Şimdi Ara

Suzuki'nin yeni Crossover ı S-cross sx4 ölü doğdu (SS eklendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
12.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iyi ki SS fırtına bırlıklerıne cıkarmadınız ısı :) %99 screen shot'da %1 snapshot olarak algılayabılır veya o mantalıte de yayınlayabılır sızı de o %1'lık alana katıyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

bunu bende biliyorumda bizim forumun genlerine işlemiş bu hata,, böyle gelmiş böyle gider deyip bende ss kervanına katıldım napim

• Az önce Ankara Bağdat Caddesi'nde siyah bir S Cross gördüm. canlı ilk görüşümdü. o kadar golf, focus, corolla, symbol, qashqai vs. görmekten bıktığımız araçların arasında kendini farklılığıyla hemen belli ediyordu. ama yine de dış tasarımında bir şeyler eksik gibi geldi. bana. sanki boyut olarak küçük gibi.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Man -- 18 Aralık 2013; 8:52:09 >
  • nihayet bir s-cross kullanıcısının objektif bir yorumunu okudumda iddia ettiğim tezim hakkında atıp tutup sallıyanlara ibretlik bir cevap olması mahiyetiyle bu yorumu bu topiğe eklemek gereği duydum,yorum sayın halkımızındır (zaten satış rakamları ve halkın cevabı ortada )

http://forum.donanimhaber.com/m_88283410/mpage_2/tm.htm

Suzuki'nin yeni Crossover ı S-cross sx4 ölü doğdu (SS eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 27 Nisan 2014; 1:55:25 >

• Geçen Opel Mokka'yı merak edip Opel bayisine gittim. içine girdim resmen boğuldum çok ufak geldi. Arkasına bindim diz mesafesi yok koltuklar dik duruyor.. Bu aile ile uzun kısa yol olayına uygun değil dedim ve eledim..
    Bugün de gittim Suzuki bayisine.

Arabanın dış görünümü Nissan Qashqai'yi andırıyor. Icine bindim Mokkadan daha rahat geldi. Ama arkasına binmemle kafamın tavana surtmesi bir oldu. Resmen şaşırdım çünkü benim boyum 1.79, diz mesafesi kısa.. Yanımda olan 1.85lik arkadaşıma sen bin dedim ve binmesiyle kafayı çarpması bir oldu..

Sonuç olarak böyle bir arabayı yapan Japonların ortalama boy oranını nasıl hesaplamadiklarina sasarak elemek zorunda kaldım..
    Kendi milletlerine göre yapmışlar aracı..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.