Şimdi Ara

Suv araç seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halihazırda Opel Astra K 1.6 cdtı otomatik aracım var, yaklaşık 3.5 yıldır kullanıyorum artık araç değişikliğine gitmek istiyorum önceliklerim içi ferah otomatik ,bagaj yeterli arka havalandırma ve mümkünse cam tavan.Tercihlerim arasında ATECA-RENEGEDE—KAMİQ—X-TRİAL bu araçların arasında renegede ne alaka diyebilirsiniz belki ama dış görüntüsü ve gerçek jeep hissiyatı vermesi hoşuma gitti.bütçe olarak maksimum 300 düşünüyorum benzin dizel farketmez benzin TSİ tercihim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rrnegate çok kötü. Fiat egea almak istiyorsan buyur. Bagaj büyük istiyorsan c suv bakman gerekiyor. Şu an en uygun bu bütçede crosslandx var 1.2. Ama cam tavan yok. İlla cam tavan şart ise 235 bin lira c3 aircross var bagaji 410 lt. Skoda kamik iç hacmi daha geniş ama normali 250 cam tavanlisi 300. T roc var cam tavanlı 320 civarı. Xtrail ikinci el olur o da güzel. Yazdıkların arasında ise ateca yi tek geçerim tartışmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 20 Aralık 2020; 9:53:35 >
  • Yazıkların arasında Ateca tercih edilebilir. Ben kendim Kadjar kullanıyorum o fiyata güzel dizel otomatik icon paket kadjar da rahatlıkla bulur keyfini sürersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Rrnegate çok kötü. Fiat egea almak istiyorsan buyur. Bagaj büyük istiyorsan c suv bakman gerekiyor. Şu an en uygun bu bütçede crosslandx var 1.2. Ama cam tavan yok. İlla cam tavan şart ise 235 bin lira c3 aircross var bagaji 410 lt. Skoda kamik iç hacmi daha geniş ama normali 250 cam tavanlisi 300. T roc var cam tavanlı 320 civarı. Xtrail ikinci el olur o da güzel. Yazdıkların arasında ise ateca yi tek geçerim tartışmaya gerek yok.

Üstat işte ne güzel demişsin.. C3 Aircross alsın geçsin arkadaş... Eğer bir de 230 235 bandında bulursa tam fiyat performans aracı olur... Geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma, sunroof, stop & start gibi özellikleri daha yazmadım bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 20 Aralık 2020; 10:7:33 >
  • Kia sportage düşünebilirsin. Dizel almanı tavsiye ederim. Geniş ve ferah bi araba. İç döşeme bej olursa daha da iç açıyor
  • Ateca 👍
  • citroen c5A suv olabilir. fiyatı 1.2 benzin eat 8 300 bin dizelide 340 bin tl.yeni süspansiyon sistemi kullanıyor ve şuanda citroen elleri sıkışık ocaktan önce alırsanız baya avantajlı alabilirsiniz.

• ateca'ya bindim, tiguan'ın vw olmayanı (yani kalite biraz daha düşük), başka hiçbir farkı yok. köşeli hatları, ferah geniş iç hacmi, geniş arka koltukları güzel.

renegade tipi dışında beğenilecek hiçbir tarafı olmayan bişey.

x-trail için de arka süspansiyonları kötü, şanzımanı beğenilmiyor arka koltuklar ön koltuklardan tuhaf bir şekilde daha yukarıda ve tüm testlerde hep düşük değerlendirme puanı almış bir araç. bu yüzden listemdeyken elemiştim. ama diğer yandan arkadaşımda var, o çok memnun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.