. Sanal alem hayalini epeyce bükmüş sanırım.  

Her neyse... Şimdiki gençlik kendini böyle tevatürlerle mi avutuyor ?  

diye sorayım ve mevzuyu bağlayayım.

Ha bu arada ! Not almışsın ya !... Çok sağlam not almışsın ( ! )  

Gençlik bu hale düştüyse, iflah olmasınız artık.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 2 Ocak 2024; 23:58:13 >

• Forumda yalanların temsilcisi olanlar laf atmaya çalışıyor. Boşuna sosyal medyadaki dayılar gibi demedim. Sonuçta şu konuda Türkler karşısında arapların yanında yer alan biri.  

• Forumda iftiraların temsilcisi olanlar laf atmaya çalışıyor. Sosyal medyadaki dayılarına katıl sen.

Bu mesele ; Türk olmak, arap olmak, meselesi değildir. "Dürüst olmak" meselesidir.

Sosyal medyada dolaştırdığınız yalanlar iki günde ortaya çıktı.

İtibarınız şimdiden yerlerde... Türklüğü bu kafa ile mi temsil edeceksiniz ?

Yakında istifalar başlar.

Sonra bir daha uğramazsınız buralara... Anca hezeyanlar içinde, karşı tarafa ne gol attık ama deyip durursunuz. O da kendi gettonuzdakileri avutur. Başka da elinizden bir şey gelmez.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.