Şimdi Ara

SUZUKİ JEEP-VİTARA-SAMURAI-FJ SERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SANIRIM BİR JEEPE İHTİYACIM OLACAK.
    GERÇEKTEN İHTİYAÇ HİSSETTİĞİMDEN DOLAYI TABİ.
    BAKTIĞIM VE BÜTÇEME GÖRE OLAN ARAÇLARI İNCELEDİĞİMDE KARŞIMA EN UYGUN FİYATLI SUZİKİ SERİLERİ GELİYOR.SAMURAI VE FJ SERİSİ HEM RAKAM HEMDE YAKIT OLARAK DAHA UYGUN GİBİ SANKİ.
    LAKİN AVANTAJ VE DEZ AVANTAJLARI HAKKINDA BİLGİM YOK.VİTARA SERİSİDE OLABİLİR TABİ.

DAHA NET BİR DİLLE ARADIĞIM ARAÇ KÜÇÜK MOTORLU(YANİ YAKITI VE VERGİLERİ AZ OLAN) BUNA KARŞILIK RAKAM OLARAKTA BENİ YORMAYACAK BİR ARAÇ OLMALI.AYRICA HERGÜN 45 KM TOPRAK VE KÖY YOLLARINDA KULLANDIĞIMIDA BELİRTMEK İSTERİM.MALUM ŞİMDİ KENDİ ARACIM İŞİMİ GÖRÜYOR AMA ŞİDDETLİ YAĞMUR VE KAR YAĞDIĞINDA DURUMUN NASIL OLACAĞINI BİLMİYORUM.

HONDA HRV 1600
    SUZUKİ VİTARA 1600
    SUZUKİ SAMURAI 1300
    SUZUKİ FJ SERİSİ
    VARSA FARKLI ÖNERİLERİDE TAKİP EDEBİLİRİM.

KULLANAN ARKADAŞLARDAN BİLGİ İSTİYORUM.BENİ AYDINLATABİLİRLERSE SEVİNİRİM.YARDIMCI OLAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzeks -- 23 Kasım 2006; 13:41:22 >

• USTA İSTERSEN LADA 4X4 DE ALTERNATİF OLABİLİR SIFIRI 23 BİN 900 YTL 1.7 MOTOR ODA EŞEK GİBİ DAG BAYIR DİNLEMEZ ZATEN BU ARABA AVCILARIN EN COK KULLANDIGI 2 ARABADAN BİRİ(1. Sİ SUZUKİ SAMURAİ) TABİ KONFOR DÜŞÜNOYORSAN BU ARABALR İÇİNDE SUZUKİ VİTARA DERİM HONDA HRV TAVSİYE ETMEM BEN BU ARACLA 150 KM YAPTIM MI KORKTUM GUVEN VERMİYO ZORLANIO ARABA
  • yerinde olsam;ic hacim seni üzmeyecekse eski kasa ( maddi gücün varsa yeni kasa) daihatsu terios alırdım.

hem düşük motorlu hemde (en azından görünüşte) sağlam ve becerikli bir araç gibi duruyor.

bütçenide yazsaydın;

motoru ufak demesen 1.8 115 bg ikinci el tek kapı mitsubishi pajero pinin de alabilirsin.
    http://arabam.e-kolay.net/testArsiv.aspx?rowid=259

evladiyelik bir araç. ama yakıtı tabi 1.6 dan biraz yüksektir. ama her koşulda gidiyormuş. testini okursan büyük pajerodan farkı yok.

yılına göre 25000 ile 35000 arası fiyatı var

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 23 Kasım 2006; 15:57:20 >

• HEM YAKIT OLARAK HEMDE ARACIN KENDİ RAKAMI OLARAK BENİ BİRAZ ÜZER.MUHAKKAK Kİ ARAÇ ÖZELLİK OLARAK ÇOK İYİ AMA DEDİĞİM GİBİ BENİ AŞIYOR BİRAZ.İLGİNE TEŞEKKÜRLER.
    quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

yerinde olsam;ic hacim seni üzmeyecekse eski kasa ( maddi gücün varsa yeni kasa) daihatsu terios alırdım.

hem düşük motorlu hemde (en azından görünüşte) sağlam ve becerikli bir araç gibi duruyor.

bütçenide yazsaydın;

motoru ufak demesen 1.8 115 bg ikinci el tek kapı mitsubishi pajero pinin de alabilirsin.
    http://arabam.e-kolay.net/testArsiv.aspx?rowid=259

evladiyelik bir araç. ama yakıtı tabi 1.6 dan biraz yüksektir. ama her koşulda gidiyormuş. testini okursan büyük pajerodan farkı yok.

yılına göre 25000 ile 35000 arası fiyatı var

hayırlı günler.

• LADALARDA OLABİLİR TABİ..
    SAMURAI SERİSİNDE İSE BELLİ YILLARDAN SONRA ENJEKSİYONLU VE YENİ MOTORLULAR VAR SANIRIM.
    TAM ÇÖZEMEDİM AMA TAKİP EDİYORUM.
    BİR DE FJ SERİSİ VAR Kİ BUNLARIN NE OLDUĞU KONUSUNDA DA HİÇ BİLGİM YOK.SANKİ KASA AYNI AMA NEDİR NE DEĞİLDİR TAM OLARAK ÇÖZEMEDİM.
  • VİTARALAR KONUSUNDADA TUTULANI TUTULMAYANI NEDİR ARAŞTIRMAK LAZIM.ŞU ANA KADAR EDİNDİĞİM İZLENİME GÖRE SANIRIM TERCİH YA VİTARA YADA SAMURAI OLACAK GİBİ DURUYOR.
    EN AZINDAN VİTARALARIN ÜRETİMİ SÜRÜYOR.
    SAMURAI VE FJ SERİSİNDE İSE KALKMIŞ.
    LAKİN SAMURAI SERİSİNİNDE YAKIT OLARAK VİTARALARDAN DAHA DÜŞÜK OLDUĞU KESİN.SANIRIM ONLARDADA 1100 VE 1300 MOTOR OLMAK ÜZERE İKİ SEÇENEK VAR.
    TABİ VİTARALARIN GÖRÜNTÜ VE KONFOR OLARAKTA ÇOK DAHA GÜZEL OLDUĞU TARTIŞMASIZ.BAKALIM YİNE ARAŞTIRMALARIMIZI PAYLAŞALIM.TEŞEKKÜRLER.
    quote:

Orjinalden alıntı: herrero

USTA İSTERSEN LADA 4X4 DE ALTERNATİF OLABİLİR SIFIRI 23 BİN 900 YTL 1.7 MOTOR ODA EŞEK GİBİ DAG BAYIR DİNLEMEZ ZATEN BU ARABA AVCILARIN EN COK KULLANDIGI 2 ARABADAN BİRİ(1. Sİ SUZUKİ SAMURAİ) TABİ KONFOR DÜŞÜNOYORSAN BU ARABALR İÇİNDE SUZUKİ VİTARA DERİM HONDA HRV TAVSİYE ETMEM BEN BU ARACLA 150 KM YAPTIM MI KORKTUM GUVEN VERMİYO ZORLANIO ARABA

• YAW ARKADAŞLAR KİMSEDE BU ALETLEREDN YOK MU YANİ?
    BİR AYDINLATIN BENİ YAAA :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.