Şimdi Ara

suzuki otomatik 1.6 3k vitara'mı ? jimny ' mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sol dizimde sorun var.çok zorlamamak için otomotik vites araç alacağım. inip binerken ve otururken yine zorlanmamak için yüksek araç gerekiyor. 27.000 tl civarı bütçe var. iki seçeneğe indirdim:

1- suzuki 1.6 2005 model 45.000 km civarı otomatik vites 3 kapı vitara

2- suzuki 2009 ya da 2010 model 25.000 km civarı otomatik jimny

ofroad yapmayacağım ama çok zorlu olmayan kıra bayıra çıkacağım. şehirlerarası çok uzun yol gitmeyeceğim. işe gelip gideceğim. bir de günlük alışveriş vs... bagaj boyutu sorun değil. genelde tek olacağım için arka koltuk boyutları sorun değil...dahiatsu teriosu eledim çünkü türkiye ve avrupa pazarından çekiliyor.
    vitara 3 kapı aerodinamik olarak daha iyi görünüyor ama 7 yaşında araba olacak. jimny 3 yaşında olacak. jimny de tip ve görünüm olarak bana oldukça sevimli geliyor. sizce hangisini tercih etmeli acaba?

• ben vitara derim ama 27 çok para kışın baya temizleri 22-24 arası gidiyor
  • Jimny 1328 cc olduğundan vergi avantajı yok. Fakat Vitara'da arazi vitesi varken Jimny'de önden çekiş ve 4X4 seçimi düğmelerle yapılıyor. Jimny daha dar olduğundan şehir içi kullanımında kolaylık sağlar.
  • suzukilerin 4x2 modu arkadan çekişli.

ne kadar yeni araç alırsanız o kadar iyi. bence illa otomatik alacaksanız daihatsu terios gold u da düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas1.6 -- 1 Kasım 2015; 16:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas1.6

suzukilerin 4x2 modu arkadan çekişli.

ne kadar yeni araç alırsanız o kadar iyi. bence illa otomatik alacaksanız daihatsu terios gold u da düşünebilirsiniz.

Aradan 3 yil gecmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okunmayan her konu yenidir. forumlardaki konuyu hortlattın söylemini çok saçma buluyorum.

eski olan hiçbir şey konuşulmasın mı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas1.6 -- 17 Ocak 2017; 11:3:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.