Ab le anlaşamadık riyadla anlaştık diyince bana bir gülme geldi. Türkiyede bir stadda Abdullah bin Suud un orta boy bir posterini görüp ortalığı birbirine katıcaklar,riyadı anıtkabire dönüştürmek istiyor ironinin en son levelidir herhalde. Atatürke özel detaylı bir tören anma yapçaksan gel kendi ülkende yap elalemin ülkesinde kabul görmemen gayet doğal. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2024; 13:27:49 > |
Suudi Arabistan, Süper Kupa'daki maçta Atatürk pankartı ve tişörtüne izin vermedi.(maç iptal edildi) (35. sayfa)
-
-
Forumdakilerin yaptıkları da hep aynı... Burada ve sosyal medyada hülooğ vs diyerek gürültü koparmaya kalktılar.
Başta o çok güvendikleri kulüp başkanları, bunları "spor - milli değerler - siyaset" ekseni üzerinden satışa getirmiş, çıktıkları inlerine girerek pısıp oturmak zorunda kaldılar.
-
Bununda maaşı mı yattı nedir , bu günlerde her başlığa yazmaya başladı.
-
Maaş değil hacim sahipleri seçim yaklaşırken bunların iplerini gevşetir ortalığa saliverir.
Ben artik hiçbir mesajlarini kaale almam. Günün sonunda ipler gerilir, kulubelerine çekilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne maaşı ? Yurtdışında yaşıyorum.
Kendi kendinize hallenmeseniz olmaz yani...
Hayırdır, fon sağlayanlar sizlerin akarnızı kesti mi de, farklı görüşte yazanlara maaşlı diye sarmaya başladınız ?
Neyse... Konumuza dönecek olursak; ipe sapa gelmeyen bir sürü asılsız iddialarla yaygara koparttınız. Fener gurusunun ürkek açıklamasından sonra, pısarak evlerinize kapandınız.
Şimdi hepinizin aklında deli sorular var... TFF ve kulüp başkanları ne zaman istifa edecek ? Ya da ipliğimizi ne zaman pazara dökecekler ?
Daha durun bakalım. Bunlar iyi günleriniz... Araplar tazminat talep etmiş. Tazminatın ödendiği günlerde, bir gürültü daha kopacak...
-
İçimizdeki arapların bu olaydan zevklendigini görüyorum. Zil takip oynayacaklar neredeyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 7 Ocak 2024; 20:6:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teker teker bu istekleri londrada pariste yap bakalım öyle samimiyetinizi anlıyalım orası senin babanın ülkesi değil kafana göre iş yapamazsın siyasi kurucu liderini anma yaşatma tören yeri gene hiç değil futbol amaçlı gidiyon oraya milli bayram gövde gösterisi amaçlı değil.
Ülkede oynanmış tüm süper kupalara baktım bukadar detaylı anma töreni hiç birinde yok riyaddamı Atatürke aşkınız dahada pekişti hayret.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2024; 20:18:24 > -
Atatürk'ü sevseler, "bari" diyeceğim de, bu elemanlar Atatürk'ü de sevmez.
Teröre karşı ortak bildiriye imza atmadılar. Ama hala car car konuşurlar.
-
Atatürk resimli tshirt var diye seyirciyi bile almamışlar. Niye almadıklarını biliyoruz, ne diye oyun oynuyoruz? Yok yönetmelik, yok bilmem ne diye? Bu olayda suudları kimin ne sebeple haklı gördüğünü de biliyoruz. Kimlerin sevindiği de belli. Tiyatroya gerek yok.
Suudi arabistan dost ve kardeş olsaydı, bu kriz olmazdı. Mesela bu maçı bosnada oynamak isteseydik, bosna polisi sence soyunma odasını basıp Atatürk resmi arar mıydı? Seyircileri stada sokmamazlık yapar mıydı?
Duyan da sanacak ki, riyad sokaklarında Atatürk karnavalı yapılacaktı. Isınırken giyilen Atatürk resimli tshirte fifa yaptırım mı uygulayacaktı? Yurtta sulh cihanda sulh pankartına kim ne diyecekti?
bizde almıyoruz yabancı siyasi lidierli armalı tişörleri,avrupada almıyor kaçak köçek giren var orası ayrı futbol oynanıyor orda onun dışında yapılan herşey siyasi görülüyor izin verilmiyor kendi aranda anlaşırsın esnetirsin orası başka adamlar büyük postere marşa bayrağa izin vermiş zaten daha cıncığnı ne istiyon?
almama hakları gayet var hukiki.
bak görüceksiniz davayıda arabistan kazancak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2024; 20:43:17 > -
Ben çok yabancı ülkedeki maçta Atatürk bayrakları, posterleri, tshitleri gördüm. Onlar umursamamış, Suudların zoruna gitmiş anlaşılan. Biz bi de liderleri öldü diye yas ilan etmiş ülkeyiz.
