Şimdi Ara

Suzuki'nin yeni Crossover ı S-cross sx4 ölü doğdu (SS eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
12.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bayide inceledim arka koltuğa 1.75 den uzun biri oturamaz, bayi de kabul etti, " hanım çoluk çocuk falan oturur " dedi, yazık oldu, almayı düşünmüştüm, yılda 10 tane satmaz bu araba , alanlarda arkayı incelemeden alır veya arka koltukları poşet falan koymak için kullanır

fotoğraflar uçmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 27 Nisan 2014; 2:06:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

Bugün bayide inceledim arka koltuğa 1.75 den uzun biri oturamaz, bayi de kabul etti, " hanım çoluk çocuk falan oturur " dedi, yazık oldu, almayı düşünmüştüm, yılda 10 tane satmaz bu araba, veya cüce biri falan alır

Trafikte 2 tane gördüm bile.Üstelik bu ara çok trafiğe çıkmadım..
  • 10 tane satmaz derken elbette satar ama bizim milletin beklentilerini karşılamaz tutmaz demek istedim, araç dıştan bakınca yakışıklı ona diyecek yok

• Fiyatından anlaşılmıştı zaten ölü doğduğu piyasaya tanıtım amaçlı fiyatı düşük tutsalar satardı belki.
  • Fiyatından dolayı satılmaz

• Qasqainin de arkası bana çok dar ve basık geldi ama acayip satıyor. Ama Suzuki 1.6 dizeli bizim millete hemen kazık fiyata iteleme moduna girerek aracı öldürdü, onu piyasası oturmuş marklar yapınca olur da Suzuki de zor .
  • Araç güzel ama fiyati en az 12-15bin TL daha ucuz olmaliydi.En büyük handikapi fiyat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana biraz abarttın gibi geldi, bi crossover'ın arka koltuğuna arka koltuğuna nasıl 1.75 ten uzun biri oturamaz.

Yarı bide ben inceleyeyim o zaman.Ben arabayı beğendim ama fiyatı problem, fiyatı makul olsa QQ kadar olmasa da sokakta bol bol görürdük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Bana biraz abarttın gibi geldi, bi crossover'ın arka koltuğuna arka koltuğuna nasıl 1.75 ten uzun biri oturamaz.

Yarı bide ben inceleyeyim o zaman.Ben arabayı beğendim ama fiyatı problem, fiyatı makul olsa QQ kadar olmasa da sokakta bol bol görürdük.

Git bir incele, abartmışsın dersen kendimi sınırsız banlıyacam

• Çok çirkin yahu
  • otomatik vites yazıları nedir yahu 1990lardan kalma resmen.
    Bu araç b sınıfı crossover mı? önü gerçekten çok dar diz mesafesi diye bir şey kalmamış ön göğüse
  • Boyutlardan önce fiyatıyla kaybetmişti zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

otomatik vites yazıları nedir yahu 1990lardan kalma resmen.
    Bu araç b sınıfı crossover mı? önü gerçekten çok dar diz mesafesi diye bir şey kalmamış ön göğüse

hocam aynen öyle,satış temsilcisine dedimki ''kafam tavana değiyor bunun ayarı böylemi?'' adam koltuk ayarlarına baktı daha inmiyor '' koltuğu biraz geriye çekin sizde'' dedi

haa bu arada satış temsilcisine dedim ki : '' bak benim arabam punto, B segment ufak bir araba, anahtarı veriyim git otur ön koltuğa,arka koltuğa,kafan tavana değicekmi? '' adam da dediki '' abi bunlar japon,ufak tefek adamlar,kendilerine göre yapmışlar''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 28 Eylül 2013; 20:21:33 >

• Fiyati yüksek.

• Bugün ben de inceledim, gayet güzel bir araç. Gerizekalılar ilk piyasaya çıkarken dizel kazığı atmamaya çalışsalar, dizelleri 55bin gibi fiyattan satışa sunsalar bu araç tutulurdu. Yüksek fiyattan satmaya çalışıyorlar. İlk başta tutulmayacak ondan sonra adı da tutulmadı olarak kalacak. Aynı salaklığı toyota da urban cruiser'da yaptı. Yüksek fiyattan getirdiler, araç tutulmadı. Kendisinden sonra çıkan juke, captur gibi model çok daha iyi tutuldu. Bu aracın sonu da pek iyi değil. Bok var dizele 13bin lira fark istiyorlar.
  • Arkadan qq terk gibi :)
  • Önceki ucube ne kadar sattıysa bu da en az o kadar satar. Swift'in ekmeğini yemeye devam ederler, bence başarılı bir araç, 4 bin tl fazlalığı olmasa ben de bu yaz alıyordum neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Önceki ucube ne kadar sattıysa bu da en az o kadar satar. Swift'in ekmeğini yemeye devam ederler, bence başarılı bir araç, 4 bin tl fazlalığı olmasa ben de bu yaz alıyordum neredeyse.

Dusun oncekı ucube fiat ile aynı anda ulkemıze geldı fıat dan cok suzukı satıldı kı fıat ın servıs agı cok cok daha genıs olmasına ragmen neden acaba
  • cvt şanzımanlısı 55-58 arası olsa 2014 yazında büyük olasılıkla alırdım. Fiyat düşmezse vitara gibi anca vitrinde durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 28 Eylül 2013; 21:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Önceki ucube ne kadar sattıysa bu da en az o kadar satar. Swift'in ekmeğini yemeye devam ederler, bence başarılı bir araç, 4 bin tl fazlalığı olmasa ben de bu yaz alıyordum neredeyse.

Dusun oncekı ucube fiat ile aynı anda ulkemıze geldı fıat dan cok suzukı satıldı kı fıat ın servıs agı cok cok daha genıs olmasına ragmen neden acaba

önceki sx4 ün dış görünümü bunun kadar yakışıklı değildi ama iç mekan daha ferahtı, fiyat olarak nereeyse %30-40 daha ucuzdu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.