|
Suzuki 2022 fiyat listesini açıkladı: İşte yeni fiyatlar
-
-
Ne güzel, aralık fiyatlarına geri dönmüşler…
Sanki dolar 18 tl!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayın isyan da etmeyin çok kolay yani
İtaat etmeyin eliniz kolunuz kopsa almayın bu artık vicdan meselesi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hedef $ = 25TL... hedefi kesinlikle tutturacaklar...
-
Alamıyoruz ki zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Jimny olmus 656k. Soylenecek soz kalmamis…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
suzuki alanlar ne düşünüyor hep merak etmişimdir yani aynı fiyat bandından cok daha kaliteli araclar varken her yeri sert plastik suzuki bi insan neden alır
-
arazi performansi cok iyi, gercekden cok iyi, bunun disinda hemen herseyi vasat.
-
japonlar genel olarak öyle fakat bu araçlardan kolay kolay mekanik veya motor arızası göremezsin tabiki istisnalar hariç yağını suyunu eksik etme seni ölene kadar götürür avrupa araçları bu konuda çok kötü ama malzeme kalitesi ve içi daha iyi tabiki bu birazda seçim meselesi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 10 Ocak 2022; 22:02:02 >
-
Sıfır 350-390 bin bandında alınabilecek otomatik araç ne olabilir mesela?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 11 Ocak 2022; 10:51:45 >
-
çok seçenek yok sanki ama aklıma clio 1.0 TCe cvt geliyor 365-375 bandında...atmosferik swift mi turbo reno mu derseniz tercih sizin...
-
bu fiyat politikası ile şansları hiç yok.
-
bunların hibrit dediği sonra Mild-Hibrit yazdığı sistem hafif hibrit diye geçse de hibrit sistemler gibi yakıta etkisi yok anladığım kadarıyla. arabayı götürecek bir batarya değil diyorlar, e ne işe yarıyor o zaman ? sadece ışıkta dur kalk yaparken mi işe yarıyor ?
-
yurtdışında milletin boş zamanında stres atmak için araziye çıkıp uçurumdan atıp sonra eve döndüğü araba 650 bin TL
-
şimdi kendimi tekrarlamış gibi olacam ama
internetten ikinci el eski modellerine baktım.
şuncacık kibrit kutusu el arabası modellerine bile uçuk fiyatlar yazmışlar:
tamam her malın bir alıcısı olur da, bunu niye alan olur ki?
-
Electro, uçtun yine tutanın yok…
Evet. Bu sayede yakıt tüketiminin anlık pik yaptığı kısımdan yırtıyor. Yakıt tüketimine takribi şehiriçi 0.5-1 lt/100 km katkısı vardır.
-
Asgari ücret 4250 tl oldu artık alabiliriz bunlardan rahat rahat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben alırken swift 170 kayme idi Otomatik reno joy clio 5 parasına aldım aşık oldum arabaya yolda zaten tek tük açıkçası farklı araç kullanmayı seviyorum
yalan mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hedef $ = 25TL... hedefi kesinlikle tutturacaklar...
|
Benzer içerikler
- bedava mavi tik
- twitter ücretli mi
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
- youtube reklam engelleme
- instagram video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X