Şimdi Ara

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
3
Favori
25.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fanatik akpli biri dürüstlükten bahsedince gülmekten başka bir şey yazamıyorum.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Kelimeler, başkalarına bakış, üslup falan tam tipik dayı kanıtı.

Zaten sırf akpli biri dedi diye mutlak doğru kabul eden zihniyet bu. Bu yüzden dönmekten yoruldular yıllardır, artık iyice saçmalıyorlar.

• Ben de sana "fanatik akp düşmanı" diyeyim de boşa gitmesin bari. Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Kelimeler, başkalarına bakış, üslup falan tam bir tipik sosyal medya gençliği. Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Zaten sosyal medya meczubu biri dedi diye, mutlak doğru kabul eden zihniyet bu. Bu yüzden son dakika golü yemekten yoruldular yıllardır, artık iyice zırvalıyorlar.

• Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

Şöyle tipler başka ne düşünür tabi. Rte ne derse o.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• Ha ! İşte kendi elinle çirkin yüzünü işte böyle ortaya koyarsın.

Sen kendi toplumuna yabancıysan, senin için elimden bir şey gelmez.

• Tipik bir akpli örneği koyunca toplumdan uzak diyen kişi birkaç sayfa önce göbek kaşıyanlar diye millete laf ettiği mesajını unutmasaydı keşke.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Tek başına akpli deyince zaten belli şeyler otomatik oluyor. Onlar olmasa akpli olması imkansız.

Neyse bu konuda geçen maç oynandı herhalde ki birileri millete laf ediyor kendince. Yaşlılık tabiSuudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)
    Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tipik "akp düşmanı sosyal medya meczubu" örneği sergileyen biri, sayfalar boyunca, kendi toplumunu aşağılayan mesajlarını unutmasaydı keşke.

Tek başına "sosyal medya meczubu deyince", bilinen şeyler bariz sırıtıyor. Onlar olmasa sosyal medya meczubu olması imkansız.

Neyse... Maçtan haberi olmayan birileri, salyalarını akıtarak, sağa sola şarlayıp duruyor. Sürmenaj olma hali, hoş göreceğiz gari...

Bu resim de Taliban yönetimindeki Afganistan'da Türkmen öğrenci yurdundaki bir video'dan alınan resimdir. İsteyene video'nun link'ini gönderebilirim.

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)

Yani kafanıza göre toplumu kamplaştırmayın...

• Forumdaki arap severleri toplum sayan, araptaparlara, Atatürk düşmanlarına laf söylenmesine tepki gösterip Atatürklü bayrak atmak komedinin zirvesi olmalı. Herkes görsün bence.

Göbek kaşıyanlar diyerek kafasına göre kutuplaştırma yapmak ne acaba?

Bir akpli için kendi yaptığı şey için başkalarını suçlamak normal, yıllardır bunu yapıyorlar.

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)Ebabil Kusu (@Kusu__Ebabil) on Xtwitter
    Anıtkabir'in yıkılış tarzı şekli günün birinde bu tarzda olabilir mi." YIKTIK tan sonra karşısına yapılacak camiinin ismi Osmanli tugrasi adi altinda "Hilafet-ül Zaviye-i Medrese Camii" olsun... istermisiniz.
    https://twitter.com/Kusu__Ebabil/status/1741858879418294698

Ebabiller böyle diyor. Bu tarz yazanlara dokunulmayan ama muhaliflere bahaneler üretilerek dokunmaya çalışılan ülkeyi kim yönetiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Ocak 2024; 1:20:59 >

• Zirvede olan senin gibi "kendi toplumuna yabancılaşanlardır."

Al bak izle video'yu ve Taliban yönetimindeki Afganistan'daki Türkmen öğrenci yurduna( yetimhane ) asılan Atatürk resimlerini kendi gözünle gör. Taze taze daha yeni yayınlandı ;

Atatürk resimleri, video'nun 3 ncü ve 12 nci dakikalarında görünmektedir ;

Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi)Berkooyoutube
    AFGANİSTAN'da YETİMHANE ZİYARETİ ve TÜRKMENLER !!🇦🇫 Afganistan'ın Türkmenistan sınırından herkese selamlar. Bu bölümde yetimhaneye gidiyoruz. Türkmenlerin kurduğu bu yetimhane de bu kardeşlerimizin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Taliban yönetiminde ki Afganistan'da yeni bölüm ile karşınızdayım. İyi seyirler. Kanala katılmak destek olmak için: https://www.youtube.com/channel/UCfqDD_iRsuThW8rERHNAJNA/join Sosyal medya hesaplarım; INSTAGRAM : https://instagram.com/bilgicberkoo FACEBOOK : https://www.facebook.com/bilgicberkoo İş birlikleri için : berkanbilgicpr@gmail.com Merhaba, Ben Berkoo 2017 yılından beridir dünyayı geziyorum ve bu kanalda seyahat ettiğim ülkelere dair videolar paylaşıyorum. Gittiğim ülkelerde sokak yemekleri, ilk günüm, ekonomi ve ucuz uçak bileti gibi konuları anlatıyorum. Güney Amerika, Asya,Orta Doğu gibi birçok kıta da bulundum 40'dan fazla ülke gezdim.Beni desteklemek için kanalıma abone ol. İyi Seyirler.
    https://www.youtube.com/watch?v=UCS6u-yvRxs

