Onlara sorsak onlar da aynısını diyecek. Şu anda Fifa gözetimindeki Suudi Arabistan, futbol ile dünyada imajını düzeltme ve dünyada tanınma gayreti var. |
Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (34. sayfa)
-
-
-
Sosyal medyaya tünemiş marjinal gurupsunuz.
Marjinal olmaktan da öteye gidemiyorsunuz. Çünkü fikriniz yok.
Böyle böyle kendinizi tüketerek silineceksiniz.
-
UEFA başkanı, FB vs GS yi tebrik etmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya hocam bırak kaale alma onu ,
emekli başlığında kasım 2021 de başlayan enflasyon ve kiralardaki uçuşu depreme pardon yüzyılın felaketine bağlamış bir adamdır.
bunların dini akp dini , milliyetçilikleri akp milliyetçiliği ...
-
Sırf akpyi savunmak için bilerek bu kadar yalan söylüyorlar. Üstte de akplileri savunmak için koyduğu videoya bak? Çocuk bile böyle yapmaz.
-
Zırvalamalar diz boyu,
Partinin dini vs alemsiniz.
Video baya dokunmuş olmalı ki, üçüncü defa değiniyorsun.
Debelendikçe batıyorsunuz.
-
bizim bizden başka dostumuz yok aga
-
olması gereken de bu. Elin Avrupalıları diğerinin değerlerine saygı gösteriyor. Bizim Arapperestler de arkasından 86 yıldır bıdı bıdı yapıp duruyo
-
Benim zihniyetim ne zaman oluyor? Mesela 90'lar mı yoksa 1923'ten 2002'ye kadar mı?
Bak senin o bayıldığın parti 2001 yılında tabansız köksüz kurulmadı. Senin partini kuranların içinde eski milletvekilleri, bakanlar, valiler vardı. Yani öyle uzaydan gelmediniz. Öyle geçmişte hiç yokmuş günahsızmış gibi konuşma. 1950'den itibaren en çok iktidarda olan senin kesim. Yani geçmişten hesap verecek olan sensin. Geçmişte hangi partinin ne olduğu ne zaman iktidar olduğu ortada. Milli selamet, dp, refah, fazilet sizin partiler. Anap içinde varsınız, dypde dolu senin zihniyet vardı. Geriye ne kaldı?
İster git ister gitme. Senin gibilerde bize batıya git diyor. Biz ev, iş falanda istemiyoruz ama sizin hükümet sayesinde pasaportun beş kuruşluk değeri kalmadı o yüzden gidemiyoruz. Önceden ülkenin itibarı vardı giden gidiyordu şimdi randevu bile vermiyorlar. Parasıyla kimlik satan ülkenin vatandaşını ciddiye almıyorlar. Araplarda seni ülkesine sokmaz senin gibileri sınırda vuruyorlar cesedini bile almıyorlar güneşin altında çürüyüp gidiyorlar aynı yemenliler gibi.
Gitmek için birşey istemekte ilginçmiş. Mantıklı düşününce o istediklerini bana versinler sen dahil tüm aileni temizlerim. Ömrüm boyunca kazanamayacağım servetim olur. Zaten ülkede hukuk yok 5-10 sene salarlar zengin olarak içerden çıkarım. Virüs varken cinayet işleyenler çıktı ben mi çıkmayacam?
-
Bunlar için kendini yormaya değmez... Çünkü anlamazlar çünkü bedenlerinin üstünde taşıdıkları kafatasının içinde beyin yok.. İneğin yediği saman vardır ya hani o bile yok... Boşluk düşün simsiyah uçsuz bucaksız bir boşluk işte ondan var... İnandıkları değer ne ki bunların bir değeri olsun... Boş tenekeye vurursun ses verir... Bu ve bunun gibi Ağkepe zihniyetli cahil cüheladan o bile gelmez... Yorma kendini...
Meczuplar geçidini izlediniz.
-
Suudi Arabistan iptal edilen macin tazminatini almak icin Laheydeki Uluslararasi Ceza Mahkemesine dava icin basvuru yapti. Bakalim tazminati kime kilitleyecekler.
-
Direkt Türk futbol federasyonuna kilitlerler. Çünkü sözleşmeyi yapan o.
Bizim federasyon ve iki ekabir kulüp, ketum kalarak kuyruğu şimdilik dik tutmaya çalışıyor ama nafile... Federasyonun içinde çekişmenin başladığı günlerde, bombaları patlayacaktır.
-
Evt poster acmamislar standart kupa kutlamasi
Yok ya tamamen siyasi şeyler kriz mriz yok yani algıyı oraya çekme derdi var. Dedim ya poster açmak fln yasak FIFA kurallari gereği TV de yetkililer konuştu TV 100 demi neydi o gün YouTube dan bakın. Sen ben bu saçmalıkları izlerken İsrail Filistin komple ele geçirdi misal
ali koç gerekli açıklamaları yaptı
halen hede hödö edip, tff yi yalayanlara duyurulur!
edit; alıntıya veya cevaba izin vermemiş üyeler,
lütfen cevap yazmayın. önce kendinizle barışın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 6 Ocak 2024; 13:37:40 >
Ali Koç dünkü açıklamasında baya bi hede hedö etti.
Sözleşmeden haberimiz yok diyor. Sözleşmeden haberin yoksa, arabistana gitme kardeşim. Hem sözleşmeden haberim yok diyorsun, hem de arabistana gidiyorsun.
Kriz çıktıktan bir kaç gün sonra, kamuoyu bu konunun bütün detaylarına hakim oldu. Sözleşmeyi görmedik lafı, insanları saf yerine koymak olur.
Merak etmeyin, yakında diğer kulübün başkanı ve federasyon başkanı da açıklamalar yapacak.
Sonrasında hep birlikte istifa ederler artık.
Maçı kendileri iptal ettiklerinde, iki kulüp + federasyon başkanı ortak bildiri yayınlayıp Türkiye'ye dönmediler mi ?
Ne oldu ortak bildirilerine ? Satışlar başladı galiba.
-
ÜLKE TVyoutubeMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu. MHP lideri Bahçeli, Riyad'daki Süper Kupa krizine değindi. Süreci yönetememekle TFF'yi, soğukkanlı davranmamakla Galatasaray ve Fenerbahçe'yi eleştiren Bahçeli, "Türk futbolu duvara toslamıştır." dedi. İşte detaylar... *** ÜLKE TV HD yayınlarını nasıl izlersiniz? İşte günce frekans bilgileri... Türksat Doğu kapsaması, Frekans : 12.103 Mhz , Sembol: 8333, Polarizasyon: Yatay (Horizantal ) Ülke TV Türkiye yayınımızı SD olarak izlemek için; Türksat Doğu kapsaması Frekans : 12.095 Mhz Sembol : 4800 Polarizasyon : Yatay ( Horizantal ) https://www.youtube.com/ulketv Sosyal medya hesaplarımız; Twitter : https://twitter.com/ulketv Facebook: https://www.facebook.com/ulketv Instagram: https://www.instagram.com/ulketv Ülke TV kanalına abone olmak için; www.youtube.com/ulketv/UCp7V7TufN6g76jJtOoZ1LTA?sub_confirmation=1 #sondakika #haber #ülketvhttps://www.youtube.com/watch?si=YmADq3oli0L9oMKb&v=mKoOA3D076c&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X