Şimdi Ara

SUWIN.EXE Hatası ÇILDIRACAM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilg. bişiler oldu ne oldugunu anlamadım her zaman yaptıgım gibi format attım bilgisyara windows yükleyecektim bir türlü olmadı. Normal işleri gerçekleştirdikten sonra kur sihirbazını hazırlamak için dosyaları kopyalıyor ama kopyalama işlemi %100 e geldikten sonra aşağıdaki hatayı veriyor ne biliyorsam uyguladım elimden baska bişi gelmşyo hatanın ne olduğunu bilen varsa yardımcı olsun

HATA
    (WIN98 KURARKEN)

APPLICATION ERROR

SUWIN.EXE GENERATED GENERAL FAULT ERROR THIS WILL CLOSED

(WIN ME KURARKEN)

APPLICATION ERROR

GENERAL PROTECTION FAULT IN SUWIN.EXE THIS WILL CLOSED WITH PROGRAM

BU TİP HATLAR VERİYO WİN YÜKLEYEMİYOM BİLEN VASA YARDIM ETSİN...

• Bios taki cache ayarların enable ise disable,disable ise enable yapmayı dene.Olmazsa yine bios taki CPU ve ram ayarlarını kontrol et.HDD nin DMA ayarı varsa onu iptal et.Yine HDD ne scandisk yapıp herhangibir problem varmı kontrol et.Başka kurulum Cab leri edin biyerlerden onlarla kurulumu yapmayı dene.Tüm bunlar elindeki imkanlar ile deneyebileceğin işlemler.Bunlardan başka ek donanımlar temin edip arızayı tespit etmeye çalış.Örneğin kendi ram veya ramlerini çıkartıp başka ram ile dene.Yada HDD ne başka bir PC de kurulum yapmaya çalış.IDE kablosunu değiştirip yada HDD nin board taki yerini değiştir.(Slave Master-Secondary Primary)...Bu arada aslında ilk deneyebileceğin bir işlem var aslında dos ortamına düştüğünde Fdisk yazıp "C" sürücüsünün etkin bölüm olarak atanıp atanmadığına bi bak eskiden bu hata bahsettiğim şeyden olabiliyordu...Hadi kolay gele..
    NoT: İnşallah CPU yada Board unda sorun yoktur...

• bi de setupcor.exe ile kurmayı dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.