Göbek kaşıyanlar tabirine gelince; göbek kaşıyorsunuz. Yalan mı ? Çalışmayıp, göbek kaşıyorsunuz... Kendi gettonuzdan bir türlü çıkamıyorsunuz ki...

Siz küçük bir gurupsunuz. Kendi gettonuzda ekmek elden, su gölden bir yerlerden gelen akarınızla yaşıyorsunuz. Ama kendi kendinizi tüketiyorsunuz. Sizin gibilerin ortak sorunu, çalışmayı sevmiyorsunuz. Çalışmayı sevmediğiniz için de başarıyı kıskanıyorsunuz. İşte asıl sorununuz bu.

• Laf çevirmekte bu kadar ısrarcı olmak neden? Forumdaki arapsever akpliler afganistandaki Türkmenler zannediyor herhalde. Ya da buradaki kendi toplumu diye afganistanı söylüyor, bilemedim. Yazık.

Toplumu kutuplaştırmayın diyen göbek kaşıyan ifadesini savunması da dürüstlük konusunda kimin ne olduğunu gösteriyor.

Gece gece bu kafalara ulaşmak kolay değil. Belki sabaha düzelir bu kafa.

• Sana ne yazsak anlamıyorsun ki... Çünkü mankurtlaşmışsın. Yani kendi toplumuna yabancılaşmışsın. Yani yazdıklarım senin için bir şey ifade etmiyor.

Afganistan dediğimiz ülke Kurtuluş savaşımız yıllarında Atatürk'ün idaresine altın ve silah yolladı... Yazık yazık sana çok yazık. İşte kendi toplumuna yabancı olursan, hafızasız olursun. Hafızasız olunca, karşındakini suçlamak için durmadan akp, akp deyip durursun.

Göbek kaşıyanlar, forumlara tünemiş senin gibi küçük bir azınlık... Yani toplum değil. Sizin işiniz gücünüz, forumlar üzerinden safları sıkı tutmaya çalışmaktır. Ama artık bütün foyanız ortaya çıktı.

12 şehidimiz için ortak bildiriye imza atamayanlar, toplumu arap sevici olarak ötekileştirmesin lütfen...

• Hala afganistan diyor ya? Bayağı kötü durumda.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Kendiyle çelişen, saçmalayan, iftiralar atan çok gördüm ama forumdaki akp partizanlarını afganistan diyerek savunmaya çalışan görmemiştim. Süper yahu.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

• Yazdıklarımın ve eklediğim video'nun senin için bir şey ifade etmeyeceğini biliyordum.

En azından foruma katılanlar istifade eder.

Sen ve senin gibilerin araplarla sorununuz yok aslında... Sizin zihniyetinizin İslam ile sorunu var. Sizin gibi küçük bir gurup "hayasız yaşamı" istemektesiniz. Bu maksadınıza ulaşabilmek için de, sizin gibi düşünmeyen kim varsa saldırmaktasınız.

• Papazları araya sokarak hayasız yaşamı normaleştirenlere bak sen,

• Afganistan videolarına mantıklı açıklama getiremeden millete saldırmaya devam etme durumuna düşsem foruma girmezdim.

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Arapsever akp partizanlarına laf edince afganistan yurdu falan diye video koydu yahu. Bir de toplumu tanımıyorsunuz diyor. Önce kurtuluş savaşından bahsetti sonra başka cevap bulamadı.Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Gerisi de tipik kendiyle çelişen, klasik taktiklerle başkalarına laf atma çabası.

• Benim yazdıklarım, sizin gibi meczubane yazanlara bir şey ifade etmez. Çünkü sizin tarlanızı sürmüşler bi kere... Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Foruma katılanlar okur, istifade eder.

Sizin gibi bir kaç tip buraya gelip, anca "körler - sağırlar birbirini ağırlar" diyaloğu yaparsınız. Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) 

Marjinal gurupsunuz vesselam.

• Akplilerle boşuna tartışmayın ya. Herhangi bir arap devleti üç beş ateşleyince 2 sene önce sövdükleri arabistanın savunucusu olmuşlar.

• 1400 yıldır tarlası sürülenlerin meyvelerini gördük,deve sidiği şifalı,yanmaz kefen,ayı barnağı ile ikiye yardı,burada ne haramsa cennette helal

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.