Ben niyetten bahsediyorum. Eğer art niyetli ise bir ülke, pek çok seyi siyasi simge görüp almayabilir. İyiniyetli ise görmezden gelir, uğraşmaz.
Burada soyunma odasına kadar girmek ne ya? Aleni bir art niyet, bizi küçük görme var. İçimizdeki Atatürkü sindiremeyenlerin de bundan aldığı keyf var. Benim zoruma giden bu.
-
Bir almanyada var genelde oda oradaki yoğun türk popülasyonundan, nerdeymiş o dolu tişörtler göster inanayım.? yanlız bir kişinin kaçak köçek soktuğu değil, sıra sıra Atatürk tişörtlü adam olucak 10 ca kişide bekliyorum.
Hatta maç başlamadan günler önce kulüpler yanınıza türk bayrağı bile almayın sadece takım forması olucak diye uyarırlar seyirciyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ocak 2024; 21:24:46 > -
Almanyanın gösterdiği toleransi araplardan beklememeliyiz sanırım. Her izlediğim yabancı maçın tribün görüntülerini kaydetmemişim pardon bu arada. Trt3'de bazen takımlarımizın nostalji avrupa kupalarından maçlarının geniş özetleri oluyor, orada rastlayabilirsin, bir de bunlar resmi maç, 2 Türk takımı arası maç değil. Ayrıca voleybol maçında bile Atatürklü bayraklar görebilirsin.
Hala yanlış yerdesin, buradaki art niyeti ya görmek istemiyorsun ya da yapılan senin de hoşuna gitmiş pek çok arkadaş gibi. Bu kriz avrupanin çoğu ülkesinde yaşanmazdı eminim. Rusyada da yaşanmazdı.
Teröre karşı hazırlanan ortak bildiriye imza atamayanlar, Atatürk maskesi arkasına saklanarak, farklı düşünenleri arap tapar olarak yaftalamasın lütfen...
Cıvık cıvıksınız. Samimi değilsiniz...
Bu şekildeki söylemlerle marjinalleştiniz. Zaman içinde de eriyip gideceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 7 Ocak 2024; 23:19:21 > -
tabii neden imza atılmadığının nedenlerini de bilir ama bilmezden gelir bu troller.
ama düz mantık şahane bir şey . bildiriye imza atmayan ona karşıysa , önergeye de imza atmayan ona karşıdır.
muhalefetin ekonomi , çevre, yolsuzluk, sorumluların tespiti, sosyal yardım önergelerini bir tarafa bırakıyorum.
bu yukarıdaki zat demek istiyor ki
15 temmuz siyasi ayağının araştırılması önergesinin akp - mhp oylarıyla reddedilmesinin tek nedeni olabilir. Bu 2 parti içerisinde fetöcüler bulunmaktadır.
vergi kaçıranların araştırılmasını yine yukarıdaki yerli ve milli iktidar tarafından reddedilmesinin tek nedeni olabilir.Bu 2 parti içerisinde vergi kaçıranlar bulunmaktadır.
uyuşturucu ile mücadele önergesinin yine yukarıdaki yerli ve milli iktidar tarafından reddedilmesinin tek nedeni olabilir.Bu 2 parti içerisinde uyuşturucudan nemalananlar bulunmaktadır.
şehit ve gazilere destek önergesinin yine yukarıdaki yerli ve milli iktidar tarafından reddedilmesinin tek nedeni olabilir.Bu 2 parti içerisinde şehit ve gazi düşmanları bulunmaktadır.
-
Ek olarak chp nin açıklamasını okumadan yorum yapmak , o yorumdan sonra yukarıdakini yazabilmek katıksız akp trollü olmayı gerektirir.
Ama şu yukarıdakileri önergelerin reddedilmesinin gerekçesi ne olabilir acaba ?
Ayrıca yine seçim dönemi en sağlıklısı forumun blok fonksiyonunu kullanmak olacak.
-
Terörle kol kola giren partinin açıklamasını en az 3 defa okudum.
İşte onun için; "cıvık cıvıksınız, samimi değilsiniz" diye yazdım ya !... İlkeniz yok, duruşunuz yok.
Allahtan ki, bu millet ne yaptığınızı, nasıl yalpaladığınızı görüyor.
Bundan dolayı da bu millet sizin zihniyetinizi, ülkeyi yönetebilir olarak görmüyor.
İyice gettolaştınız. Kendi gettolarınızdan şarlayıp duruyorsunuz.
-
O kadar net yazmışsın adamın verdiği cevaba bak...
Bi de millet, görüyor biliyor yazmış. Millet pek birşey görmüyor. Tüm siyaset 2-3 cümleyle kolayca yönlendiriliyor.
Ya yerim onun cevabını .
Onun puanını emekli başlığında AKP aklamak için göz göre göre yalan söylediğinde vermiştim.
Troll herifi bloklamıştım ,şimdi bu haysiyetsiz ne yazmış diye kaldıramam.
Ama hakaret falan ettiyse , belasını ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X